Nálam is benne van a top 3-ban a Huda márka.
Baking púderből lesz pressed változat…
Eléggé elszomorít, palettát akartam
Jujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
új, intenzív anti-aging szérum ráncok & pigmentfoltok ellen
komplex összetétel 3 szinergikus hatóanyaggal a fókuszban
átfogóan segít a bőröregedés jelei ellen
5% niacinamiddal, 0.3% retinoiddal, valamint 0.4% hexylresorcinollal
selymes, hidratáló lotion állag
Remélem, itt lesz.
Juj, ezt én is néztem és bízom benne, hogy behozzák Magyarországra is.
Nem új termék, de láttátok, hogy a Milani megjelent a dm-ben?
@umpalumpa -nak néztem meg a lilás Catrice More than nude lakkot (sajnos nem volt), akkor fedeztem fel.
De aranyos vagy, köszönöm!
Váó, Milani, hurrá! És egyben jajne, megint a csábítás!
Azok a rúzsok nagyon tetszenek jó ideje, de olyan drága volt online, hogy sose engedtem meg magamnak.
Melyik DM-ben voltál?
Nincs mit. Már csak pár darab lakk árválkodott az állványon. Kettőnek eltűnt a díszkupakja…
A Mexikói úti dm-ben voltam. Csak két Luminosót vásároltak meg az üres fakkok alapján, úgy tűnik, ez a pirosító tartja az ikonikus voltát, annak ellenére, hogy nálunk nem volt megszokott drogériás márka a Milani - eddig!
Ó jaj…kénytelen leszek DM-ezni
Azta Egyik pirosítójukat szerintem egy évig nézegettem online, de sosem vettem meg. Na majd most.
Hajrá! Melyiket fogod megvenni?
Nekem kettő van, szeretem őket.
Corallina baked blush. De már szerintem másikat választanék🙂 Azért azon meglepődtem, hogy amazonon 8 dollár, dm-ben meg 6999.-…
Azt hiszem, a Corallináról azt olvastam (jóóó régen), hogy a bőrön közel sem olyan erőteljes a színe, mint a panben.
Sajnos én már nem lepődök meg, hogy nálunk minden drágább.
Kíváncsiságból megnéztem, Notinón 8720, a makeup.hu-n 11 ezres árat dobott fel a keresés.
Jelentem, az Árkádban is ennyi termék volt kirakva.
Fél -fél!- százalék bakuchiol?! A Balea éjszakai krémjében 2% van. (Plusz a retinyl-palmitát, de az engem nem zavar, ezért rendelem, többet egyszerre )
https://www.catrice.eu/hu-hu/limited-editions/disney-back-to-the-roots
Nekem a bronzosító tetszik és az ajakbalzsam. Azt olvastam, hogy van aki a Corvin Müllerben látta már kirakva őket.