Szuper vagy, én is elkezdtem ezt a fajta nyomozást, de félbeszakadt
Milyen pici az a gyerek? Volt vízben (tó, medence, tenger, ilyesmi)? Milyen fényvédőt használtatok?
ODACITÉ VITAL GLOW SERUM CONCENTRATE (WILD CARROT) 5ML - a legjobb minőségű, hidegen sajtolt, vadon készített, szűz sárgarépamag olaj, imádja a bőröm, most fedeztem fel.
Előtte Biosannce olaja , Madara olajai, Sunday Riley…mind itta a bőröm…
10 éves, a nagyijánál csak a ház medencéjében fürdött, és nem tudom, mivel kente a bőrét.
Akkor kamaszodásnak még korai, és nem is valami vízinövény-allergia, szóval nem tudom… csak nem vopt régi a naptej vagy valami ilyesmi?
nem tudom, kérdeztem a kozmetikust is, azt mondja, hogy napallergia is lehet, vagy simán a fényvédőre, és bármi, OcteniSept-et ajánlotta és a Calm Downt.
Hú de rég tettem fel képet, de azért megy a kenekedés, bár a nyáron elég minimalista voltam.
- Skintegra Melt Milk, legjobb gél lemosó, nem szárít, vízzel érintkezve krémes lesz. A legjobb arclemosó ever. Érzékeny, húzódásra hajlamos bőrre nagyon ajánlom. Soha egy gélest sem vettem újra, ezt igen. A két Skintegra, ez és az olaj a kedvenc, még a Paula’s Choice-nál is jobban szeretem. (A krémes Recovery volt most az első, csak lemaradt)
- Medik8 Press&Glow, pha toner, abból nem sok van a piacon ami nekem bejön, ez az egyik (direkt az öntős verziót vettem, a nyomokodós tetejű brrr)
- kedvenc toner, PC Milky Toner, szuper krémes, nem csurran, kellemes, újravettem, abszolút és látványos nyugtató hatású
- Balea Beauty Expertből persze hogy mindent kipróbáltam, ez a kettő maradt állva, kíméletes azelain booste panthenollal, nagyon enyhén olajos állaggal és az intenzív szérum, ami egy plusz hidratáló réteg, többet nem is várok, jó formula, illatmentes, szép INCI, olcsó. Ez a kettő simán, bármikor beugrik a kosárba.
- legkedvesebb PC hidratálóm illetve szemkörnyék hidratálásra is ezt használom, nem találtam jobbat, megunhatatlan
- vazelin, legolcsóbb mindenes krém, ezt mindenhova kenem, most a szemem külső sarkába tapogattam és a szemem alatti területre, hogy megfogja egy kicsit a hidratálót. Aki esetleg hajlamos a könnyezésre annak feltétlenül ajánlom, jelentősen enyhíti a szárazságot és ajakbalzsamnak is szuper (zárókrém)
Viva Vazelin!
Tökéletes “'zárókrém”’ számomra is, a munkahelyemen is van, imádom.
Esti lábápolásra tökéletes, bekenem, rá zokni, és reggelre garantáltan bababőr.
Ezt most kihagyom, de kíváncsian várom a véleményeket.
Új Paula’s Choice intenzív smart-aging szérum érkezett hozzánk https://skinsmart.hu/25-vitamin-c-glutathione-clinical…
Mit tartalmaz?
25% C-vitamint ((Tetrahexyldecyl Ascorbate-ot + Ascorbyl Glucoside-ot)
Glutathione + GAP technológiát
extra antioxidánsokat
Miben segít?
halványítja a pigmentfoltokat (gátolja a tyrosinase enzim működését)
serkenti a kollagéntermelést & ragyogóbbá teszi a bőrt
antioxidáns védelmet ad a bőrnek
Kinek ajánljuk?
azoknak, akik egy intenzív szérumot keresnek a ragyogóbb, feszesebb bőrért & egyenletesebb bőrtónusért és/vagy pigmentfoltokkal küzdenek
minden bőrtípusra szuper, lotion állag
Megnyílt a webshop a termékekkel:
@mlnda , itt válaszolnék a tretinoinos kérdésedre.
Amikor kezdtem, én nem használtam alá semmit, de jó ötletnek tartom a védőréteget, amit kitaláltál. 0,025-össel kezdtem, heti egyszer, pár hétig, utána heti 2-szer. Mindig lefedtem CeraVe hidratálóval és ennyi volt az esti rutin.
Aztán a skinsmarton olvastam, hogy a niával jó barátok és a nia képes a tretinoin kellemetlen mellékhatásait csökkenteni. Azután mindig először B-bomb és utána a tretinoin, majd a CeraVe.
A hatása elképesztő, gyönyörű lett a bőröm.
Hámlás ritkán jelentkezett, az orrom és a szám környékén. Pirosodás sosem.
Jópár hónap után jött a 0,05-ös, majd a 0,1-es. Az utóbbi azért sűrűbben “hámlasztott”, ezért most (1 hete) visszatértem a 0,05-ösre.
A gél formátum jött be, szóval a Menarinit használom. Az A313 nekem túl zsíros, kenőcsös volt és a hatását sem éreztem.
Remélem, annyi örömet ad ez a hatóanyag, mint nekem.
Nagyon koszonom, hogy ilyen atfogoan leirtal mindent!
Ezutan nia is megy majd a tretinoin ala.
Valasz @Amadea uzenetere: neked is koszonom, hogy leirtad a tapasztalatod! Ugyanolyan a bortipusom, mint a tied. Es en is tulvagyok mar minenfele erossegu retinolon es retinalon is, eddig minden szepen ment. Remelem ezzel a termekkel is ugyanigy lesz majd! Az eddigi tapasztalatok alapjan jokra szamitok.
Nagyon szívesen
Az én bőröm is átment szárazból száraz-kombináltba, szóval azonos a bőrtípusunk.
Érdekes, hogy kinek mi válik be, @Key4U -val termékeket cserélhettünk volna. Bár az A313 állagáért én se rajongtam, a disznózsír és a Technokol bájos keverékére emlékeztetett.
@mlnda biztos nem lesz semmi gond.
És végül milyen sűrűn kented? Heti kétszer ha jól értem? Én is próbálkoztam vele, de nekem egyelőre csodát nem tett. Maradtam a 0.25nél. Vízhiány nagyon előjött tőle, ezért abbahagytam és így áttérnék a G&G retinalra inkább, amit tudnék naponta kenni, mert azt olvastam, hogy minimum kétnaponta kellene retinolszerűség. De most megint kedvem lett a próbálkozáshoz.
Engem is érdekel majd a véleményed több hónap után. Itt a KM-n oldalán többször majdnem megrendeltem, csak nem voltam biztos benne, hogy pont akkor érne haza a csomag, amikor én.
Majd az A-Game mellett döntöttem, könnyebb volt megvenni a drogériában. Ennél viszont már most sokkal jobb a Biotherm széruma, amiből egy 5 ml-s mintát próbálok mindig, amikor otthon vagyok.