Köszi a tippet, szerintem nem ez lesz a gond, mindig küzdünk a magas páratartalommal
@umpalumpa Így tudok neked is reagálni, mert sok választ nem engedne egymás után elküldeni. Tretinoint direkt nem használtam vagy 3-4 hétig, de nem javult a helyzet. A fizikai fényvédők meg eddig is részei voltak a rutinomnak, talán most sokallt be a bőröm?!
@Amadea Kb. kéthetente előkerül BHA vagy AHA, gyakrabban nem. Reggelente c-vitaminos szérumot használok még (Elyn’s Lab), én már erre is el kezdtem gyanakodni, mintha nem tenne jót a bőrképemnek… Vazelinre már gondoltam, most megerősítettél, fogok is venni egyet! Köszönöm a tippet.
@LiliMae Biztosan gond a hideg idő, csak ezt eddig nem vettem észre. Hiába, lassan harminc leszek, minden változik Furcsa, hogy a tretnek ennyivel később jelentkezne mellékhatása, de hiszek nektek, többen is írtátok!
@Key4U Ez a rétegzős dolog úgy néz ki enyhítette a problémát, komolyan kell vennem és reggel-este csinálni.
@Kinga79 Csak az arcomon vettem észre, és jelenleg nem szedek semmilyen étrendkiegészítőt, pedig kellene De köszi az ötletet, nem gondoltam volna rá.
Nagyon köszönöm mindenkinek, hogy ennyi hasznos tippet adtatok. Végülis most jobb lett a helyzet, mert minden este ezt kentem magamra: toner, kétféle hidratáló szérum, elyn’s Lab hidratáló krém, LRP cica és még erre jött lezárásnak egy olajos réteg (argán, mert most épp ez van itthon). Tret maradt heti 1-2x. Egyébként én attól még nem ájultam el, várom a csodát Ja és több vizet kellene innom…