💖 ùj unboxing kèpekkel

Kihasználtam az ingyenes szállítást a Pink Pandán, a sötét bordó lakk az a Daisy kollekcióból van, a matricákra kíváncsi vagyok, még nem próbáltam ilyesmit
IMG_20200706_191913

15 Likes

Adós vagyok még @Isabelle rendelésével.
Az EL szettet karácsonyra rendelte meg nekem kint, mert a magyar webshopból addigra már elfogyott. A 2 db krémminta ajándék hozzá, a 2 db EL ceruza pedig Isabelle ajándéka volt.
A Guerlain gyöngyök már régi-régi vágyam volt, csakúgy mint a Becca arcpaletta. @Isabelle mindkettőt valóra váltotta. :blush:

141

142

BOLDFACE árnyalat:

143

LAVAFLOW árnyalat:

144

145

147

146

19 Likes

De gyönyörű a rendelés is, de a fotó is amit készítettél :heart: Még a ünnepi hangulatú terítő/sál is előkerült, annyira illik a csomagodhoz :heart:

2 Likes

A dohányzóasztalom terítője. De egyébként karácsonykor is ez volt fenn, épp stílusos, mert nálam most is karácsony volt. :smiley:

4 Likes

Nagyon hozta a hangulatot, nyári karácsony a szép rózsával együtt :christmas_tree:
Kíváncsi vagyok majd az első benyomásaidra :blush:

2 Likes

Az arcpalettáról már írtam valamelyik topikba…

A rúzsokat még nem kentem fel, elraktam maszkmentes időszakokra.

1 Likes

Köszönöm a linket! :blush: Nagyon szuper termék ez a Becca, olvasni is jó volt a véleményed, mondjuk mindig szeretem őket KM-en is, nagyon informatívak :hugs:

Ó a rúzsok ne is mondd! Csütörtökön vizsgázom, kislétszámú magáiskola, kacérkodom a rúzzsal, hogy megkockáztassam-e a maszk nélküliséget. Opcionális a dolog… tipródom…

2 Likes

Váó és váó és váó :heart_eyes:

1 Likes

Röpke 2 napos budapesti tartózkodásom alatt ennyi mindent összevásároltam. Volt minden: DM, Douglas, Müller szombat, MAC és Clinique márkaboltok, KAP. Bepótoltam mindent, amit nélkülöznöm kellett eleddig itt vidéken.
DM:

149

Müller szombat:

150

KAP arcpermetből sajnos csak utazó kiszerelést kaptam, a Clinique színezett hidratálót pedig csak a márkaboltban tudtam megvenni:

151

MAC márkaboltból és a Douglas-ból összeválogatva, van közte ajándék, illetve csökkentett árú termék is:

152

MAC GLOW PLAY BLUSH, Groovy árnyalat:

153

Grand árnyalat:

154

14 Likes

Én megkockáztatnám a helyedben.

1 Likes

Mennyi kincs! Hogy tetszenek a pirosítók?

1 Likes

Nagyon! Nagyon MACszerettem! :smiley:
Egyébként véleményeztem is őket.

7 Likes

Erről jut eszembe, hogy az új Catrice folyékony rúzsokat próbálta már valaki maszkkal? Elvileg non-transfer, lehet, hogy nem maszatolódna el?

Én idáig még nem mertem, csak a Catrice hemp mint glow ajakbalzsamot felkenni a maszk alá. Igaz, ez is összekeni kissé a maszkot, de legalább a szám környékét nem keni össze. :smiley:

3 Likes

Imádom a Becca highlightereit, egesz nap tartanak. Most rendeltem egy új színben az Opal árnyalatom mellé.

1 Likes

Én ennek a Catrice rúzsnak a 020-as árnyalatát használom a maszk alá. Biztosan vettél ilyet Te is! Nekem nagyon bevált!

1 Likes

Örülök! :blush: Nekem nincs is más Becca-m, de ezt az arcpalettát nagyon megszerettem. Szinte minden nap használom.

1 Likes

Húha, van minden mi szemnek szájnak ingere😊 nagyon szépek.

1 Likes

Lisa Eldridge Rainbow Spill az amit annyira de annyira bevetnék, ha már nyár van elvégre. Az utcán én nem hordtam maszkot, amikor a piacra mentünk ma, de oda nem is kennék ilyen rúzst :smiley: Hajlok a rúzsra én is nagyon, ha még aznap is tipródnék, szerintem a felhő szemsminket a Sminkes inspirációs csopiból teszem fel, az is megérdemelne egy megsétáltatást :smiling_face_with_three_hearts:

A következő posztod meg hát, eláll az ember szava is olyan de olyan szépséges!! :heart_eyes: :heart_eyes: Mennyi szuper kincs!

1 Likes

Sajnos ilyenem pont nincs. De azért megnézem, hátha más árnyalatban esetleg van, de nem rémlik ilyen fekete kiszerelés.

1 Likes

Érdekes az Ocean Glow árnyalat:
https://www.cultbeauty.co.uk/becca-shimmering-skin-perfector-pressed.html?variant_id=19895

1 Likes