Kihasználtam az ingyenes szállítást a Pink Pandán, a sötét bordó lakk az a Daisy kollekcióból van, a matricákra kíváncsi vagyok, még nem próbáltam ilyesmit
Adós vagyok még @Isabelle rendelésével.
Az EL szettet karácsonyra rendelte meg nekem kint, mert a magyar webshopból addigra már elfogyott. A 2 db krémminta ajándék hozzá, a 2 db EL ceruza pedig Isabelle ajándéka volt.
A Guerlain gyöngyök már régi-régi vágyam volt, csakúgy mint a Becca arcpaletta. @Isabelle mindkettőt valóra váltotta.
BOLDFACE árnyalat:
LAVAFLOW árnyalat:
De gyönyörű a rendelés is, de a fotó is amit készítettél Még a ünnepi hangulatú terítő/sál is előkerült, annyira illik a csomagodhoz
A dohányzóasztalom terítője. De egyébként karácsonykor is ez volt fenn, épp stílusos, mert nálam most is karácsony volt.
Nagyon hozta a hangulatot, nyári karácsony a szép rózsával együtt
Kíváncsi vagyok majd az első benyomásaidra
Az arcpalettáról már írtam valamelyik topikba…
A rúzsokat még nem kentem fel, elraktam maszkmentes időszakokra.
Köszönöm a linket! Nagyon szuper termék ez a Becca, olvasni is jó volt a véleményed, mondjuk mindig szeretem őket KM-en is, nagyon informatívak
Ó a rúzsok ne is mondd! Csütörtökön vizsgázom, kislétszámú magáiskola, kacérkodom a rúzzsal, hogy megkockáztassam-e a maszk nélküliséget. Opcionális a dolog… tipródom…
Váó és váó és váó
Röpke 2 napos budapesti tartózkodásom alatt ennyi mindent összevásároltam. Volt minden: DM, Douglas, Müller szombat, MAC és Clinique márkaboltok, KAP. Bepótoltam mindent, amit nélkülöznöm kellett eleddig itt vidéken.
DM:
Müller szombat:
KAP arcpermetből sajnos csak utazó kiszerelést kaptam, a Clinique színezett hidratálót pedig csak a márkaboltban tudtam megvenni:
MAC márkaboltból és a Douglas-ból összeválogatva, van közte ajándék, illetve csökkentett árú termék is:
MAC GLOW PLAY BLUSH, Groovy árnyalat:
Grand árnyalat:
Én megkockáztatnám a helyedben.
Mennyi kincs! Hogy tetszenek a pirosítók?
Nagyon! Nagyon MACszerettem!
Egyébként véleményeztem is őket.
Erről jut eszembe, hogy az új Catrice folyékony rúzsokat próbálta már valaki maszkkal? Elvileg non-transfer, lehet, hogy nem maszatolódna el?
Én idáig még nem mertem, csak a Catrice hemp mint glow ajakbalzsamot felkenni a maszk alá. Igaz, ez is összekeni kissé a maszkot, de legalább a szám környékét nem keni össze.
Imádom a Becca highlightereit, egesz nap tartanak. Most rendeltem egy új színben az Opal árnyalatom mellé.
Én ennek a Catrice rúzsnak a 020-as árnyalatát használom a maszk alá. Biztosan vettél ilyet Te is! Nekem nagyon bevált!
Örülök! Nekem nincs is más Becca-m, de ezt az arcpalettát nagyon megszerettem. Szinte minden nap használom.
Húha, van minden mi szemnek szájnak ingere😊 nagyon szépek.
Lisa Eldridge Rainbow Spill az amit annyira de annyira bevetnék, ha már nyár van elvégre. Az utcán én nem hordtam maszkot, amikor a piacra mentünk ma, de oda nem is kennék ilyen rúzst Hajlok a rúzsra én is nagyon, ha még aznap is tipródnék, szerintem a felhő szemsminket a Sminkes inspirációs csopiból teszem fel, az is megérdemelne egy megsétáltatást
A következő posztod meg hát, eláll az ember szava is olyan de olyan szépséges!! Mennyi szuper kincs!
Sajnos ilyenem pont nincs. De azért megnézem, hátha más árnyalatban esetleg van, de nem rémlik ilyen fekete kiszerelés.
Érdekes az Ocean Glow árnyalat:
https://www.cultbeauty.co.uk/becca-shimmering-skin-perfector-pressed.html?variant_id=19895