Első benyomások

Kicsit le vagyok maradva ABH téren, de végre sikerült kipróbálnom a híres Modern Renaissanceot. Évekig kissé tanácstalanul néztem, hogy mi ez a nagy rajongás körülötte.
Aztán most a kezembe került, és rájöttem, miért szeretik az emberek.
Azért, mert valójában ez egy visszafogott paletta. Ha letakarjuk a 3 nagyonpiros/pinkes árnyalatot, akkor kiderül, hogy a paletta nagy része az általában uncsinak mondott natúr színeket tartalmazza. A matt árnyalatok között színmélységben nincs durva különbség. A fényes színek nem 2 kilométerről fénylő metálos csodák, hanem nagyon finomak, visszafogottak. A színek nagyon jól kombinálhatóak egymással és a pirosakkal is. Utóbbiak jól építhetők, így készíthető velük feltűnő, de visszafogottabb smink is.
Ami meglepett, főleg a JA palettájuk után, hogy ezek a szemhéjpúderek tényleg nagyon porolnak. Itt igenis számít, hogy egy érintés után az ember leütögeti-e a felesleget vagy sem. De ez megfelelő odafigyeléssel szerintem nem fog gondot okozni.

9 Likes

Végre volt időm minden most megérkezett Makeup Geek cuccomat végigpróbálni és őszintén szólva rettenetesen meg vagyok elégedve. Nagyrészt kifutó cuccok voltak (kivéve a pigment), úgyhogy nagyon kedvezményesen jutottam hozzájuk.

Nagyon sokat vaciláltam, hogy megvegyem-e a Sugar Rush pigmentet, de nyilván nem tudtam neki ellenállni. Milyen jól tettem! Iszonyatosan szépen mutat a szemen, kékes-lilás-rózsaszínes csillogása van. NYX pigment primert használtam alá, ezzel pedig egész nap szuperül tartott.

A bronzert is lehet még kapni, ahogy látom, csak megújult formában. Először nagyon világosnak tűnt, de profin építhető, és pontosan olyan napbarnult homlokot tudok magamnak varázsolni, ami még nem néz ki hülyén, de azért látszik, hogy van egy napcsókolta beütésem. :smiley:

Sajnos a Moon Phase highlightert már nem lehet kapni, pedig nagyon szuper. Pontosan úgy néz ki az arcon, mint a swatchon. Nem egy szolid, munkábajárós higlighter (mondjuk kit érdekel), látszik azért, hogy kicsit világít az ember feje, de szerintem nem közönséges :smiley:

Mind a bronzer, mind a highlighter nagyon tartós, ráadásul nagyon pofás, elegáns kis kompaktként érkeztek, benne tükörrel.

Érkezett még egy kis 4-es mágneses paletta (0,5 dollár volt, nem lehetett ott hagyni), hozzá rendeltem 4 színt. Egy fehéres-rózsaszínes foiled színt, egy rózsaszínes-barackos csillogós színt, egy lila csillogósat és egy matt barack színt. Ma be is vetettem őket, és még mindig bombabiztosan állnak a szememen (ráadásul még az összhang is szuper).

Egy szó mint száz, nagyon kellemesen csalódtam, biztosan fogok még rendelni :relaxed:

8 Likes

Képet, képet, képet! :yum:

1 Likes

Csináltam mindenről :smiley:
20200615_172931

20200615_173020

20200615_173259
Csuklótól haladva a bronzer, highlighter, a 4 szemhéjpúder és a pigment.

Ez pedig most készült még épp, mielőtt lemostam volna, 8 óra után:

20200615_173506

Elnézést a fáradt fejemért :smiley:

17 Likes

Nagyon szép vagy :heart_eyes: és szuper dolgokat vettél :slight_smile:

1 Likes

Hú, de jók! :star_struck:
Úgy irigylem a csodás szemhéjadat! Csodásan áll ez a szín is! :heart_eyes:

1 Likes

Jaj de gyönyörű szemeid vannak!

1 Likes

Na, te sem panaszkodhatsz :wink: :smiling_face_with_three_hearts:

3 Likes

Azért ez a szemhéj :slight_smile: Nekem ilyen nincs :rofl: De nem panaszkodom!

3 Likes

Rejtett szemhéjjal én meg se szólalok mennyire “irigylem” ezt a szép szemhéjat és tekintetet :see_no_evil: :heart_eyes:

2 Likes

@Alsace, @dunaimano, @umpalumpa nagyon szépen köszönöm :relaxed:
Reggel azért ennél szebb volt, de szerintem egész jól tartotta magát :smiley:

2 Likes

Nagyon jól néz ki a smink :slight_smile:. És a termékek is.

1 Likes

Köszönöm :relaxed:

Én is imádom a szemed és a szép sminkeket amiket készítesz! Öröm lehet ezeket a szemhéjakat sminkelni :heart:.

1 Likes

Köszönöm :relaxed: valóban az, imádok sminkelni :smiley:

1 Likes

Bevallom, titkon azért rendeltem meg ezt a kis Pat Mcgrath palettát , mert reméltem, hogy viszonylag kis ráfordítással úgy járok vele, mint a Natasha Denonával, hogy bár a színek csodásak, a szememen egyáltalán nem tartósak. Hát, nem jött be. :grinning:
Ez a paletta nagyon klassz, és még tartós is.
Délután 2-kor sminkeltem:
IMG_20200616_161156

Ezek a lenti képek pedig 10 órával később, éjfélkor készültek. A fényviszonyok nem ugyanolyanok, de az jól látható, hogy csak a külső V-ben lévő matt szín kopott meg egy kicsit. Ráadásul nem is a legjobb primerem használtam alá (egy Kikót, de jó esetben is csak közepesnek mondanám).

IMG_20200617_001120

IMG_20200617_001253

Egyébként felvitelkor porolt rendesen, de utána már ragaszkodónak bizonyult.
Most egy kicsit bánom, hogy a másik változatot nem rendeltem meg, remélem lesz még akciós.

14 Likes

Sebastian Cellophanes Ice blonde: Vasárnap használtam először, de még tavaly vettem. Elég körülményes otthon alkalmazni, de nem lehetetlen. Erős fényt vártam és némi hamvasságot, mivel ez nem egy meleg árnyalat. Ez nem hajfesték, kb. mint egy színezett gloss. Kimosódik idővel a hajból (1 hónapot írnak, de nem tudom hány mosással számoltak), az ételfestékek elvén működik. Mivel a hajszálakba nem hatol be, gondoltam ártani nem fog.
Mivel klimazonom nincs, maradt a hajszárítózás fóliával és zuhanysapival a fejemen. Világoskék géles állaga van, sokkal világosabb, mint a hamvasító samponoké. 300ml van egy tubusban és nem kell előhívó hozzá. Több alkalommal tudom még használni. Festőecsettel vittem fel. Árnyalatváltozás tényleg történt. Én több fényt vártam, de lehet csak túl magasak az elvárásaim.
Mivel a hajam február eleje óta nem látott fodrászt, ráfért némi újítás. Ma újra megmostam a hajam, még rajta van az új árnyalat. Idáig nem bántam meg a vásárlást, de tény, hogy azért a hajszárítózás miatt macerásabb, mint egy pakolás vagy hajfesték, mert melegíteni kell.

Update: 4 alapos hajmosásig láttam a hajamon.

3 Likes

Pat McGrath Mattetrance mini rúzsok: 3 db, egyenként 1,2 gr-os kiszerelésű darabok. Sokan panaszkodnak arra, hogy nagyon kicsikék. Tekintettel arra, hogy a 3 különböző árnyalat grammra majdnem kiad egy normál méretű darabot, de annál jóval olcsóbb, én nem panaszkodok. Ami viszont zavar, az a forma. Tipikusan a vékony fajta, ami minimális nyomásra eltörik.
A színösszeállítás szerintem korrekt: egy korallos világosabb pirosas, egy hidegebb és egy melegebb sötétebb vörös árnyalatból áll a szett. A hideg vörös továbbra sem áll jól, de becsülöm, hogy igyekeztek mindenkinek a kedvére tenni a színekkel.
A rúzsok iszonyatosan pigmentáltak és elég tartósak, de az én ajkaimat kicsit szárították.
Emiatt nem lesz a kedvencem a formula. Egyáltalán nem bánom, hogy nem a teljes méretre ruháztam be. Tapasztalatszerzésnek elég volt ennyi. :slight_smile:

6 Likes

De csudaszép vagy! :blush:

E havi újdonságok:

A palettával még csak két sminket csináltam vele, szerintem szépek a színek, sok féle kombinációt ki lehet majd belőle hozni. Ha finoman akarom felvinni a csillogós árnyalatokat ecsettel tökéletes, viszont ha pigmentaciot akarok és ujjal viszem fel rettentően potyog. De kíváncsi leszek hogy válik be, úgy láttam a fórumozókat eléggé megosztjak a zoeva paletta.

A sampont már használtam viszonylag sokszor, hát valami csoda! Kellékesben vettem, az én hajamra nagyon bevált!

IMG_20200621_153840

9 Likes