Ha már “szenvedélyünk” a sminktermékek, krémek, stb. vásárlása, de ha tudatos vásárló vagy, szerintem akkor is jobban esik valamit olcsóbban megvásárolni, mint teljes áron. Tegyük közkinccsé az infókat, azaz, ha nem muszáj, semmit ne vásároljunk teljes áron!
Kezdem is a sort: a Müller kiárusítja az L.O.V. termékek jelentős részét, sajnos már elég üres az állvány…
jesszusom! hogyhogy? minden müller?
Igen, illetve én csak Budapesten jártam a Müllerekben, de feltételezem, hogy ez egy országos akció, ugyanolyan, mint amilyen nemrég a Shiseido kapcsán volt - ott is megújult a termékkör.
Az L.O.V. szerintem egy nagyon jó és érdemtelenül keveset emlegetett márka. A G napon sikerül bevásárolni belőle, de csak a KÖKI-n volt már belőle választék.
A pécsi Müllerből már jó ideje eltűnt a L.O.V. Nem lepett meg, nekem az volt az érzésem, hogy ugyanaz a Catrice minőség, higher endet majmoló csomagolásban, indokolatlanul drágán
Feelunique-n 15% kedvezmény ma elvileg mindenre (legalábbis nem írják, hogy 90 fontot kell költeni hozzá).
Nekem a kedvenc “akcióm” az, hogy a MAC-be ha visszaviszel 6 kiürült tégelyt, választhatsz egy rúzst magadnak ajándékba.
Már nem csak szemhéjfestékre lehet becserélni?
BEAUTY & Style Kiállítás mától vasárnapig a Hungexpo területén! Aki nagyon unatkozna a hétvégén, annak a figyelmébe ajánlom. De veszélyes hely, gyanítom, hogy üres kézzel innen is nehezen lehet távozni.
Én most kihagyom, mert éppen regenerálódom, de korábban, amikor még a Kongresszusi Központban volt hasonló rendezvény, azt érdemes volt meglátogatni, természetesen minden kiállítótól akciósan lehetett vásárolni.
Ma: 11.11. azaz Singles day van, több helyen akciókkal. A Notino 11%-kal jeleskedik némely márkánál… ezért semmi nem fog a kosaramba repülni.
- Ig az Eucerinre 25% kedvezmény van a webshopban
Beauty Bayen-en csomó cuccra van 30% kedvezmény!
Szerintetek lesz még ettől nagyobb kedvezmény black fridayen?
Úgy emlékszem, azt írtátok, hogy tavaly ott 30% volt. Szóval akkor nem valószínű?
Be is vásároltam:). Annyira csoda dolgokhoz jutottam hozzá, úh.nagyon örülök és nagyon elégedett vagyok leszámítva a lelkiismeretfurdalást, hogy megint sminkcuccra költöttem:D
Tuti lesz nagyobb akció, de én azért éltem a biztos 30%-al, mert szerintem gyorsan el fognak fogyni a nagy akcióban a termékek és nem lesz, amit szeretnék.
Szerintem nem, vagyis 40% kedvezmény már durva lenne… (Zoeva Plaisir Box 60€ helyett 42€ De erős maradtam, nem veszek most semmit. )
Ja igen, max. úgy lesz szerintem nagyobb kedvezmény, hogy csak x márkára vagy néhány termékre. Hangsúlyozom, csak szerintem
Hát basszus, én is jól elvertem 90 eurót.
Mondjuk elégedett vagyok magammal, mert smink terén most mindössze két Sigma ecsetet vettem (E30 és E32), mert ezeket szinte minden sminkemnél használom, és eddig csak 1-1 darab volt belőlük. A többi a kedvenc Hylamide termékeim, amiből kettőnél már amúgy is a végét járom, egy pedig már régen el is fogyott, és ezzel a hárommal egy Skismartos vásárláshoz képest 10ezer forintot spóroltam. Ezen kívül Yes to szem maszkokat, és Biobelle arcmaszkokat vettem, mert eddig ez a kettő volt a legjobb számomra.
Szóval tulajdonképpen én egészen visszafogottan vásároltam, és még a csomag is ingyenes és trackelt.
Én el tudnám viselni azért a 40%-ot.
Na de igen, erre kevés az esély, és még így is jól jártam.
Egy hős vagy, ha sikerült ellenállni a kísértésnek, engem pont egy Zoeva kit is megszédített…meg a Juvias Place paletták, meg a Jeffree rúzsok, és a Makeupgeek monok…gyenge voltam…