Smink a Lidl-ből. Szempillaspirál 14:11-nél
Kár, hogy egy szót sem értek németül, mert még így is szórakoztató volt.
Végre nem egy 20 éves, gyönyörű modell sminkje. Bár a színésznő 60 éves, ahhoz képest a bőre szerintem nagyon szép. De ezzel a sminkkel simán 50 alattinak mondtam volna.
Nagyon jól néz ki! Ennyit arról, hogy “egy bizonyos kor fölött nem illik sminkelni”… LOL, éppen fordítva! Szerintem is szép a bőre alapból, de hát azért a színek nagyon jót tesznek az arcának, ég és föld mennyivel élettelibb, előnyösebb sminkben!
Lisának viszont nagyon durva a szeme… nem is értem, mindig olyan ízléses sminkeket csinál, ma mi ütött belé
Egy Lilulandes videó témája volt az érett bőr sminkelése. Egy KAP-os “sminkes” sminkelt egy késő 40es/ kora 50es hölgyet és amellett, hogy irtó tehetségtelen volt, folyamatosan leöregezte. “Öregebbeknél így sminkelünk/ ráncos bőrön nem mutat jól/ ebben a korban már…” Nagyon dühítő volt. A nyelvezet is amúgy. Kamera előtt profi ne mondjon olyat, hogy baromira jó, meg rohadtul beválik stb…
Nem tudom,hogy ti hogy látjátok ,de én nagyon sok eddig általam kedvelt influensztertől már hülyét kapok. Egy idő után mindegyik elkezd valami nagyot gondolni magáról és osztja az észt.
Ne adja isten ,hogy ne érts vele egyet mert akkor aztán megkapod a magadét.
Szándékosan nem írok nevet ,de múltkor a hölgy egy 140 ezres cipőről úgy beszélt hogy mindenkinek ilyet kellene hordani.
Komolyan mondom vannak akik nem ezen a bolygón élnek.
Kevés sminkkel, egy jó frizurával és hajszínnel látványos lehet a változás. És jól kell kiválasztani az alanyt is, ahogy itt is.
Kicsit hosszú.
Bár a hölgy arcát eleve feldobja a színes blézer, meg a menő póló, de nekem tetszik a végeredmény.
Igen, ez egy szép, szolid smink lett. A pirosítást érzem a legerősebb részének, én elbírtam volna többet a szemhéjon és az ajkakon is, kicsit úgy érzem, a ruha viszi el a showt, nem a smink
Pár napja jött szembe velem ez a videó:) Nagyon szép a végeredmény.
Igyekeztem egy újdonságot bemutató videóját kiválasztani, de a stílusa is nagyon tetszik.
Sokat gondolkoztam, hogy melyik topic lenne a legalkalmasabb felhívni a figyelmet Anna videóira (aki még nem ismerné). Vannak a hagyományos körömlakkos, termékeket népszerűsítő videói, azokat is nagyon szeretem, de még jobbnak tartom azt a sorozatot, ahol a körmök ápolásához, felmerülő problémákhoz ad tanácsokat. (Nem tudom, hogy most miért nem rakja be a videót ide, csak a linket, néha a Krémmánia nem fér össze a gépemmel ) NAIL SHAPE. CAN IT BE CORRECTED? HOW TO TRANSFORM NATURAL NAILS [ANNA'S NAIL ADVICE] - YouTube
Ja! Annát én is követem! Még ezer éve feltettem a körmös topikba, mert nagyon sok cnd-s swatch videója van, de az utóbbi időben sok más márka felé is nyitott és nagyon sok “sima” lakkos tartalma is van.
Nekem valamiért ez a testvérpár disszonáns. Nem tudom megmondani, de az első perctől kezdve azt éreztem Lilunál is és a tesójánál is, hogy annyira izzadtságszagú ez az egész. Nem csak ebben az adásban, hanem úgy az egész, amit csinálnak. Nézem rendszeresen a Makeup/down-t, de az utolsó 5 rész számomra vállalhatatlan. Mintha elfogyott volna a muníció. Ráadásul megint rájöttem, hogy ők sem saját erőből jutottak idáig, ami nekem megint visszás. A másik, hogy nem érzem azt, hogy szélesebb réteget érdekelne az, amit csinálnak. Kicsit olyan feelingem van, mintha bemennél egy társaságba és elkezdenél tolni egy témát, ami csak téged érdekel és a többiek már rég máshol tartanak, te pedig egyre kétségbeesettebben mondod a magadét, amire senki nem figyel. Olyan önhype-nak tűnnek nekem, ezt pedig nem szeretem
Őt szeretem borzasztóan Nagyon érthetően magyaráz és öröm hallgatni az angolt vele
Bár az utóbbi időben, mióta visszavonult a hírolvasástól ő is túltolta az önhype-ot és a reklámot, meg a saját könyvem így-úgy dolgot. Mostanság nem is követem, de a régi videóit imádom
Lilut én sem igazán csípem, mondjuk nem is nézek meg minden részt, csak amikor számomra érdekes vendég van. Ez elég kevés volt eddig.
De a húga jó fejnek tűnik, és eszembe juttatta, hogy a nővéreimmel 10 és 14 év van közöttünk is. Régen hasonlóan voltunk mi is egymással, aztán a korral valahogy összeértünk, mint ők.
Ezt most 5 percig bírtam. Már bocsánat, de kit érdekel ez a “senki”? Ennyi erővel én is beülhetnék legközelebb a Liluhoz. Megcsekkoltam az instáját, de abban sem találtam produktumot, tényleg, ő most valami híresség lenne csak lemaradtam róla?
Az első mondaton rögtön felröhögtem. Lilu mindenkivel kedves? LOL kivéve azokkal, akiket kicsit is többre tart magánál bármilyen vélt vagy valós tulajdonságuk alapján…
Múltkor a Tatár Csilla youtube csatornáján tapasztaltam ugyanezt, hogy feldob egy témát, meghív 2-3 számomra totál random embert, csak lestem, hogy mi van? A játszótérről szedte össze őket? Pedig állítólag azok is nagy megmondó “szupernők” meg “szuperanyák” itt Magyarországon… Hát, én asszem maradok a Ru Paul-nál… Nem tudom, lehet, hogy velem van a baj, de ezeket a magyar influenszerek olyan szinten 0-nak tűnnek a számomra. Bárki elkezdi mutogatni magát, az egységnyi idő múlva már valakinek számít? Például a csapból is ez a Horváth Gréta folyik, hát, könyörgöm, mit tett le ez a nő az asztalra? Bármelyikünket mutogathatnák itt helyette, legalább annyira izgi lenne. Érthetetlen a számomra