Köszönöm szépen a segítséget @Amadea és @Gloria !
Magamtól egész biztos nem a C-vitaminos szérummal kezdtem volna az ismerkedést. De nagyon bíztatóan hangzik a könnyed állag, és hogy se nem csíp/se nem ragad/se nem csapja ki az embert.
Köszönöm szépen a segítséget @Amadea és @Gloria !
Magamtól egész biztos nem a C-vitaminos szérummal kezdtem volna az ismerkedést. De nagyon bíztatóan hangzik a könnyed állag, és hogy se nem csíp/se nem ragad/se nem csapja ki az embert.
Kicsit tartottam tőle, de ez volt az a szérum, amit be tudtam suvasztani a rutinba.
Kezet foghatunk, engem is rabul ejt a minimalista csomagolás.
A pénztárcám szerencséje, hogy most van Elyn’s lab-es C-vitaminom frissen bontva.
Képzeljétek, kicsit utánanéztem a Pem Delian-nak, mert nem értettem, hogy honnan jött elő a semmiből ez a cég. Sose hallottunk róluk, aztán hipp-hopp ott voltak a DM-ben.
Nem vagyok Sherlock, csak jogász és kíváncsi.
A cégadatok itt vannak:
https://www.nemzeticegtar.hu/nemzeticegtar/cegadat/0809030667/PemDelian-Kft
Ez pedig a Pom-Pom-ot gyártó cég cégadata:
https://www.nemzeticegtar.hu/green-deal-kft-c0809015387.html
Szóval a Pom-Pom-ot és a Pem Deliant gyártó cég ugyanaz.
De érdekes, köszi, hogy megosztottad.
Már a Pom- pomnál elkezdtek behozni egy smart ageing vonalat amit szerintem nem vett túl jól a vásárlóközönség és így inkàbb csináltak egy új brandet.
Szerintem nincs ezzel semmi baj, jókat írnak a termékekről, tetszetős az egész design én is fogok venni tőlük szérumot ha elfogy a GG- m.
Én is megnéztem, mert csodálkoztam hogy jöhetett ki egy ismeretlen brand hirtelen ennyi termékkel. De nekem nem sikerült összerakni ki a tulaj. Köszi az infót.
Őszintén szólva nekem kicsit ellentmondásosak az érzéseim ezzel kapcsolatban. A Pompomot nem szerettem, főleg a marketing miatt. De amíg a Pen Deliannál nem látom azt a vírus marketinget, és tényleg jók a termékeik, addig venni fogom.
A Drunk Elephantot meg a Shiseido gyártja, Caroline Hirons könyvében láttam.
A Colourpop és Kylie Jenner márkája a Seed Beauty-é, lehetett is arról olvasni, hogy ugyanaz a minőség jellemző rájuk (szerintem a CP szemfesték palettáknak is hullámzó a minősége, így aligha beszéltünk megfeleltethetésről, csak érdekes).
“Szegény” PomPom, teljesen korrumpálódott.Engem se zavar, hogy egy cég gyártatja őket, sőt, tök jó, hogy alkalmazkodnak a vásárlói igényekhez és kaptunk még egy modern bőrápolási trendeket alkalmazó márkát.
Almost meg a Phi kistesója.
Geek - Helia D üzemében készül (vagy rosszul tudom?)
Itt arról lehet szó, hogy egy minimalista, illatmentes, letisztult, hatóanyag specifikus vonal jött létre, aminek más a célközönsége, sokkal letisztultabb design-t is kapott. Nekem csak az volt fura, hogy a semmiből jött elő a márka.
A Pom-Pomról csak évekkel korábban volt tapasztalatom, akkor mindet le is tettem, allergiát okozott minden termékük.
Tanácsot szeretnék kérni tőletek:
Pici fiam homlokán pattanások jöttek ki, lehet, hogy a melegtől, vagy a nagyijánál túl sokat hordott baseballsapkát, nem tudom. Lecseréltem a samponját, elkezdtem rá használni a Cerave SA lemosóját.
Szerintetek mivel segíthetek rajta?
BHA, ami otthon van. A múltkor olvastam, hogy tőlünk nyugatabbra 8-9 éves gyerekeknek simán írnak vénykötelest is.
BHA mehet, csak homlok vagy lokálisan.
Köszi, próbálgattam szegénynek, nagyon lassan gyógyul.
Skinsmart-on az új lemosók:
Keresem a kedvenc arcolajamat.
Nektek van kedvencetek?
Van. Paula’s Choice ❤🔥
Szerintem kipróbáltam vagy 10 félét, mindig kerestem az olcsóbb verziót, de nincs. Azt a könnyedséget egyik sem tudja.
Sima argánolaj krémbe cseppentve. Kissé olivabogyó szaga van, sokak szerint büdi, de én szeretem.
Phi Cosmetics feketekömény olaj, vagy az I’m So Sensitive krémükhöz csomagolt kis olaj, nomeg a Kiehl’s Midnight Recovery, de abból még csak egy 2 ml-es mintát próbáltam, az viszont nagyon lenyűgözött. Csak kicsit sokallom az árát, szóval egyelőre nem tervezem beszerezni.
Csipkebogyó olaj vagy a Nuxe szárazolaja, ha van jó akcióban. (Tudom, parfüm van benne… )
Hú, köszi a tippeket.
Nyáron a Sephora-s rendeléseimhez Tarte maracuja olajat adtak mintában, amiben csak a maracuja olaj és e-vitamin van. Te jó ég! Imádta a bőröm.
Eddig sosem használtam arcolajat, de a kozmetikus nagyon ajánlotta nekem legutóbb, mikor egy szállodában mentem hozzá kezelésre.
Parfüm nem zavar egyáltalán, utánanézek, miket ajánlottatok, köszi.
Panarom sárgabarackmagolaj, Ordinary Csipkebogyó.
Nekem nagyon bejött a The Body Shop arcolaja. De viszonylag kevés tapasztalatom van, a választék meg óriási.