Első benyomások

Igazából nincs másik primerem, nem igazán vettem észre, hogy sokat módosítanának a sminkemen, úgyhogy már nem veszek újakat. Ez az egy maradt és ezt is csak az állam vonalán használom, mert ott hajlamos kiszáradni/mozaikosodni a bőröm. Azon filózom lehet hétfőn adok neki még egy esélyt egy másik arckrémmel, primer nélkül és a saját púderével, viszont sajnos nem hiszem, hogy a pórushelyzeten sokat változtatna. Annyira szerettem volna, hogy ez legyen A Z alapozóm, leírása alapján minden, amire valaha vágytam, viszont úgy érzem semmit se hoz az ígéretekből…és még a szaga is rossz :sweat:

1 Likes

Oh, ez egy szép, hosszú türelemjáték, és néha nem vezet eredményre… remélem, sikerül megtalálnod az ideális párosítást.
Most jut eszembe, van egy mini CT alapozóm, csak vállalhatatlanul sötét (a swatchokon sokkal világosabbnak tűnt). Majd otthon, a négy fal között próbálgatom.

1 Likes

Kipróbáltam az Alverde sminklemosó sprayt, úgy emlékszem, @umpalumpa - nak ígértem róla beszámolót.

Röviden: nehogy pénzt adjatok érte. Viszonylag sokat fújtam fel belőle, kimondottan a szemhéjamra is, ennek ellenére a lemosás után még mindig maradt szemhéjfesték a szememen.
Egy micellás víz többet tud.
Felejtős.

12 Likes

Köszi a beszámolót! Igen, én voltam kíváncsi.
Akkor nem veszek :sweat_smile: Sajnálom, hogy Te voltál a kísérleti :rabbit2: :grimacing:

1 Likes

És az aloe-s arcpermettel jártam így, egyből hármat vettem. Kuka, légfrissítőnek esetleg. Azóta óvatosan, csak egyesével veszek bármit. Ja ha már itt tartunk, van a DM-ben az új szérum márka, Revox, ne vegyetek, xar.

9 Likes

Önmagamtól ajánlottam fel. :blush:

Lehet, hogy kipróbálom, hogy vattakorongot nedvesítek át vele, hátha úgy jobban működik. De ár/érték arányban biztosan nem megfelelő.

1 Likes

Igen, újdonságokból érdemes csak egyet venni.

2 Likes

Sajna az az aloes nekem sem vált be :/, viszkető, piros foltokat okozott arcon, aztán próbáltam testen, ugyanaz :/. Szerintem én is légfrissítőként fogom elhasználni :).

2 Likes

Örülök, hogy írtál a Revoxról, mert nézegettem már.

1 Likes

@Szandika ha jól emlékszem te kérted a véleményt a szérumról.
Kipróbáltam a Balea C vitaminos szérumát. Ami elsőre feltűnt az illata, ami kellemes és természetesen a parfümnek köszönhető. Igazán kihagyhatták volna. Nem is értem magam miért nem néztem meg rendesen az INCI-t.
Az állaga olyan, mint egy lágyabb hidratáló krém. A pipettás adagoló csak keveset tud felvenni belőle egyszerre. Ezt nyugodtan beletehették volna egy tubusba is.
Felvitel után puha volt a bőröm, nem csípett, egyelőre semmit nem tapasztaltam. Semmilyen réteget nem hagyott maga után, hamar beszívódott.

6 Likes

Én már vettem :rofl: C vitaminos szerumot :rofl:

neee hogyhogy?

a balea aloés arcpermet borzalmas, testre használom el, ha nincs kedvem krémet kenegetni magamra…

Q10-et vettem, arról tudok nyilatkozni. A formulán lenne mit csiszolni, full szilikonos, bőven kentem a mellkasomra és jól ki is pattogtam tőle. Úgyhogy rêszemről ennyi volt. KM-en sokatmondó 1-2 csillagos vélemények.

jajj :frowning: a szilikonos cuccok nekem is mumusaim, legtöbbször eltömítik a pórusaim :frowning:

Alapból nincs vele bajom, de éreztem, hogy ebben van mennyiség. Nem jól van formulázva. Össze van öntve 'oszt kész.:grin:

Èn nem kapok sehol,se dm, sem online shopban nincs c vitaminos szèrum.Az aloe veràs permetből pàr napja vettem mielőtt feltettètek volna a vèlemènyeket. :crazy_face:

2 Likes

Nem akartam a Mit használtál ma? topikot offolni, úgyhogy most ide jön a mai sminkem. Bántotta a fantáziámat az Ultraviolet, így egy életem, egy halálom, ma elővettem. Katasztrófára, szitkozódásra és könnyekre készültem, hogy őszinte legyek. Nagyjából negyed órám volt reggel, szóval nem egy átgondolt és kitalált smink lett.
Alább a végeredmény.
És az első benyomás: fogalmam sincs, mi váltott ki ilyen indulatokat ezzel a palettával kapcsolatban, de isten lássa lelkem, nekem ma semmi gondom nem volt vele. Nem porolt, nem potyogott, amit felvettem az ecsetre, az békésen átköltözött a szememre. A kisebb foltok az én sietségem, az időhiány eredménye.
Nem vagyok elfogult a márka iránt, és nem is akarom promózni, csak szeretném megérteni, hogy miért húzták le annyian, mert így az első smink után aztán végképp nem értem.
Alapra sminkeltem, délutánra meglátjuk, mi lesz belőle.
Mondjátok, ha az én szemem rossz, de abszolút korrektnek tartom a palettát. (Nem itthoni áron, akcióban vettem Ausztriában.)
20200724_074154

15 Likes

Gyönyörű lett a sminked :heart_eyes:
A Carli palettát is lehúzták, nekem az volt az első drága palettám, én tökre szeretem, nekem bevált :slight_smile: Nem szeretek azért a jútúberek véleményére hagyatkozni… lehet van 200 palettájuk és kell valami clickbait vélemény :woman_shrugging:

1 Likes

Köszönöm :blush:
Pontosan ezért nézem keveset őket. Persze, azért valamennyit utána megyek a palettának, dehát na. Ráadásul a Sephora oldalán néztem, hogy egy csomóan promóba kapták, azok az értékelések jók voltak. A többiek elvétve mondták rá azt, hogy jó.
Fene se érti ezt, minden esetre az jó hír, hogy te a Carli palettával jártál így :blush: Igeeen, azzal is szemeztem egy ideig :see_no_evil: :see_no_evil:

Én emiatt húzta halasztottam, végül Whitemerci itt a fórumon olyan csodálatos véleményt írt (reálisat) engem teljesen meggyőzött, még saját swatchokat is tett fel :heart:
Én is utána néztem mindenhol Carlinak a csillámosok potyogására ott a glitter primer mint megoldás, és én nem bánom, hogy két szín hasonló benne, szerintem nem az amúgy… a legnagyobb baja, hogy “basic” már akinek… én örülök, hogy megvettem, nem mindig vágyom, hogy unikornis meg sellő legyek, néha jó egy ütősebb hétköznapi smink is :blush:

1 Likes