💖 ùj unboxing kèpekkel

Előbb-utóbb meggyógyul a szád, és akkor már fogod tudni hordani. Nagyon szép színe van, biztosan jól fog állni! :slight_smile:
Nagyon szépek a belinkelt oldalon az ékszerek, azok a hosszúkás csepp alakú fityegők tetszenek, kéne bővítenem úgyis az aranyszínű ékszergyűjteményem, mert az utóbbi jópár évben erősen ráálltam az ezüstre. Ellenben ha a gyöngyös cuccaim is belevesszük, akkor nem is annyira kell bővítenem az ékszergyűjteményem. (Jó, gyöngyös cuccok nélkül sem kell, úgyis túl sok van.) :sweat_smile:
Jajj, az ember lányának mennyi minden kéne… :joy:

3 Likes

Ugye, hogy minden is kéne? Borzasztó! :sweat_smile:
Az a csepp alakú sorozat nekem is nagyon terszik. A picitöl kezdve a nagyobbakig mind.

Egy éjszakáig elhúzódó, kemény munkanap után kaptam egy csomagot, és ez a kis csoda volt benne.
Krémmániás vásárlás, hozzá ajándékba két illatminta.
Kezdek belefáradni a meleg árnyalatokba (rajtam nem áll jól, nem szeretem magamon), ezért tetszett meg.

1000004663

22 Likes

De szépek azok az ékszerek a linken!

Rossmann vásárlás (online + bolti).

A Body + me termékekkel szemezek egy ideje, most féláron volt mindkettő, a testápoló 2749 Ft, a tusfürdő 1449 Ft. A sivatagi száraz bőrömre fogom most bevetni.

A Maybelline Lifter Gloss a Gummy Bear árnyalat, a mini folyékony rúzs ajándék termék volt. A folyékony Maybelline pirosító számomra újdonság, üzletben nem találkoztam még vele.
IMG_20240210_112400

18 Likes

Első Yesstyle rendelésem. Kicsit bennem volt a para, hogy kikapják a vámon, még úgy is, hogy a webáruház átvállalja a vám költségeit, ha úgy jönne ki a dolog. De hát krémmániásként nem élhetek nyuszi módjára, nekivágtam a rendelésnek.
Itt az ominózus fém aplikátoros szempillaspirál,
5 db papírszappanos dobozka (a fiam viszi a suliba, mert az ottani folyékony szappan ronda ekcémát okoz neki),
matricák nekem (ovális) és a gyerkőcnek (mini box bubble tea matricákkal).
20 napba telt míg ideért a csomag.
20240210_194317
Most nem nyitom ki a spirált, mert van bontva 2 mini, bár majd meghalok, hogy kipróbáljam :laughing: Ilyen:
neogen1-391aacb2dbd2425ca046984a415922db

16 Likes

Még ezer éve ebayről rendeltem ilyen szappanokat utazáshoz, aztán áttértem a visszazárható kendőkre. Régi szép vámmentes idők. Ilyen spirált még nem láttam. Ha kifogy a tartalma megtartod a kefét?

1 Likes

Még nem tudom mit kezdek a kifogyott spirállal.
Véletlenül futottam bele Nikkietutorials-nál Instán, amikor hosszú idő után felneztem újra az oldalra.

A szappanlapok nagyon praktikusak. Kár, hogy utántöltőt eddig csak jó drágán találtam, hát marad a tokkal együtt rendelgetés. Úgyis addig jatszanak vele a srácok, míg lejön a zárólap része.

2 Likes

Szia!
De kíváncsi vagyok arra a spirálra! :pleading_face:
Shein oldaláról lehet venni utántöltőt a szappanos dobozkába, és nagyon jó áron van a dobozos is és az utántöltő is. Én is ezeket szoktam venni, utazáskor nagyon szeretem

1 Likes

Ja, jut eszembe: ha bejön a spirál, akkor megtartom a rudat és vehetek utántöltőt, az alsó részt festékkel, hozzá.

1 Likes

Köszi a tippet!
Ez volt amitől megbolondultam és kellett az ilyen szempillaizé: https://www.instagram.com/reel/C1kTZgpCZXw/?igsh=anVtdDJ2ZHdhdDR4

Szia! A parfüm minták is a Notino-ról vannak? Ha igen hol keressem?

10 db- ot a zsibiről vettem , van egy lány akinek rengeteg van, lehet tőle listát kérni abból válogattam össze, a maradék 5 pedig Notinos, a főmenüben keresd az “ Insiráció” fület, azon belül pedig “ Az én discovery boxom” pontot , ha arra rákattintasz ott tudod összerakni a mintacsomagot 5 db 2500 Ft.
https://www.notino.hu/discovery-box/

Marionnaud: Itt volt a legolcsóbb, mert - 30% lejött.
IMG_20240211_151405_edit_26341414395459

Douglas: Az illatból volt 2 gyári mintám, sajnos rajtam nagyon jó illat, idővel is előnyére változik, nem gondoltam volna. Amíg hideg van tudom hordani, késő tavasszal és nyáron parkol majd.
Az alapozó árnyalatát nem tudtam élőben tesztelni, vagy jó lesz vagy nem. A többi a rendeléshez járt. A miniparfümöt előbb majd tesztelem a boltban, itt a KM oldalán eléggé lehúzták.
IMG_20240211_151154_edit_26363603417852

Notino: Ez a rendelés umpalumpa lelkén szárad. Csupa olyan dolgot rendeltem, amibe a boltban szeretnek belenyúlni és nem hiszem, hogy hamisítják. A Dior Lip glow dupeot majd összehasonlítom az eredetivel. Utóbbi jó termék, de vakteszten 8-9 Euro lenne nálam, egész biztos nem 34 Euro.
IMG_20240211_151741_edit_26409648526699

13 Likes

Elnézést kérek! :sweat_smile: Remélem beválik, ami a lelkemen szárad!
Melyik a Dior Lip Glow dupe, az Essence vagy a Nyx?

Az Essence a Lip glow dupe.
A NYX éppen a számon van, a színe egész más, mint a csomagolása színe és swatchokon se ezt az árnyalatot láttam. Ez marad majd itthoni ajakápoló, mert ez az árnyalat rajtam valami borzalmas, élénk, feltűnő pink. Fekete hajjal talán jól áll valakinek, de nem nekem.

1 Likes

Köszi!

1 Likes

Megjött a Kate Somerville firming serum, 110 euró helyett 20-ért. Nem mindegy. :grinning:
Ajándékba kaptam végül, még jobb. Nagyon kíváncsi vok, hogy mit tud, mert eredeti ára már lélektani határ felett van.
(halkan megjegyzem: az Allies of Skintől volt mintám, peptide aox treatment, eszméletlen jó, de akcióban is 100 euró, kösz nem)

20240212_140600

16 Likes

Ennek a fém spirálfejnek volt már egyszer népszerűsége, nem? Emlékezni vélek egy-két youtuberre aki megvette az eredetit… meg egy pár vékony csavart…

1 Likes

Nem tudom, hozzám csak most jutott el. Melyik az eredeti?
Nekem a Neogen elég jónak tűnik. Nem is mertem megvenni a kínai eredetűt, végül.