Akciók - tudsz róla?


#1

Ha már “szenvedélyünk” a sminktermékek, krémek, stb. vásárlása, de ha tudatos vásárló vagy, szerintem akkor is jobban esik valamit olcsóbban megvásárolni, mint teljes áron. Tegyük közkinccsé az infókat, azaz, ha nem muszáj, semmit ne vásároljunk teljes áron!


#2

Kezdem is a sort: a Müller kiárusítja az L.O.V. termékek jelentős részét, sajnos már elég üres az állvány…


#3

jesszusom! hogyhogy? minden müller?


#4

Igen, illetve én csak Budapesten jártam a Müllerekben, de feltételezem, hogy ez egy országos akció, ugyanolyan, mint amilyen nemrég a Shiseido kapcsán volt - ott is megújult a termékkör.
Az L.O.V. szerintem egy nagyon jó és érdemtelenül keveset emlegetett márka. A G napon sikerül bevásárolni belőle, de csak a KÖKI-n volt már belőle választék.


#5

A pécsi Müllerből már jó ideje eltűnt a L.O.V. Nem lepett meg, nekem az volt az érzésem, hogy ugyanaz a Catrice minőség, higher endet majmoló csomagolásban, indokolatlanul drágán :confused:


#6

Feelunique-n 15% kedvezmény ma elvileg mindenre (legalábbis nem írják, hogy 90 fontot kell költeni hozzá).


#7

Nekem a kedvenc “akcióm” az, hogy a MAC-be ha visszaviszel 6 kiürült tégelyt, választhatsz egy rúzst magadnak ajándékba. :blush:


#8

Már nem csak szemhéjfestékre lehet becserélni?


#9

:loud_sound: BEAUTY & Style Kiállítás mától vasárnapig a Hungexpo területén! Aki nagyon unatkozna a hétvégén, annak a figyelmébe ajánlom. De veszélyes hely, gyanítom, hogy üres kézzel innen is nehezen lehet távozni.
Én most kihagyom, mert éppen regenerálódom, de korábban, amikor még a Kongresszusi Központban volt hasonló rendezvény, azt érdemes volt meglátogatni, természetesen minden kiállítótól akciósan lehetett vásárolni.


#10

:loud_sound: Ma: 11.11. azaz Singles day van, több helyen akciókkal. A Notino 11%-kal jeleskedik némely márkánál… ezért semmi nem fog a kosaramba repülni.


#11
  1. Ig az Eucerinre 25% kedvezmény van a webshopban :slight_smile:

#12

Beauty Bayen-en csomó cuccra van 30% kedvezmény!


#13

Szerintetek lesz még ettől nagyobb kedvezmény black fridayen?
Úgy emlékszem, azt írtátok, hogy tavaly ott 30% volt. Szóval akkor nem valószínű?


#14

Be is vásároltam:). Annyira csoda dolgokhoz jutottam hozzá, úh.nagyon örülök és nagyon elégedett vagyok leszámítva a lelkiismeretfurdalást, hogy megint sminkcuccra költöttem:D


#15

Tuti lesz nagyobb akció, de én azért éltem a biztos 30%-al, mert szerintem gyorsan el fognak fogyni a nagy akcióban a termékek és nem lesz, amit szeretnék.


#16

Szerintem nem, vagyis 40% kedvezmény már durva lenne… (Zoeva Plaisir Box 60€ helyett 42€ :heart_eyes: :scream: De erős maradtam, nem veszek most semmit. :slight_smile:)


#17

Ja igen, max. úgy lesz szerintem nagyobb kedvezmény, hogy csak x márkára vagy néhány termékre. Hangsúlyozom, csak szerintem :smiley:


#18

Hát basszus, én is jól elvertem 90 eurót. :scream:
Mondjuk elégedett vagyok magammal, mert smink terén most mindössze két Sigma ecsetet vettem (E30 és E32), mert ezeket szinte minden sminkemnél használom, és eddig csak 1-1 darab volt belőlük. A többi a kedvenc Hylamide termékeim, amiből kettőnél már amúgy is a végét járom, egy pedig már régen el is fogyott, és ezzel a hárommal egy Skismartos vásárláshoz képest 10ezer forintot spóroltam. Ezen kívül Yes to szem maszkokat, és Biobelle arcmaszkokat vettem, mert eddig ez a kettő volt a legjobb számomra.
Szóval tulajdonképpen én egészen visszafogottan vásároltam, és még a csomag is ingyenes és trackelt. :smiley:


#19

Én el tudnám viselni azért a 40%-ot. :smiley:
Na de igen, erre kevés az esély, és még így is jól jártam.


#20

Egy hős vagy, ha sikerült ellenállni a kísértésnek, engem pont egy Zoeva kit is megszédített…meg a Juvias Place paletták, meg a Jeffree rúzsok, és a Makeupgeek monok…gyenge voltam…:sob::sob::sob::sob::sob::sob::sob: