Nem vagy vele egyedül, azt sem tudtam, hogy ki ő
számomra pozitív csalódás volt a srác, de alapvetően nem szeretem, ha egy férfi sminkel. Az ő szőrös arcukon nekem annyira disszonáns egy alapozó vagy a rúzs stb. Wayne Goss-t is maximálisan elismerem, de kiver a víz, amikor magát kenegeti. A drag műfaj nyilván más.
Végre megnéztem, nagyon tetszett. Annyira felhígult a sminkes szakma, olyan jó egy profit nézni.
A személyisége is nagyon szimpatikus.
Én ismertem, még abból az időből, amikor “csak” sminkelt.
El is mondta,hogy ő szakállas, vagy bajuszos férfiként tekint magára a hétköznapokban, aztán amikor fellép, utolsó lépésként leborotválja a szakállát.
Végtelenül alázatos, szimpatikus, különleges és elképesztően intelligens srác. 
Én nem ismertem, de egy felüdülés volt hallgatni őt és nézni, ahogy sminkel, nagyon szerethető személyisége van. 
Angela Bright 2022-es kedvencei. Ugyanez a paletta nyert Patty Alonsónál is:
Láttunk már nem egy és nem két ilyen színvilággal bíró szemhéjpúder palettát, a márkának is van hasonló.
Olyan furcsa, mikor novemberben szemeztem vele, kb senkit sem különösebben hatott meg. “Jó jó (minőségben), de semmi világmegváltót nem ad színvilágban.” Ehhez képest év végén mindenki oda van érte. Ennyire sikerült eltalálni a trendet? Vagy csak egy jó “alap” paletta?
Jó alappaletta, az igaz, de nekem elég furcsa, hogy az éves összehasonlításokban ennyire az élen végzett.
Szilveszteri sminkötlet.
Nagyon-nagyon tetszik, ha a szemformám hasonló lenne tuti valami ilyesmit készítenék szilveszterre. 
Jajjj, remélem behozzák…
Imádtam.
Másik kedvencem a gyönyörű Szabó Mátéval készített Lilu adás.
Ma ezt készítettem el. Ezer éve nem használtam celluxot és teljesen máshogy szoktam elkészíteni a szemsminket, érdekes volt kipróbálni.
Rég láttam már ennyire hasznos sminkvideót!
Én is! Nagyon szeretem az ilyen videókat, igaz nem ennyire, de nekem is rejtett szemhéjam van.
Szerencsére nekem sincs szükség ezt látva.