Nemrég olvastam kommentben - már nem emlékszem hol- hogy többen kritizálták, hogy bár ő nagy bőrápolási gurunak tartja/véli magát, de folyamatosan rosszul mondja ki, hogy “hialuron” szót, mert “hilauron-nak” ejti rendszeresen. Ezt még azzal tetézi, hogy ezeket a hozzászólásokat törli…
ehelyett a videóit is törölhetné…
Full egyetértek veled. Az utolsó vesszőig Múltkor valami netes bulvároldal címlapja jött velem szemben vagy Lilu, már nem emlékszem, hogy XY ezt meg azt csinált és hú meg ha. Frankón utána kellett keresnem, hogy “ez meg ki a f@…om”, mert úgy adták elő, mintha a Jóisten földi helytartója lenne
kiderült, hogy valami sokadrangú, magát “influenszernek” tituláló kis senki, aki éppen mindenhol a csapból is folyik. A mai világ rossz irányba halad vagy én öregszem brutálisan. Érdekes módon, ha valaki azt mondja Pataki Ági, Zalatnay, Presser, Ákos, Kabos, Garas Dezső, urambocsá’ Korda, mindenki tudja miről/kiről van szó (függetlenül attól, hogy szimpi vagy sem) és a név felmerülésekor nem az az első gondolatom, hogy meg kéne guglizni, mert lila segédfogalmam sincs, hogy ő már most ki.
Szimpatikusabb mint a nővére. Két nagyon különböző ember és számomra nagyon sok személyes dolgot tudtam meg a kettőjük kapcsolatáról is. A sminkelés szerintem itt most simán elhagyható lett volna mert enélkül is jó volt és tartalmas a beszélgetés, semmi jópofi mert a tesóm vagy meg kozmetikázás.
Amúgy ő kicsoda? Már azon kívül, hogy szakítottak Csutival, és mindenhonnan ők ömlöttek? Mondjuk Csutit sem tudom, hogy kicsoda…
Neee! Az a Kulcsár Edina
Ő Horváth Gréta az Éjjel-Nappal Budapestből és Ázsia Expresszből de meg kell, mondjam, pozitív csalódás volt ez interjú. Tök normális a nő.
Annyi szakítással van mostanában minden tele, hogy követhetetlen, pláne, ha nem is nagyon érdekel.
Én sem tudtam, hogy ki ez a nő, egyáltalán nem nézek kereskedelmi tv- t , se királyit, a Kulcsárékat azt tudtam mert minden címlapon ott virítottak.
Én azon csodálkozom, hogy tudnak ilyen gyorsan elválni. Januárban bejelentik a szakítást, áprilisban meg már kész is a papírmunka? Nincs már ilyen fél év békítési periódus a bíróságon?
Szerintem nincs, bár ha van gyerek, akkor lehet. Én áprilisban nyújtottam be a keresetet és csak augusztus végére tűzték ki a tárgyalást, de ebben benne volt ugye a nyári szünet, azért húzódott eddig.
Nincs. Mi szeptember elején adtuk be a papírokat, és november 26-án megvolt a második tárgyalás is, amin szétválasztottak. 2 gyerekkel.
De mi mindenben előre megállapodtunk, ügyvédeink nem is voltak, hanem egy közös mediátor, aki előre leírt mindent.
Megkérdezhetem mit csinál a mediátor? Mennyiben más vele a válás folyamata?
Két módon lehet eljutni mediátorhoz. Van, hogy a váló felek annyira nem egyeznek, hogy a bíró küldi őket.
Nálunk nem ez volt, hanem eleve mediátorhoz mentünk. Elvileg békíteni is szoktak, de ilyenkor inkább a válás békés lezajlásában vállal szerepet.
Nem olyan, mint egy ügyvéd, egyik fél érdekeit sem tartja szem előtt. Vagy inkább mindkét fél oldalán áll.
Először azzal találkozik, aki a válást kezdeményezi, aztán a másik féllel. Ezeken a külön megbeszéléseken megkérdezi az elképzeléseket, elmondja a bírói gyakorlatot, jogokat, szokásokat, mikre kell még gondolni, stb. Végül közösen találkoztok vele, ekkor megállapodtok mindenről. Utána készít egy mediátori egyezséget. Ez csatolva lesz a keresethez. Akkor még elmondja magát a jogi folyamatot, mikor mit kell csinálni.
Innen már a bíróság dolga.
A bíró gyakorlatilag csak felolvasta azt, ami az egyezségben állt.
Mi egyébként nála voltunk, ismerős ajánlására (az ajánló ismerős is mediátor, de mivel ő csak nekem volt ismerősöm, ezért ő nem vállalhatott el bennünket, a pártatlanság miatt):
Ez nagyon meglepett, pozitív értelemben. Jó tudni, hogy lehet a válást ilyen békés keretek között is rendezni.
Egyrészt nagyon jó kis nosztalgiázás. Imádtam visszaemlékezni a bulizós korszakomra. Másrészt nagyon fontos üzenete is van ennek a résznek.
Szerettem ezt a videót. Andi sokkal emberibb nekem ebben a formában, mint mondjuk a Fresh időszak csúcsán és már azt is értem, hogy hogyan tudtak együtt járni Majkával. Lilu meg…hát sosem volt kedvenc, de számomra egyre irritálóbb. A fontos üzenet részével egyet tudok érteni.
Basszus! Azt hittemm, már Manny MUA volt a vendég, mondom, ezt meg hogy intézte el Lilu?
Amúgy a vendégről még életemben nem hallottam…