Igen. A mattok tartósak rajtam a PM palettából, a csillámokkal van a gond, az nagyon kopik. És őrület, de gondolkodok a PM wand beszerzésén, hátha az tud segíteni rajtuk (De most okosítom magamat PM-ből, az általam vett karácsonyi kis palettá nem mothership minőségű…)
Haha, ezt én is így szoktam. Ha valami nem működik, mindent megpróbálok, hátha… Aztán vagy bejön, vagy - mint az esetek többségében - el kell fogadnom, hogy nem. Pl. nekem a PM rúzsok egyszerűen nem működnek. Vagy mások az elvárásaim…
Kidobni persze nem tudok semmit… Ami olyan, eladom vagy elajándékozom, de nagyon sok rúzs és paletta áll arra várva, hogy soha ne használjam semmire őket. Alternatív felhasználási javaslatokat szívesen fogadok!
Pl.: szemfestékből vízfesték
Ha lenne itthon feleslegem megpróbálnám
Vagy színtelen fedőlakkba önteni összetörve és fedő színes lakk lesz.
Én most tervezek egy kis palettát beszerezni a Huda Beauty-tól.
Huhuuuu, melyiket?
Most -30% van rajta.
https://www.sephora.fr/p/legit-obsessions-–-coffret-tons-froids-695930.html
Épp a véleményeket olvasgatom.
Sajnos ez is tetszik, főleg a fekete ott alul.
Ha festegetnék, talán… Fcae chartot szoktam néha csinálni, de ott sem hátrány a jól pigmentált szemfesték.
Oh ez melyik backstage paletta, a 02-cool, vagy a mostansag megjelent 11-silver? A coolt használtam, szerintem az tetszene neked vagy benne selyemfenyű, míg a huda matte coolja ugye csak mattokat tartalmaz. Nekem ez utóbbi maradt meg a kollekciómban nagyon különleges formulák vannak benne . (De az általam próbált 5 backstage közül a 2es tetszett nekem a legjobban.)
Ez a Smokey Essentials.
A Cool megvan pár éve, lassan elhasználom, és megvan a Warm és az Amber is, de annyira neutrális vagyok, hogy a hideg se áll jól, meg a meleg se áll jól, semmi nem áll jól, ez van. A Huda inkább lilába hajló.
Ezért keresem a neutrálisabb palettákat, mint pl. ez:
…de ez a Smokey megfogott.
Ma kiprobaltam a Femmebotot (a tegnapi PM csomagbol) a szamon is. Lehelletnyi mennyiseget vittem fel, ecsettel. A paranyi mennyiseg ellenere igazan erosen latszott a szin es kulonosen tetszik a textura. Igazabol olyan, mintha nem is lenne semmi az ajkakon. Az is tetszik, hogy nem szarit annyira, mint altalaban a matt ruzsok. A tartossaga nem az erossege, de szepen kopik.
DE: sajnos a fejemen meg melegebb, barnas-narancsosabb, mint a kezfejemen. Hulla szinu, de minimum nagyon beteg arcom lesz tole.
Elszomorit, de nem fogom hasznalni. Vagy odaadom valakinek, vagy visszakuldom. Meg nem tudom.
Armani Eye Tint 9: a szemhéjon az apró ereket nem fedi el, amelyek rajtam látszanak smink nélkül. 2,5 óra alatt csodásan megült a redőben, a szemhéjam többi részén frissen felkenve is alig látszott, most értem haza, most csak a redőben látok belőle. Ez egy nagyon gyenge teljesítmény. Nem igazán értem a hypeot. Szemhéjbázis nem ment alá, ennyi pénzért nem kellene úgy viselkednie, mint egy Essence szemhéjfestéknek. Van hasonló szín a Nudestix ceruzák között, ami harmadennyibe kerül, de sokkal jobb (alap nélkül is). Van itthon 2 alap, azokkal is kipróbálom majd, idáig nekem nem jött be. Nem látom ez mitől tudna többet, mint más hasonló termék.
Megfogadtam, hogy ha krémmániára nem is lesz időm, de ide írok a fényvédőkről. Hátha valakinek segít a tapasztalatom, ahogy engem szoktak segíteni @Gloria beszámolói.
Transparent Lab Lightwieght Sunscreen: Viszonylag könnyed állagú, fehéres színű krém, illata nem nagyon van. Kicsit tapadós az érzete kinyomáskor, de felvitelkor tökéletesen terül. Könnyen beszívódik, színtelen eredményt ad, bársonyos érzetet hagy az arcon. Picit csíp (különösen a frissen szedett szemöldököm könyékén), picit hűs 5 percig. A vásárlás előtt olvastam ilyen véleményeket, így féltem, hogy én is moshatom majd le fél óra múlva magamról (több embert irritált), de nem történt semmi. Nem szárít, de nem is hidratál annyira, mint a Skin1004 kedvencem. Viszont annak közel sem olyan jó az UVA védelme. Összességében nagyon bíztató darab.
Köszi, minden releváns, megosztott tapasztalat sok forintot ér.
Én most fényvédőt nem rendeltem tőlük, mert 4 darab van a készletemben, de majd egyszer kipróbálom.
Köszönöm, hogy leírtad a tapasztalataid! Megnéztem az INCI-jét, tele van fini ceramidokkal és peptidekkel is. Ha elfogy a betárazott csomag, biztosan kipróbálom!
@Amadea - nak
https://www.catrice.eu/hu-hu/p/9401220001/intense-matte-lip-pen
020 árnyalatban van meg. Szépen siklik az ajkakon, matt érzést vagy hatást nem igen tapasztaltam, nem száritott, ehhez mérten nem is full tartós, szépen színezi az ajkakat, de azért nem túl pigmentált meglátásom szerint. Illata számomra nincs. Rohanós reggelen könnyen felapplikálható, 3 színben láttam Rossmannban. Egyre érdemes lehet beruházni, mert nem egy providentes cucc.
Köszi szépen, én az Essence rúzs kapcsán bombáztalak, de most már ezzel is képben vagyok.
Oh, ezt benéztem. Elnézést!
De az Essence színezett ajakbalzsamot mindenképpen ajánlom. Tök jól hidratál, csodás a színe.
Semmi gond! Mindig, mindennel kapcsolatban jó releváns tapasztalatokat olvasni.
Tetszik, olyan nudesticks koppintás, és azokat nagyon szeretem, szép színük van és tartósak. A 010- es kell!
Morphe: Morphe Morphe2 Quad Goals Paletta online | DOUGLAS nem nyűgözött le, az az igazság. Sőt. Baromira haragszom. A szájfényt nem mertem már felkenni belőle, mert a pirosítótól az arcom gyulladt be, a szemhéjpúdertől a szemem. Nem pigmentáltak, ellenben építhetőek. Viszont borzasztóan csúnyán kopnak és felvitelkor peregnek is. Kicsit jobbra számítottam. Hát ez van. Többedik próbálkozásra sem jött át a dolog, szerintem unokahugimnak kenegetni alkalmilag odaadom. Egyáltalán nem érzékeny semmire, szerintem neki tetszeni fog.
Morphe Morphe2 Perk up: Morphe Morphe2 Perk Up Cheek & Lip Color Pirosító online | DOUGLAS Berry dreams árnyalat… Mit mondjak határozottan nem volt rossz és még tetszett is volna, ha a szám sarka nem reped ki tőle. Utána 1 hétig gyógyítgattam, mire elmúlt. Pirosítóként sem lenne rossz, bár picit csipkedést ott is éreztem. A színe köszönő viszonyban nincs az elnevezéssel. Gyanúsan hasonló sorsra fog jutni, mint a Quad.
Morphe Morphe Dare To Tell Lip Duo Szett online | DOUGLAS imádom, na…ez ténylegesen megért minden forintot. Picit ragacsos érzetet ad még felkenés után is, de annyira szép színe van és annyira dögös életérzést ad, hogy nagyon régen éreztem ilyet rúzzsal. Könnyű vele dolgozni, jó a mellé kapott kontúrceruza is. Az üvegének minőségi, strapabíró, de egyszerű hatása van. A textúra rendkívül kellemes kenegetés közben és nem fut ki a szájon ceruza nélkül sem. Jól kopik és nem szárít szét.