Mostanaig ezt hasznaltam retinal gyanant, 0.1%-os erossegu. Nagyon puha lesz tole a borom es jol erzi magat (nem lesz szarazabb, nincs feszules, irritacio, semmi). Igazan biztonsagos, ezt ajanlom funek-fanak, ha retinoid hasznalataban gondolkozik.
Ez utan a Tretiheal joval kenyelmetlenebb, mert a szarito hatast azert en is erzem rendesen, hiaba a gazdag hidratalas. De ugy gondolom, hogy ez csak egy kezdeti dolog es idovel elmulik a feszulo erzes. Meg nem is veszes igazabol, csak a regi kencehez viszonyitva kellemetlen.
Gondolom erősebb a Tretiheal. Régebben megvolt a Sunday Rilay Luna olaja, én azt is kedveltem. Idén már biztos elég lesz ami van itthon, tavaszig. Jövő ősszel vagy megveszem majd újra a Biothermet vagy ez a Tretiheal lesz a következő.
A 0,01-est heti egyszer vagy másfél hetente, a 0,05-öst heti 1-2-szer, a bőröm állapotától függően.
Érdekes módon nekem nem lett annyira vízhiányos a bőröm, lehet, hogy ez bőrfüggő.
Mondjuk bőven mértem a CeraVe-t és a többi napon több réteg különböző tonikot is felvittem kezdésnek az aktívok előtt.
Nem tudom.
Ja, a G&G retinaljai nálam nem okoztak észrevehető változást. Remélem, Neked beválik.
Lányok ki volt az aki kérte, hogy küldjek before- after képeket lézeres kezelésről?
Szerdán megyek pigmentfolttal soft- laserre
Oh, ez engem is nagyon erdekel!!! és kíváncsi vagyok valós élményre, plíz, nekem is mutasd meg
Rendben, küldök majd képeket.
Kösziiiiii!
Nekem is légyszìves .
Rendben
Nekem is majd légyszi!
Rendben
engem is érdekelne
Én is örülnék, ha írnál a tapasztalataidról. Előre is köszönöm szépen!
Sajnos nem.
Kedves Fórumtarsak pár arcápolási terméket szívesen továbbadnék.
Maradt még bármi a fürdőszobai polcodon?
Még van egy fióknyi bontatlan, plusz egy jól megrakott polc, az a használatban lévő.
Kezdek lejönni a halmozásról, plusz ami nálam nagyobb probléma, új márka, új termék KELL!
Mindegy mi az, kell. 🤦