Rákerestem, de ecsetből csak szettet találok. Tudsz képet berakni, hogy melyik ecset? Köszönöm szépen. Vagy ezek?
https://images.app.goo.gl/BiaoePn2cd4vz7zS6
https://kremmania.hu/kremek/catrice-kaviar-gauche-pirosito-konturozo-ecset
Akció van a ColourPop-nál. Sok cucc már out of stock, de hátha valaki még szeretne valamit. Tavaly ez az akció is sokkal jobb volt.
https://colourpop.com/collections/last-call
Ah néztem, hogy a Dream St. paletta 10 dollárra volt leárazva, naná, hogy pillanatok alatt elfogyott Pedig megvettem volna (+ az új blendereket ).
Igen, a jó cuccokat hamar elkapkodják. A blenderek nekem is szimpik, de túl sok van belőle úgyhogy majd esetleg black fridaykor csapok le arra. Egy rendelést leadtam akciós cuccokra.
Köszi. Elég szegényes a kínálat. Talán free shippingnél tele lesz a raktár.
Lesz free shipping valaha?
Kizárt, egy éve várunk rá.
A lookfantastic.com-on egy csomó palettára, bronzosítóra -20% kedvezmény van.PALETTES20 a kód. (Most rendeltem pár mono szemhéjpúdert, erre ez…:))
Ingyenesz (!) szállítás van a Notino-nál sok mindenre.
Amúgy írják, hogy ez meg az akciósan 15%-kal olcsóbban kapható, pedig nem is, mert azon az áron adják, mint azelőtt, csak odabiggyesztik a %-ot
A Pinkpandánál is régóta ott egy tipó, annyira zavar, gondoltam írok már nekik, hogy javítsák ki.
Hehe, hát előfordul az ilyen
Én szoktam irogatni ilyenekkel sok helyen. Általában örülnek a segítségnek.
Ez az akció nem csak kuponkóddal érvényes vajon?
De, igaz, így van. Nem néztem rá alaposabban. Megkövetem a Notino-t!
Ha valaki a múltkor lemaradt róla, de hiányérzete maradt: újra akciós a Subliminal Platinum Bronze paletta .
Bár a színvilága kicsit unalmas, de könnyű vele dolgozni és tényleg nagyon tartós.
@zalla, kipróbáltad esetleg valamelyik tutorialt a termék oldaláról? Szerintem nagyon jól követhetőek és ha a szemformád is engedi, nagyon szép az eredmény:)
Csajok, ha meg szeretném rendelni ezt a Platinum Bronze palettát, ami dollárba átszámolva 34 körül mozog, a duties and taxes résznél, ha nem ezt választom “Prepay Ft 2686 for duties, taxes and fees now to guarantee no additional charges on delivery.” hanem ezt “I will pay all applicable duties, taxes and fees on delivery.”, előtte pedig a free shippinget választom, akkor elvileg nem kell majd fizetnem pluszban semmit, ugye? Ha rosszul gondolom, kérlek javítsatok ki. Köszönöm!
Valószínűleg kell fizetned, pici esély van rá, hogy nem, plusz úgy tudom, jóval többet kell várni így a csomagra. Én mindig előre fizetek inkább, így a DHL gyorsan és profin kiszállítja, nincs felesleges feltartóztatás, persze belátásod szerint dönts:)
*Szerkesztes, bocsi, rosszul tudtam, nem kell fizetned, az esetleges kockázatokat, rejtett egyéb költségeket nem ismerem.
Szia! Tehát összesen 34 $-t fizetsz mindennel együtt? Akkor elvileg igen, vámmentes vagy. Az lehet egyedül probléma, hogy ha nem postán küldik, hanem valamely futárcég hozza, ők előfordulhat, hogy a vámeljárás költségét a végén rád hárítják (miután elfogadják, hogy vámmentes a csomagod). Talán @Kokapu mesélte, de nem emlékszem, melyik volt ez a cég.