Akciók - tudsz róla?

Csak éjjel működött, nem is értem, hogy képzelik…

Hű, jó vásárt csináltál! :slight_smile: Jó olvasást majd :).

Müller szombat, március 21.

1 Likes

Nem tudom ki emlegette a low buy topicban hogy több palettát nem akar venni. Szerintem ő húnyja be a szemét, mert a Beauty Bayen 20%-os paletta akció van. :scream:

3 Likes

Behúnytam, lehetne nagyobb akció is :grin:

3 Likes

:rofl: :rofl:

Köszi az infót.

A rendkívüli érdeklődés miatt a kiszolgálás akadozhat, ha nem éred el a rendszert, kérlek, látogass vissza később.

Előreláthatólag egy óra múlva kerülhet Rád a sor. :laughing:

1 Likes

Nem hunytam be de sehol nincsen egy fekete/ezüst/szürke/sötétkék, bordó/mályva/oliva zöld paletta.

Tuti sok akció lesz mindenhol, mindenki csak a lisztet, cukrot, löncshúst és Domestost vett a megtakarításaiból :smiley:

4 Likes

Azóta már négy rendelést adtam le :smiley: Nem érdekel a plusz költség. 30000-ért lesz 32 új könyvem. Az oldaluk még mindig borzalmas. Konkrétan véletlenül találtam meg, hol lehet a százalékra szűrni. Boldog vagyok így is. Ha esetleg bezárna a gyár tuti nem unatkoznék.

3 Likes

Eljutottam odáig, hogy megnéztem, de a megvalósításig sajnos nem jutottam el. De majd egyszer! Egyébként meg kell kövessem a palettát, ugyanis a tartóssága bámulatos.

1 Likes

Notinon ingyenes szállítás van mindenre, összeghatár nélkül.

4 Likes

Nem tudom érdekel- e valakit, Douglasban parfüm akció van, 50ml-től -25% kedvezmény.

2 Likes

Csak érjen oda az ember 15 óráig. Vagy az drogériának számít és nyitva lesz tovább is? Nem mintha most feltétlenül akarnék parfümöt.

Annyira beindultam, azt hittem a Fracast akciózták le durván, de nem, hanem a Petit Fracast. Elvileg sikerült törölnöm a megrendelést, valaki járt már így, hogy működik a dolog? Ugye nem veszik le egyből a pénzt a számlámról?

A Douglas oldalról rendeltél?

A Notinoról :sweat_smile:

Eh, de hülye vagyok! Hát feltalálták az online vásárlást :sweat_smile: :sweat_smile: :sweat_smile:

3 Likes

Az oldalukon is töröltem a rendelést, meg írtam emailt, úgy tűnik a pénzt nem vették le hál istennek. Azt hittem én vaksika, hogy a sima Fracas lett olcsóbb, de a Petitre volt valami kis kedvezmény. Nekem a nagytesó kellene de nem amennyiért most éppen fenn van :smiley: Fuh hát majd kiugrott a szívem, amikor leesett, rosszul rendeltem… Bocsi a nyomiskodásért, nem vagyok még fekete öves webshoprendelő, főleg nem kártyás fizetéssel…

1 Likes

Én is csináltam már ilyet, nyugi! Pont itt a Douglas-nál :sweat_smile: Elküldted az elállási nyilatkozatot is? Itt van lent:
https://www.douglasshop.hu/14-napon-belueli-elallasi-jog-aru-visszakueldese
Ehhez ragaszkodnak, úgy tudom.

1 Likes