Nagyon szívesen!
Ha már megvannak a Pom-Pom cuccok, és alapvetően beváltak, akkor használd el őket szerintem is, de érdemes elgondolkodni valami alternatíván.
A hialuronsavat én kerülöm nagy ívben, mert az én bőrömet irritálja, és egyre több a szakember aki azt mondja, hogy egyáltalán nem akkora szám, mint amilyennek a marketingesek próbálják beállítani. Engem hosszú távon szárított, szóval kerülöm, ahogy csak tudom. Egy jól összeállított hidratáló termék (sőt, rutin) szerintem tökéletesen ki tudja váltani, sőt jobb is lehet. A GG Liquid Hydration és a Son&Park Beauty Water pont ilyenek, a GG Hydration Station szintén, a beta-glucan termékekről nem is beszélve. Nekem ezek együtt sokkal többet nyújtanak mint bármilyen hyaluron.
C vitamin-t se nagyon szereti a bőröm, de ez bevált:
https://kremmania.hu/kremek/rotho-rohto-melano-cc-intensive-anti-spot-essence
Laylie-nál szokott kapható lenni, most ugyan nincs neki, de érdemes figyelni az eladó termékeit.
Hosszú távon arra érdemes figyelni, hogy bármennyire zsíros is a bőröd, ne használj olyan termékeket, amik szárítanak, mert öregedés szempontjából nagyon nem jó. Az alap, hogy mindig legyen szépen hidratált a bőröd. A zsíros bőr sok mindent kibír, sok dolognak ellenáll, de azért őt is ki lehet készíteni szépen lassan. (Nekem a múltkor egészen gyorsan sikerült a Double Wear alapozóval : úgy húzódott és viszketett, mint már 20 éve nem, és eltartott egy hétig amíg rendbe tudtam hozni. Azóta áldom a jól felépített rutinom, mert régen bizony sokszor húzódott és most emlékeztetőt kaptam, hogy mennyire nem jó érzés.)
Nekem is rengeteg bajom van/volt a bőrömmel, és sokmindent megadnék ha csak a fele lenne. A jó hír, hogy ha sikerül egy jó rutint kialakítani, az nagyon sokat tud segíteni. A rossz az, hogy ez elég sok kísérletezés árán szokott összejönni.