Laura Mercier Caviar stick Rosegold árnyalat: Nekem ez nagy csalódás. 7 órán át volt rajtam, egy vékony csíkban összeállt. Fedése alacsony, alapot nem kentem alá direkt, hogy lássam mit tud. Konkrétan szolidabb a fénye, mint a drogériás CT-k csillogása. Ez az árnyalat rajtam nagyon gyenge, ilyet egy Essence márkától várnék, nem egy drágább terméktől. A By Terry hasonló termékét kedvelem, de ez idáig nem tetszik. Majd kipróbálom alappal is. Utazóméret szerencsére. Szolidnak szolid, az már biztos.
Ugyanezt gondolom róla, szintén minit rendeltem belőle Glambotról. Annyit áradoztak róla külföldi videósok, hogy muszáj volt kipróbálnom, de meh…
Nekem is van egy ilyen stick, de szerintem az enyèm dior. Mèg privàtban vettem, pàr euròèrt, de ahogy felkenem az szèpen ott marad, nem csùszik- màszik. Persze òràk mùlva az is lekopik, ezek a krèmes cuccok rajtam nem tartanak sokàig. Apropos, krèmes blush stick a diortòl, felviszem ,pròbàlom òvatosan szèt tapogatni erre lejön az alapozò ès a pùder is.
Hmm, lehet hogy hülyeség, mert én nem igazán használok krémes pirosítót/kontúrt stb. Nem lehet, hogy a krémes állag bontja meg a púdert? A krémes pirosítót a púder előtt vinném föl.
Kipròbàlom köszi a tippet
Púdert csak a végén szabad felvinni, mert összeveszik a krémes pirosítóval. Illetve én tömöttebb pirosító ecsetet használnék ahelyett, hogy közvetlenül az arcra viszem fel a stickbol.
@Isabelle jóvoltából enyém lehetett a Becca X Khloé Kardashian Bronze, Blush & Glow Palette. A fotók már elkészültek róla - sok másik termékkel együtt -, de lehet mind elfogynak, amire lesz időm feltölteni őket ide.
Egyelőre bemásolom a KM-ás véleményemet:
A Khloé/Gold aranypaletta már régi vágyam volt, és nemrég beteljesült. Mivel ennek a palettának a színei halványabbak, így az én arcszínemhez éppen ez illik.
A festékek magasfényű kompaktban kaptak helyet, ami sajnos nagyon ujjlenyomat-barát. Kicsit az Artdeco Glamtopia pirosító kompaktjára hajaz. Termetes darab, aminek azért súlya is van, ennek ellenére jól kézre áll és legalább nem kell attól félni, hogy álmos reggeleken kicsusszan a kezeink közül. A kompakt kinyitása se körömbarát, én a körömreszelőmet hívom hozzá reggelente segítségül, legalábbis addig, amíg be nem járatódik. A kompaktetőt felnyitva aztán elénk tárul a csoda, ami látványnak se utolsó, a tetőben lévő hatalmas tükörben pedig magunkat csodálhatjuk – már ha akarjuk. :).
A festékek pigmentáltak, de csak olyannyira, hogy mellette jól építhetőek is, így nem esünk velük túlzásokba.
A matt bronzer és a shimmer pirosítók se nevezhetőek kimondottan porállagúnak, hanem ott vannak valahol a por és a krém között. A bronzerhez én a Sigma F50 alapozóecsetemet használom, nagyon jól működnek együtt.
A 2 db pirosító közül a bal alsót használtam még csak, azt egy kisebb, nagyon puhaszőrű Alicia da Silva pirosítóecsettel, vagy a Zoeva 127-tel viszem fel. Ha simítom a pirosítót, akkor drámaibb shimmer hatás, ha csak ütögető mozdulatokkal használom, akkor pedig jóval diszkrétebb, de úgy is fényes az eredmény.
A highlighter is nagyon pigmentált, abból csak vigyázva használok a RT erre való ecsetével.
Olvasom, hogy a másik pirosítót szemhéjpúder gyanánt is lehet használni, ezzel mélyen egyetértek, ahogyan a higlighterét is fel lehet vinni a mozgó szemhéjra és a szemöldökcsontra, így ez a paletta kiváló opció utazáshoz is, hiszen ha úgy akarjuk, akkor egy egyszerűbb szem-, és egy komplett arcsminket is el lehet vele készíteni.
Nincs szükség tovább áradoznom róla, számomra csillagos ötös!
Nem épp első benyomás, de 2 dolgot is megszeretnék kérdezni. 1. Tegnap beraktam fél napra az arckrémemet, (Helia-d aquabomb) a hűtőbe.Viszont aggódtam hogy valami baja lesz annyira lehűlt, Szerintetek olyan hűtőbe szabad betenni, ami tényleg nagyon hűt, a hámlasztó azóta is bent van, annak nem árthat? 2. A hámlasztót szabad használni nyáron? Amíg ilyen borús idő volt használtam, de most innen onnan hallottam , hogy nyáron veszélyes használni, hogy is van ez? Hisz fényvédőt amúgy is kell használni mellette.
Milyen hámlasztót használsz? Mire rászántam magam Umpalumpa által ajánlott termékre épp készlethiány van
Geek and Gorgius Cheer up lehet már mondtam. Őszintén simább lesz tőle az arcom, elinte jó sok pattanást kihozott olyan helyeken, ahol már rég nem volt (megtisztult a bőröm.), inkább áll és felette hozott ki vagy 5-6 picit, de könnyen kezelhetőek voltak, azóta talán 2 pattanás képződött rajtam,.pedig már 1 hónapja használom, szerintem ez nagyon jó :). Foltokat nem tünteti el, de elvileg azt nem is igéri. Ha a flakont elhasználtam és még mindig ilyen jó véleménnyel leszek róla, akkor újraveszem. Szerintem jó ára van :).
Köszönöm betettem kívánságlistára, utána járok nekem ez jó lenne a mitesszeres bőrömre
Én is be szoktam pár dolgot pakolni a hűtőbe. Jobb neki 0-5 °C körül mint 30-35 °C-ban. Pont a Helia-D arckrémem is hűtőlakó
Hámlasztót - tavaly használgattam nyáron, de megbántam. Ugyebár hámlasztás során segíted az elhalt hámréteg eltávolítását, a bőrréteg megújulási folyamatát, növeled a gyorsaságát - ezáltal vékonyabb lesz a bőröd. Tehát igen, fokozottan kell figyelni a fényvédelemre mellette. Általában napi 1-2 alkalommal fényvédőzök, de inkább csak 1x, reggelente. Ez a hámlasztás mellé nem elég: kellene az ebédkimenő előtt fél órával, hazamenetel előtt fél órával legalább, szabadban töltött idő esetén 2-3 óránként, tűző napsütéstől vagy felhős égtől függetlenül, hiszen az uv sugárzás így is megvan. Szóval szerintem gondold végig, hogy ezt meg tudod-e valósítani. Ha igen, akkor hámlassz nyugodtan, esetleg kicsit ritkábban. Én tavaly nem voltam elég óvatos, 2-3 kisebb megégést eredményezett. Idén csak agyagos maszkot használok, illetve néhanapján peelinget - de ez utóbbi után is nagyon figyelek a fényvédelemre. Mellette viszont erőteljesebb lemosót használok.
Mivel szeretek általában én is egész sminket viselni (otthon is.), ezért nem tudnám bekenegetni magam közben :/. Na mindegy, akkor elrakom őszre, így is segített már sokat :). Meddig áll el, azt nem tudod @dunaimano? :).
Elvileg felbontástól 1 év. Teheted hűtőbe, úgy biztosan eláll.
Nekem a Helia-D krém sajnos iszonyatosan csípi a szemem. Felkenem, és hiába nem rakok belőle a szemkörnyékemre, kb. azonnal könnyezek össze-vissza. Nem lettünk barátok, meg fogok válni tőle.
Uhh, nekem nincs ilyen bajom, bár a pattanásaimat kicsit égeti , viszont én sem kenhetem a szemkörnyékemre, mert könnyeznék.
A héten érkezett NYX rendelésem tesztelésre került.
Fixáló spray, dewy finish: első megjegyzés magamnak: várd meg, még megszárad a szempillaspirál, különben panda maci leszel. Egyébként jól vizsgázott, tetszik a fújóka. Reggel fújok és nagyjából 3-4 óra között látom, hogy itt-ott már nem úgy tart a sminkem. Alapozóval nem próbáltam, csak púderrel és CC krémmel.
High glass illuminating highlighter: no, ő az álom. Egész arcra vettem, mert tetszik, ha fényes, de nem diszkógömbös az arcom. Ha vigyázva nyúlok bele ecsettel, akkor teljesen korrekt. A legvilágosabb árnyalat tök jó. Csillámosnak tűnik, de arcon nem vészes, szépen egybe olvad a bőrrel. Maximálisan elégedett vagyok vele.
Pigment: egész jó, de a dobozon azok a lyukak csak hátráltatnak, pedig csoda dolgokat lehetne vele alkotni. Ha meg tudok válni attól a kupaktól, akkor barátok leszünk.
Charlotte Tilbury Airbrush Flawless Foundation első bevetése volt ma. Inkább másfeledik, egyszer már próbálkoztam vele itthon, akkor sem éreztem jobbnak sajnos.
Még csak 6 órája van rajtam, de egyenest rettenetesen néz ki. Valószínűleg az sem segít, hogy mostanában teljesen kivan a bőröm a maszktól, de akkor sem kellene, hogy így fessen szerintem.
A szokásos aláhidratálás-primer (Catrice Fresh it up) bázisra vittem fel egy Hindash-videóban látott flat top ecsetes technikával. Relatíve gyorsan “szárad”, 1 pumpányi elég volt az egész arcomra, viszont 2 csepp Catrice világosítót hozzá kellett adnom, hogy ne száradjon túl sötétre.
Szép magas (nem teljesen full) fedése van, nem lett ecsetcsíkos, a finishe elsőre gyönyörű egységes, távolról nézve tényleg “flawless”, viszont…
Minden. Egyes. Létező. Pórusomba. Beül. Azonnal, ahogy eldolgozom. Mire beértem a klinikára már nem stimmelt valami, nem nézett ki olyan szép “flawless”-nek, mintha öregített volna, pedig nincsenek különösebb vonalkáim.
Sebészet gyakorlatra járok most és egész végig maszkban ácsorogtam egy hűtött műtőben, ennek ellenére abszolút nem tartós, pedig lepúdereztem, direkt azzal, amit évek óta használok és sokmindennel bevált már. Levettem a maszkom és eltűnt alóla minden az arcomról, foltos lett az orcáimon, plusz szétmaszatolódott a homlokomon is, pedig alig ért hozzá a hajháló. Át is fényesedett csúfosan.
A Maybelline Fit Me matte jobban tartott a hét többi napján, mint ez, úgyhogy valószínűleg megpróbálom eladni. Ez túl sok negatívum nekem egy ilyen árú terméknél, hogy megérje tovább próbálkoznom.
Kevésbé nagy pórusú, texturált, zsírosodásra/fényesedére hajlamos bőrűeknek el tudom képzelni, hogy nagyon jól működjön, de nekem sajnos nagy csalódás lett.
Sajnálom, hogy ennyire nem működik. Másik primerrel kipróbálod esetleg?