Youtube beauty guruk

Például?

Én például a “beauty” guruk helyett átszoktam Nessaj-ra :smile: :smile: :smile:

Egyébként talán 1-2 videóig volt a leírásban a Paypal link, utána levette.

Nekem mindegy, luxustáskákra nem adakoznék. :slight_smile:

1 Likes

Hát ja… tele a világ beteg gyerekkel meg szánalomra méltó állatokkal, hogy ezer más adakozási okot ne említsek, erre van pofája táskákra gyűjtetni… igazi mélység.

8 Likes

Ez már anorexia.

A javából anorexia. Így ránézésre csontváz keze van :face_with_monocle::flushed:, de más betegség nem lehet?

1 Likes

Elvileg ő alapból ilyen alkatú,de szerintem is ez anorexia. Azért nem szeretném ha a tini lányoknak ez lenne az etalon.

1 Likes

Sajnos személyes tapasztalat, hogy nem attól alakul ki,hogy valakit ilyennek látunk. Az anorexiás mindenkit pontosan olyannak lát, amilyen valójában ,kivéve saját magát.

2 Likes

@Piko888 Te is anorexiás voltál? bocsi a kérdésért :/, nem muszáj válaszolnod rá.

Igen, 13-14 évvel ezelőtt. Azóta rendben vagyok,de ez kicsit olyan betegség, mint az alkoholizmus,sosem gyógyulsz meg teljesen, csak absztinens leszel.

A kérdésért semmi gond ,én hoztam szóba :slightly_smiling_face: . Egyébként nem szégyenlem, inkább megértetni próbáltam a szűkebb ismerősökkel, hogy ez nem hóbort, hanem egy nagyon kegyetlen mentális betegség. És a legtöbb esetben nem a modell alkat iránti vágy a kiváltó ok.

11 Likes

@Piko888, igen ezt sejtettem :/. Nagyon erős nő vagy, örülök hogy jól vagy :)). Idővel biztos könnyebb lesz.

1 Likes

Bizony nem hóbort hanem betegség ami sajnos halálhoz is vezethet ha időben nem ismerik fel és nem kap az illető segítséget.
Örülök neki,hogy neked sikerült.

2 Likes

Esetleg a Bogishopos csoporthoz lenne linked? Mindenhogy kerestem facebookon de nem találom :slightly_frowning_face:

Denis Kartashev, nagyon tetszenek a munkái.

1 Likes

De szép smink! Tiszta Poison Ivy hangulata lett :heart_eyes:

1 Likes

Nem kimondottan guru, de engem lenyűgözött a nő úgy egy az egyben. Lehet, hogy nem botoxoltat, de azért a copfját biztosan szorosabbra fonta picit. :smiley: Mindegy, nagyon klassz, ahogy mesél, és tényleg remekül néz ki.

5 Likes

Láttátok? Mit szóltok?

5 Likes

Nekem baromira tetszik, de jó lenne nappali fényben is látni swatchokat. :slight_smile:

1 Likes

Úristen, nagyon szép, nagyon összeszedett, átgondolt paletta… Örülök neki, tényleg, meg maga a paletta is jól néz ki! És még zöld is van !
De miért flitteres-glitteres? Az mindig pereg, és leszedni is katasztrófa