Bőrápolási rutin

Mostanaig ezt hasznaltam retinal gyanant, 0.1%-os erossegu. Nagyon puha lesz tole a borom es jol erzi magat (nem lesz szarazabb, nincs feszules, irritacio, semmi). Igazan biztonsagos, ezt ajanlom funek-fanak, ha retinoid hasznalataban gondolkozik.
Ez utan a Tretiheal joval kenyelmetlenebb, mert a szarito hatast azert en is erzem rendesen, hiaba a gazdag hidratalas. De ugy gondolom, hogy ez csak egy kezdeti dolog es idovel elmulik a feszulo erzes. Meg nem is veszes igazabol, csak a regi kencehez viszonyitva kellemetlen.

Gondolom erősebb a Tretiheal. Régebben megvolt a Sunday Rilay Luna olaja, én azt is kedveltem. Idén már biztos elég lesz ami van itthon, tavaszig. Jövő ősszel vagy megveszem majd újra a Biothermet vagy ez a Tretiheal lesz a következő.

1 Likes

A 0,01-est heti egyszer vagy másfél hetente, a 0,05-öst heti 1-2-szer, a bőröm állapotától függően.
Érdekes módon nekem nem lett annyira vízhiányos a bőröm, lehet, hogy ez bőrfüggő.
Mondjuk bőven mértem a CeraVe-t és a többi napon több réteg különböző tonikot is felvittem kezdésnek az aktívok előtt.
Nem tudom.

Ja, a G&G retinaljai nálam nem okoztak észrevehető változást. Remélem, Neked beválik. :slight_smile: :crossed_fingers:

1 Likes

https://youtube.com/shorts/j1rHj6b07Lo?si=p8yq-_aI_1hXagqy

2 Likes
2 Likes

Lányok ki volt az aki kérte, hogy küldjek before- after képeket lézeres kezelésről?
Szerdán megyek pigmentfolttal soft- laserre :slight_smile:

6 Likes

Oh, ez engem is nagyon erdekel!!! :star_struck: és kíváncsi vagyok valós élményre, plíz, nekem is mutasd meg :innocent:

1 Likes

Rendben, küldök majd képeket. :slight_smile:

2 Likes

Kösziiiiii!

Nekem is légyszìves :blush:.

1 Likes

Rendben :slight_smile:

Nekem is majd légyszi! :slightly_smiling_face:

1 Likes

Rendben :slight_smile:

1 Likes

engem is érdekelne :slight_smile:

Én is örülnék, ha írnál a tapasztalataidról. Előre is köszönöm szépen! :slight_smile:

@koalace @grund hozzá adtalak titeket a levélhez (azt hiszem)
Jeleznétek, hogy átment nektek is?

1 Likes

Sajnos nem.

Kedves Fórumtarsak :grinning: pár arcápolási terméket szívesen továbbadnék.

7 Likes

Maradt még bármi a fürdőszobai polcodon? :grinning:

2 Likes

Még van egy fióknyi bontatlan, plusz egy jól megrakott polc, az a használatban lévő.
Kezdek lejönni a halmozásról, plusz ami nálam nagyobb probléma, új márka, új termék KELL!
Mindegy mi az, kell. 🤦

9 Likes