Bemutatkozás,ismerkedés :)


#1

Sziasztok! Tudom, nem ide tartozik ez a téma, ezért ha bárki úgy gondolja nyugodtan írjon és törlöm a témát.

Nagyon szimpatikusak vagytok nekem, akiket eddig ‘láttam’ itt a fórumon,ezért gondoltam, miért ne ismerhetnénk meg egymást egy kicsit. Nem kell az egész életeteket leírni ( bár, engem nem zavarna ) csak pár mondatod, kivancsi lennék mindenkire! :slight_smile: persze nem muszáj, csak kedvellek titeket és szeretnélek titeket ‘picit’ megismerni! :slight_smile:

(ha valaki szerint nem való ide a téma nyugodtan harapja le a fejem,mert jogos :slight_smile: )


#2

Akkor kezdem én. Rita vagyok, 34 éves múltam. 9 éve házas, van egy tündéri kisfiam, aki szeptemberben volt 2 éves. Itthon vagyok vele gyesen. Egyébként egy bútorgyártó cégnél dolgozom, irodában. Körmenden élek a családommal, az osztrák határ mellett. Itt is születtem, itt laknak a szüleim is és pár km-rel odébb a húgom a családjával. Kb. 14-15 éves koromtól szeretek sminkelni, de komolyabban 2014-2015-ben kezdett érdekelni. Akkor kezdtem beruházni drágább és minőségibb márkákba és termékekbe. Ez a hobbim vagy szenvedélyem azóta is tart, szívesen elvégeznék egy sminkes képzést is, csak nem tudom, hogy egy ennyire kis városban mennyire lenne erre igény. Szóval röviden ennyit rólam, kíváncsi vagyok a többiekre is. :blush:


#3

Sziasztok, Szilvi vagyok, 33 èves. Van egy fèrjem ès egy macskám. Dèl-Budán èlek velük ès Anyukámmal. Irodai munkát vègzek. Nem tudok tusvonalat rajzolni ès nèha elfelejtem feltenni a szemkörnyèkápolómat.


#4

Jaj nagyon örülök,hogy írtál! :blush: egész este azon aggódtam, hogy nem fog senki sem írni. :joy:

Örülök, hogy többet tudtam meg rólad! :slight_smile:


#5

Én is imádom a macskákat! :slight_smile: :slight_smile:
A Tusvonal pedig nekem sem sikerül mindig :joy: sokat jelent, ha megfelelő eszközzel dolgozol aminek vékony a vége minél vékonyabb egy tus annál könnyebb vele dolgozni! :slight_smile: örülök, hogy írtál! :slight_smile:


#6

Eddig összesen 2 alkalommal sikerült szèp tusvonalat húznom. Abból egyszer az utcára is kimentem vele :smile: A másik meg igazából csak az egyik szememre kèszült, a (fèlig)full sminkkel együtt (ez ilyen #before #after #powerofmakeup jellegű próbálkozás volt, de vègül nem tettem fel instára :see_no_evil:).


#7

Idővel biztosan sikerül tökéleteset húznod! :slight_smile:
Nekem is nagyon sok időbe telt mire normálisan megtudtam csinálni… De,neha még most sem sikerül :thinking:


#8

Naa a többiek nem akarnak írni? :slight_smile:


#9

Én szívesen megismernélek téged is. :wink:


#10

Erzsi vagyok, 43 éves. A két kisfiammal és a férjemmel élünk Budapesten. Én is irodában dolgozom, immáron 19 éve ugyanott. Korábban, még a gyerekek születése előtt - 11 éve, szerettem sminkelni, aztán az első terhességem alatt mindentől rosszul voltam, aminek illata volt, ezért a test- és arcápolási rutinom az illatmentes tusfürdőre korlátozódott, a gyerekezés ideje alatt pedig végképp elvesztettem az érdeklődésem a téma iránt.
Szerencsére egyszer a gyesnek is vége szakadt, úgyhogy szépen elkezdtem “visszatérni”. Persze kvázi semmim sem volt, és azzal is szembesülnöm kellett, hogy 6 és fél év alatt sok minden megváltozott a szépségápolás terén is.
De most nagyon élvezem. :blush:


#11

Sziasztok, Amadea vagyok - nem ez az anyakönyvezett nevem, de a munkahelyemen kívül kb. mindenki ezen a néven szólít -, idén lettem 30 éves, Budapesten élek a párommal, könyvelőirodában dolgozom. Nagyon szeretem az állatokat (kivéve a bogarakat - nekem bogár minden ízelt lábú, puhatestű - és a csúszómászók nagy részét). A párom szerint csak azokat az állatokat szeretem, amelyek szőrösek, négy lábúak és nyávognak, de ez nem igaz. A kis pingvineket, a tengerimalacokat és a kacsacsőrű emlősöket is szeretem. A szülői háznál rengeteg macska van, sajnos a párom nem szereti őket, ezért Pesten nincs személyes simogatnivalóm, de egyszer véget vetek ennek az áldatlan állapotnak.:slight_smile:
Olvasni is szeretek (12 éve írok könyvesblogot), néhány éve rendszeresen futok. Nálam a körömlakokkal kezdődött a szenvedély, hét évesen is volt színes körmöm (a tanító néni reakcióját el lehet képzelni). Tiniként is érdekelt a sminkelés, de a kezdőállapottól (fekete vízvonal, színes ajakápoló) nem fejlődtem tovább, aztán hosszasan lappangott ez a mániám, majd néhány éve újult erővel felszínre tört.

Amint a mellékelt ábra mutatja, aktív szájmenésben is szenvedek.:slight_smile:


#12

Ja, tusvonalat én se tudok húzni, csak ceruzát szoktam elsatírozgatni a felső szempillatőben.:slight_smile:
Szerintem jó ötlet ez a topik, örülök, hogy megcsináltad, @Bella


#13

No, akkor hol is kezdjem…

Sziasztok Én Bella vagyok (huh nemmondod?!XD)

egy 20 éves fiatal felnőtt. Élettársi kapcsolatban vagyok, Sopronban élek. Sajnos gyerekem még nincsen, de 2 év múlva már szeretnék! :slight_smile: Nem dolgozom, eladói szakmám van,de körmösnek készülök. Szerintem már egész jól megy, csak még lassú vagyok :frowning:

nagyon érdekel a művészet, imádok festeni és rajzolni és szerintem nagyon szépen festek. :blush: Emelett még érdekel a fotózás,mert végülis az is művészet :slight_smile: néha modellkedni szoktam, promóciós célokra. Igazából mindenféle művészet érdekel és ha azt vesszük a sminkelés is egyfajta művészet. 17-18 éves korom óta sminkelek. Nem tudnék meglenni nelküle mert imádom, a sminkel fejezem ki igazán önmagam ( + eleve beteges smink gyüjtő vagyok :tired_face: ) :slight_smile: ezért számomra nagyon fontos. Nos, azt hiszem ennyit rólam :thinking: :blush:


#14

Hát igen, a tusvonal nekem sem megy, ezért én úgy döntöttem, hogy tulajdonképpen nekem nem is áll jól. :grinning:


#15

Ez nagyon érdekes és elgondolkodtató volt! :slight_smile: örülök,hogy megosztottad velünk! ( Egyébként az én hivatalos nevem is Erzsi ( :zipper_mouth_face: :shushing_face: )


#16

Nagyon élvezetes volt olvasni, örülök, hogy megismerhettelek! :slight_smile: Az Amadea csodálatos név! Egyebként én is imádom az állatokat ( én a bogarakat is, főleg a hangyákat… ha a barátom megöl egyet véletlenül, megy a cirkusz es a veszekedés :joy: :face_with_hand_over_mouth: ) :slight_smile:


#17

Köszi, aranyos vagy.:slight_smile: Sok sikert a körmös karrierhez, imádom a szép manikűröket!
Voltunk tavaly Sopronban, nagyon tetszett mindkettőnknek, csodálatos!
Én félek a legtöbbtől.:smiley: A cserebogártól egyenesen rettegek. Egyszer úgy jártam, hogy egy mutáns példány (=szokatlanul nagy méretű és más mintás volt a szárnyfedele) betört a lakásba, egyedül voltam itthon, és végül beszorított a kamrába. A szennyeskosárból szedtem ki pár dolgot, odatömködtem az ajtó alá, hogy ne tudjon bejönni és felhívtam a páromat, hogy nagyon siessen haza. (Nem ölte meg, kirakta a kertbe.)
Nem szeretem amúgy öldösni őket, mert ők is élőlények és nem tehetnek róla, hogy csúnyák (a legtöbbje), mondjuk ki, na, nem tehetnek róla, hogy nem kismacskák.:))


#18

Köszönöm szépen! :slight_smile: Igazán jól esik! :slight_smile:
Szerintem is szép város, ott születtem! :slight_smile:

Velem is történt már hasonló! :tired_face: Én is nagyon félek tőlük,de megölni én sem tudnám őket. Nem tehetnek róla, hogy csúnyák így igaz ahogy mondod. Lehet, hogy nekik meg pont mi vagyunk csúnyák. Sőtt, biztos. :joy:


#19

Meg milyen állat nagyok (azaz félelmetesek) lehetünk nekik.:slight_smile:


#20

Igen! Érdekes belegondolni, milyenek lehetünk nekik az ő szemszögükből nézve :thinking: