Sziasztok, Amadea vagyok - nem ez az anyakönyvezett nevem, de a munkahelyemen kívül kb. mindenki ezen a néven szólít -, idén lettem 30 éves, Budapesten élek a párommal, könyvelőirodában dolgozom. Nagyon szeretem az állatokat (kivéve a bogarakat - nekem bogár minden ízelt lábú, puhatestű - és a csúszómászók nagy részét). A párom szerint csak azokat az állatokat szeretem, amelyek szőrösek, négy lábúak és nyávognak, de ez nem igaz. A kis pingvineket, a tengerimalacokat és a kacsacsőrű emlősöket is szeretem. A szülői háznál rengeteg macska van, sajnos a párom nem szereti őket, ezért Pesten nincs személyes simogatnivalóm, de egyszer véget vetek ennek az áldatlan állapotnak.
Olvasni is szeretek (12 éve írok könyvesblogot), néhány éve rendszeresen futok. Nálam a körömlakokkal kezdődött a szenvedély, hét évesen is volt színes körmöm (a tanító néni reakcióját el lehet képzelni). Tiniként is érdekelt a sminkelés, de a kezdőállapottól (fekete vízvonal, színes ajakápoló) nem fejlődtem tovább, aztán hosszasan lappangott ez a mániám, majd néhány éve újult erővel felszínre tört.
Amint a mellékelt ábra mutatja, aktív szájmenésben is szenvedek.