Sajnos én sem találom, de ez volt a lényeg, hogy a rúzst lehet nyilvánosan frissíteni és az etikett szerint csak ezt. Talán a rúzs tartósságáról volt szó vagy az evés utáni javításról.
Ha rálelek, szólok
A bőröm közepesen fehér (mármint kaukázusi, ha rasszok szerint nézem ) Double Wear-ben kifejezve 3N1-4N1, úgy semleges a tónusom, hogy minél fehérebb vagyok, annál rózsaszínebb, és ahogy barnulok, egyre sárgásabb. Ha csak rózsaszín vagy sárgás alaptónusból lehet választani, akkor egyértelműen a sárgásért nyúlok
Sajnos ezt a mai napozást úgy néz ki, bebuktuk
Ez milyen jó, akkor ezt követni fogom
1 hét Görögország… A többit el tudjátok képzelni szerintem
Hát a nyaraláson engem is megkapott a nap, pedig fényvédőztem. Kivéve az arcom, az a négy réteg alatt egész jól bírta.
ha egy bizonyos bejegyzést keresel, és tudod ki írta, akkor rámész a szerző profiljára/oldalára, és a tetején rákattintasz a nagyítóra, akkor a megfelelő kulcsszóval pikk-pakk meg lehet találni. nekem legalábbis így sikerült.
Sziasztok. A project pan topikba írtam már néhány sort, de most itt is szeretnék bemutatkozni és csatlakozni ehhez a közösséghez. 22 éves egyetemista vagyok és a sminkelés és bőrápolás körülbelül 2-3 éve érdekel komolyabban. Jelenleg a kollekcióm inkább drogériás termékekből áll, de lassan szeretnék nyitni a magasabb árkategóriájú termékek felé is. Eddig csak olvastam az írásaitokat, de most már szeretnék én is csatlakozni ehhez a közösséghez, mert a környezetemben nem sokan osztják a hobbimat. Előre is köszönöm a befogadást!
Szia! Örülök hogy csatlakozol és itt vagy :). A projekt panningot én is jó dolognak tartom ( meg én most vásárlás korlátozónak is szeretném használni, nem lenne jó ha rám romolna a sok termék :D.)
Vannak termékek, amik meghatározók számodra az arcápolás/ test/hajápolás bármiben?
Arcápolás téren még keresem az utamat, viszont az Alverde rózsás olaja életmentővá vált az utóbbi években a téli időszakban. Alapvetően normál, kicsit száraz a bőröm, viszont télen képes pikkelyekben hámlani, és ez volt az egyetlen termék, ami meg tudta állítani ezt a folyamatot.
A hajápolás téma nálam megér egy külön misét, mert nagyon göndör hajam van, amit sok ideig nehéz volt elfogadni, főleg úgy, hogy a hajvasaló mániás időszakban voltam tini. Aztán találkoztam a Kallos márka hajpakolásaival és balzsamjaival, és azóta tudom, hogy a göndör haj nem kell szöszös és száraz hajat jelentsen. Néha elkap a hév és kísérletezek más balzsamokkal, de a végen mindig rá kell jöjjek, hogy csak a Kallos termékeitől lesznek szép loknijaim.
Nagyon szép hajad lehet :). A kallos pakolásokról én is csupa jó dolgot hallottam, lehet kipróbálom majd :).
Az a rózsás olaj pattanásra hajlamos bőrre milyen lehet?
Nekem kombinált bőröm van, így nem tolerálja a krémeket, most aloevera termékeket használok, szerintem hasznosak :).
Azért kérdezem mert szimpatikusak nekem az olajos cuccok :). A hajolajat például nagyon szeretem :). Meg a masszázsolajat, igaz az nem volt jó testápolásra, de masszázsra megfelelő :D.
Hát elég sok tud lenni, nyáron az én bőröm is nehezen szívja be, ilyenkor nem is használom. Szerintem a te bőrtípusodra maximum nagyon kicsi mennyiségben lehet jó, másképp túlságosan befullasztja a bőrt.
Szia! Jó hogy itt vagy! Másfél éve még én is egyetemista voltam, és csak csorgattam a nyálam a paletták iránt. Most kerültem olyan helyzetbe, hogy már kitekintgetek a drogériából. A sminkelés, bőrápolás terén tett nagyutazásom alig egy éve kezdődött, de a környezetemben mindig is én voltam a legérdeklődőbb. Azért szuper itt lenni, mert így meg tudjuk osztani egymással, és nem kis ufők vagyunk (mint egyébként, ha ilyen témákról esik szó…)
Az én kombinált bőröm az olajokkal szemben is hisztis. Alapvetően szerintem elég jól sikerült visszaszorítani a zsírtermelést az arcomon, de még a téli időszakban sem bírja heti 1-nél többször. Szerintem ha olajokban gondolkozol, akkor jojoba olajjal próbálkozz. Ha jól emlékszem, az nagyon hasonló a bőrünk által termelt zsírhoz, ezért akár csökkentheti is a zsírtermelést. Én most a Biooilt használom, KM dobozban volt tavaly, de elég lassan fogy. Inkább a hidratáló szérumok váltak be személy szerint. De néha azért jól esik egy kis olaj is.
A tegnapi Rick Astley koncert hangulatát az alábbi video tudja visszaadni leginkább:
Nagyon megnyerő személyiség, aki nem nézi le a közönségét, hanem alázattal fordul feléje. Hálás vagyok, hogy volt lehetőségem őt látni, ezt a nyolcvanas években álmomban sem gondoltam volna!
Néhány kép a koncertről, amiket nem én készítettem, hanem a Paloznaki Jazzpiknik FB-os oldaláról származnak:
Kortalan az ürge kb. 14 voltam amikor Rick Astley láz ment, azòta laza 30 év telt el…
Én akkoriban nem igazán voltam oda érte, a “futottak még” kategóriába raktam, de mostanra nagyon megkedveltem.
Sziasztok! Már régóta olvasom a fórumot, mostanában egyre aktívabb is vagyok a hozzászólásokban is, így gondoltam, bemutatkozom.
17 éves lány vagyok, imádok sminkelni, sminkes videókat nézni, sminkekről olvasni, videojátékokkal játszani és zenét hallgatni. Kedvenc műfajaim a metalcore, rock, indie rock, és minden, ami ezekhez hasonló. Erős szorongással és pánikbetegséggel küzdök, ezek a hobbik és a fórum olvasgatása számomra a “menekülés”.
Imádok színesen sminkelni, erre én a nyarat tudom igazán kihasználni, ugyanis az iskolában nem néznék sajnos túl jó szemmel.
Nagyon örülök, hogy egy kicsit én is a tagja lehetek ennek a közösségnek. Eléggé introvertált vagyok, így sok erő kellett ahhoz, hogy én is be tudjak csatlakozni a beszélgetésekbe. Nekem ti itt mind nagyon szimpatikusak vagytok, és a néhol nagy korbeli különbségek ellenére is sok közös van bennünk.
Köszöntünk @Lexyweaver, nagyon örülünk, hogy itt vagy
Nagyon sok dologban magamra ismertem a bemutatkozásodból, remélem, hogy jól fogod itt érezni magad, számomra ez a közösség igazi búfelejtő “safespace”
Én is nagyon örülök neked, ha nem szenvednék mostanában mindig időhiányban, már “összeraktam” volna a leírásod alapján a saját Alien palettámat.
Nagyon örülök neked! Bátor vagy nagyon!
Üdv köztünk!