Akciók - tudsz róla?

Miért kellene fizetnie? Hiszen 40 $ alatt van bőven.

$34 még kötségmentes? Úgy tudom, 22 euró az áfahatár :open_mouth: Akkor én tudtam rosszul, bocsánat.

Pont tegnap volt téma a rendelés külföldről topikban. Közel 40 $-ig tudunk vámmentesen rendelni, de erre időnként emlékeztetni kell a postát.

3 Likes

@noisette

2 Likes

Pont ezt a cikket olvastam el most gyorsan, köszi szépen! Így már ertem. A Rendelés külföldről topicban nem jártam mostanában. Bocsánat, akkor tényleg nem kell fizetni :slightly_smiling_face:

1 Likes

Igen, a kérdés az, hogy ki szállítja. Ha a DHL, akkor ki kell nekik fizetni a 6ezer forintot, akkor is, ha végül a kiskapus levél miatt nem kell áfát fizetni.
Ebben az esetben olcsóbb előre kifizetni a “duties&taxes”-t, mert akkor legalább vámkezelési díjat nem kell fizetni.

Ha a posta hozza, akkor előfordulhat, hogy nem fizet rá végül semmit.

4 Likes

Akkor viszont csak azt tudom hozzáfűzni, hogy Pat Mcgrath oldaláról nekem eddig még mindent a DHL hozott, a sima és az expressz küldeményt is. Előre fizetett ÁFA nélkül nem tudom, hogy ők hozzák-e.

Én anno nem jelöltem be, hogy ők intézzék a vámot, bevallom, megbántam (akkor még nem tudtam, hogy ezzel a vámügynöki szolgáltatás díját is vállalják). Végül nem kellett egyébként fizetnem.

1 Likes

Köszi szépen csajok! Akkor érdemes inkább kifizetni, addig se idegeskedik rajta az ember. :slight_smile:

1 Likes

https://kremmania.hu/kremek/artdeco-translucent-shimmer-powder
Müllerben az Artdeco Shimmer púder (Blahán) 7000 Ft-ra van akciózva. Egyetlen darabot láttam még belőle.

2 Likes

A Colourpopnál ingyen szállítás 30 dollár felett a ship30 kóddal! :slight_smile:

6 Likes

Nemár, el sem hiszem :rofl:

Fene vigye el! No buyon vagyok most. Mondjuk így annyira nem is jó :smiley:

Nem fogok tolakodni most. A Colourpop régi jó kis palettái lassan megszűnnek a mostaniakban meg már másikban is meglevő színek vannak. A fekete 9-esen gondolkodtam de a videók alapján nagyon gyenge sajnos.

Köszi, én megrendeltem az egyik új pirositót (a sötétebbet), és az új palettát, ami hosszú idő óta az első volt tőlük, ami nagyon megtetszett. És végre egy ezer éve kinézett rúzst és szemceruzát. :grinning:

1 Likes

Ajh, végül csak nem bírtam ki, a mályvák a gyengéim. Megrendeltem a Move for me szettet.

Én is megrendeltem az új palettát, pedig először nem annyira fogott meg. :smiley: De gyorsan néztem róla swatchokat és hát, eléggé az én színeim.

Az Alexandra.hu oldalon online raktárvásár van szombatig. Elég sok könyvre csak a szokásos 20% kedvezmény van, de szép számmal előfordulnak 40-50%-os (pl. rengeteg YA könyvet láttam fél áron a Könyvmolyképzőtől) kedvezményesek is, és akad 80-90%-os is. Tessloff-Babilon ifjúsági ismeretterjesztők vannak 30%-al.
DE! Az oldaluk konkrétan nem működik nap közben, tegnap próbálgattam nap közben, egyáltalán nem tudtam megnyitni és ma sem.
Éjjel viszont tudtam rendelni 11 könyvet 6600 forintért, szóval ha valaki nem tud majd ma aludni, és érdekli, akkor érdemes lecsekkolni az oldalt. :blush:

7 Likes

Na nekem se ártana berendelni bezárt a könyvtár a vírusos dolog miatt :sob: :sob: :sob:

1 Likes

Én hamar feladtam a dolgot. Amúgy is van vagy 200 könyvem amit el kellene olvasnom :smiley: Botrányos az oldaluk.

1 Likes