Például?
Én például a “beauty” guruk helyett átszoktam Nessaj-ra
Egyébként talán 1-2 videóig volt a leírásban a Paypal link, utána levette.
Nekem mindegy, luxustáskákra nem adakoznék.
Hát ja… tele a világ beteg gyerekkel meg szánalomra méltó állatokkal, hogy ezer más adakozási okot ne említsek, erre van pofája táskákra gyűjtetni… igazi mélység.
A javából anorexia. Így ránézésre csontváz keze van , de más betegség nem lehet?
Elvileg ő alapból ilyen alkatú,de szerintem is ez anorexia. Azért nem szeretném ha a tini lányoknak ez lenne az etalon.
Sajnos személyes tapasztalat, hogy nem attól alakul ki,hogy valakit ilyennek látunk. Az anorexiás mindenkit pontosan olyannak lát, amilyen valójában ,kivéve saját magát.
Igen, 13-14 évvel ezelőtt. Azóta rendben vagyok,de ez kicsit olyan betegség, mint az alkoholizmus,sosem gyógyulsz meg teljesen, csak absztinens leszel.
A kérdésért semmi gond ,én hoztam szóba . Egyébként nem szégyenlem, inkább megértetni próbáltam a szűkebb ismerősökkel, hogy ez nem hóbort, hanem egy nagyon kegyetlen mentális betegség. És a legtöbb esetben nem a modell alkat iránti vágy a kiváltó ok.
@Piko888, igen ezt sejtettem :/. Nagyon erős nő vagy, örülök hogy jól vagy :)). Idővel biztos könnyebb lesz.
Bizony nem hóbort hanem betegség ami sajnos halálhoz is vezethet ha időben nem ismerik fel és nem kap az illető segítséget.
Örülök neki,hogy neked sikerült.
Esetleg a Bogishopos csoporthoz lenne linked? Mindenhogy kerestem facebookon de nem találom
Denis Kartashev, nagyon tetszenek a munkái.
De szép smink! Tiszta Poison Ivy hangulata lett
Nem kimondottan guru, de engem lenyűgözött a nő úgy egy az egyben. Lehet, hogy nem botoxoltat, de azért a copfját biztosan szorosabbra fonta picit. Mindegy, nagyon klassz, ahogy mesél, és tényleg remekül néz ki.
Nekem baromira tetszik, de jó lenne nappali fényben is látni swatchokat.
Úristen, nagyon szép, nagyon összeszedett, átgondolt paletta… Örülök neki, tényleg, meg maga a paletta is jól néz ki! És még zöld is van !
De miért flitteres-glitteres? Az mindig pereg, és leszedni is katasztrófa