Bőrápolási rutin

Köszönöm szépen a segítséget @Amadea és @Gloria !

Magamtól egész biztos nem a C-vitaminos szérummal kezdtem volna az ismerkedést. De nagyon bíztatóan hangzik a könnyed állag, és hogy se nem csíp/se nem ragad/se nem csapja ki az embert.

1 Likes

Kicsit tartottam tőle, de ez volt az a szérum, amit be tudtam suvasztani a rutinba.:see_no_evil:

1 Likes

Kezet foghatunk, engem is rabul ejt a minimalista csomagolás. :heart_eyes:
A pénztárcám szerencséje, hogy most van Elyn’s lab-es C-vitaminom frissen bontva.

1 Likes

Képzeljétek, kicsit utánanéztem a Pem Delian-nak, mert nem értettem, hogy honnan jött elő a semmiből ez a cég. Sose hallottunk róluk, aztán hipp-hopp ott voltak a DM-ben.
Nem vagyok Sherlock, csak jogász és kíváncsi.

A cégadatok itt vannak:
https://www.nemzeticegtar.hu/nemzeticegtar/cegadat/0809030667/PemDelian-Kft
Ez pedig a Pom-Pom-ot gyártó cég cégadata:
https://www.nemzeticegtar.hu/green-deal-kft-c0809015387.html

Szóval a Pom-Pom-ot és a Pem Deliant gyártó cég ugyanaz.

11 Likes

De érdekes, köszi, hogy megosztottad.
Már a Pom- pomnál elkezdtek behozni egy smart ageing vonalat amit szerintem nem vett túl jól a vásárlóközönség és így inkàbb csináltak egy új brandet.
Szerintem nincs ezzel semmi baj, jókat írnak a termékekről, tetszetős az egész design én is fogok venni tőlük szérumot ha elfogy a GG- m.

2 Likes

Én is megnéztem, mert csodálkoztam hogy jöhetett ki egy ismeretlen brand hirtelen ennyi termékkel. De nekem nem sikerült összerakni ki a tulaj. Köszi az infót.
Őszintén szólva nekem kicsit ellentmondásosak az érzéseim ezzel kapcsolatban. A Pompomot nem szerettem, főleg a marketing miatt. De amíg a Pen Deliannál nem látom azt a vírus marketinget, és tényleg jók a termékeik, addig venni fogom.

2 Likes

A Drunk Elephantot meg a Shiseido gyártja, Caroline Hirons könyvében láttam.
A Colourpop és Kylie Jenner márkája a Seed Beauty-é, lehetett is arról olvasni, hogy ugyanaz a minőség jellemző rájuk (szerintem a CP szemfesték palettáknak is hullámzó a minősége, így aligha beszéltünk megfeleltethetésről, csak érdekes).
“Szegény” PomPom, teljesen korrumpálódott.:slightly_smiling_face:Engem se zavar, hogy egy cég gyártatja őket, sőt, tök jó, hogy alkalmazkodnak a vásárlói igényekhez és kaptunk még egy modern bőrápolási trendeket alkalmazó márkát.

1 Likes

Almost meg a Phi kistesója.
Geek - Helia D üzemében készül (vagy rosszul tudom?)

Itt arról lehet szó, hogy egy minimalista, illatmentes, letisztult, hatóanyag specifikus vonal jött létre, aminek más a célközönsége, sokkal letisztultabb design-t is kapott. Nekem csak az volt fura, hogy a semmiből jött elő a márka.
A Pom-Pomról csak évekkel korábban volt tapasztalatom, akkor mindet le is tettem, allergiát okozott minden termékük.

4 Likes

Tanácsot szeretnék kérni tőletek:
Pici fiam homlokán pattanások jöttek ki, lehet, hogy a melegtől, vagy a nagyijánál túl sokat hordott baseballsapkát, nem tudom. Lecseréltem a samponját, elkezdtem rá használni a Cerave SA lemosóját.
Szerintetek mivel segíthetek rajta?

BHA, ami otthon van. A múltkor olvastam, hogy tőlünk nyugatabbra 8-9 éves gyerekeknek simán írnak vénykötelest is.
BHA mehet, csak homlok vagy lokálisan.

1 Likes

Köszi, próbálgattam szegénynek, nagyon lassan gyógyul.

1 Likes

Skinsmart-on az új lemosók:

image

11 Likes

Keresem a kedvenc arcolajamat.

Nektek van kedvencetek?

1 Likes

Van. Paula’s Choice :grinning: ❤‍🔥
Szerintem kipróbáltam vagy 10 félét, mindig kerestem az olcsóbb verziót, de nincs. Azt a könnyedséget egyik sem tudja.

3 Likes

Sima argánolaj krémbe cseppentve. Kissé olivabogyó szaga van, sokak szerint büdi, de én szeretem.

3 Likes

Phi Cosmetics feketekömény olaj, vagy az I’m So Sensitive krémükhöz csomagolt kis olaj, nomeg a Kiehl’s Midnight Recovery, de abból még csak egy 2 ml-es mintát próbáltam, az viszont nagyon lenyűgözött. Csak kicsit sokallom az árát, szóval egyelőre nem tervezem beszerezni.

2 Likes

Csipkebogyó olaj vagy a Nuxe szárazolaja, ha van jó akcióban. (Tudom, parfüm van benne… :roll_eyes:)

2 Likes

Hú, köszi a tippeket.
Nyáron a Sephora-s rendeléseimhez Tarte maracuja olajat adtak mintában, amiben csak a maracuja olaj és e-vitamin van. Te jó ég! Imádta a bőröm.
Eddig sosem használtam arcolajat, de a kozmetikus nagyon ajánlotta nekem legutóbb, mikor egy szállodában mentem hozzá kezelésre.
Parfüm nem zavar egyáltalán, utánanézek, miket ajánlottatok, köszi.

2 Likes

Panarom sárgabarackmagolaj, Ordinary Csipkebogyó.

2 Likes

Nekem nagyon bejött a The Body Shop arcolaja. De viszonylag kevés tapasztalatom van, a választék meg óriási.

1 Likes