Youtube beauty guruk

Nekem őszintén szólva nem hiányzik már. Sokáig nagyon szívesen néztem, de az utolsó időkben már túl sok volt a spirituális-kristályos-természetgyógyász agymosás, ami a review-jaiba is beszivárgott, és a videó alapján ez csak durvább lett nála azóta. Plusz amúgy ő is filterezte rendesen a videóit, néhányszor nagyon durván látszott.

1 Likes

Én Tauz Nórát várom vissza :slight_smile:

2 Likes

Én is vártam nagyon, néha hiányzott.
De amúgy látszik, hogy volt egy jókora adag filter a videóján, senkinem sem ennyire sima a bőre :smiley:

1 Likes

Kanapé túra - Párizs
フランス暮らし | パンとお花とコーヒーと | 北マレ地区をお散歩しながらパリのお花屋さんへ | Boulangerie Café Fleuriste | Paris vlog - YouTube

Szegényre jól rá járt a rúd… :roll_eyes: azért örülök, hogy visszatért, sok videóját én is szívesen megnéztem. Az se zavar, ha szét volt filterezve, olyan éterien szépnek tűnik a bőre, hogy jó ránézni :grinning:

1 Likes
2 Likes

Csajok, van kedvenc alkalmi/party smink videótok? Este puccos buliba megyek. A ruhám púder rózsaszín szoknya, fekete vagy fehér felsővel.

Szeretem Andreea videóit, mert nincs elszállva. Nem sipákol, nem nyalizik feltűnően a szponzoroknak. Talán azért ilyen “normális” , mert kelet-európai, román származású. Az amerikaiakat kevésbé kedvelem. Bár a holmijai szinte mind high endek, de ötleteket lehet tőle venni.

2 Likes

Szinte csak őt nézem és Michelle Wang-ot + WG.

1 Likes

Ma néztem egy Temesaniko - aktuális kedvencek videót, elég régen csinált már ilyet. A közepén kicsit fura lett a Foreo cuccok istenítése, olyan túl soknak éreztem, de hát jól van, szereti, bumm. Legörgetek az infoboxba: “A videót a Foreo szponzorálta” Így értem :slight_smile: Persze nincs baj a szponzorált videókkal/ termékekkel, de ilyen esetben ritkán hallok kritikát, csak ódákat.

Zitát én részben ezért szeretem, mert elég kendőzetlen (bár a Chanel lehet megvenné kilóra😀) Ott inkább akkor gúvadt ki a szemem, mikor patreont/ PayPalt, vagy mit indított a legújabb álomtáskára.

1 Likes

:slight_smile: :smiley:

Az nálam betette a kaput Zitánál, le is iratkoztam róla. :frowning:
Régen sokkal érdekesebb volt, mióta csak haul hátán haul videó van, főleg luxusmárkákkal a sminkek terén, azóta nem igazán kedvelem.

1 Likes

Igen, tény, hogy én se nézem már olyan kedvvel, mint anno. Tudom, nem szép dolog más pénztárcájában turkálni, de nem tudom hány csillió eurot kereshet, amikor hetente van minimum 200-500 eur közötti haul, designer cuccok, chane chanel hátán és gondolom közben azért költ ételre, háztartásra, rezsire. Na mindegy.
A másik ilyen furcsaság nekem Zsófi, akinek a havi "haul"jai is szerintem verik a 100ezret - csak a smink. Adél se tudom, hogy ki a túró, ha létezik. Igen nekem is boldogság egy új ruha, egy hőn áhított komolyabb sminkcucc, de ott már olyan szintű halmozás megy, olyan összegekben, hogy egy profi sminkes elszégyellhetné magát.

2 Likes

Engem nem zavar, hogy ennyit költ, ha megteheti, de ez a mutogatás és hogy csak ezekről van videó, már nagyon nem az én világom. Teljesen más nő lett.

Amúgy belegondolva, én sem értem, hogy fér ez bele neki anyagilag… Ráadásul munkaruhában kell dolgoznia, maszk mögött a drága sminkek sem érvényesülnek, nekem olyan furi.

1 Likes

Persze, ez jogos, miért ne tegye, ha megteheti. Biztos én is bőkezűbb lennék saját részre, ha úgy adódna. Csak épp ezért volt fura, hogy támogatói oldalt is indít. Én egyébként az outfit videóit szeretem, azokban jó ötleteket ad, hogy mit mivel lehet kombinálni.

Egy videója alatt a követői javasolták neki, hogy legyen támogatói oldala. Nem nézem meg minden videóját, ezek szerint megfogadta. Nos, ha valakinek annyi esze van, hogy pénzt küld neki, miért ne fogadná el? :smiley: Mostanában kevés videóját láttam, a 40-50 perces videók nekem túl hosszúak. Értem én, hogy több reklám van egy hosszú videó közben, ebből van bevétel, a kattintások után is pénzt kap, sokan pl. az instából élnek. Engem nem érdekel ki mennyit keres. Egy rezidens orvos már 6 éve 2900 Eurót keresett kint, egy jó villanyszerelő pedig akár 4000 Eurót is (tavaly). Kb. tudom kint mennyi a lakhatás/élelem és nem egyedül lakik, szerintem bőven belefér neki minden. Ha telik rá had vegyen Chanelt, nekem ez nem fáj. Szerintem azt mutatja a videókban ami őt boldoggá teszi, szíve joga. Én is csak azt nézem meg ami érdekel (a cipői története pl. nem, de többezer embert igen), Chanel táskát se szeretnék, mert szinte ugyanolyan steppelt táska jön szembe folyton, csak nincs rajta chaneles márkajelzés és bárki megveheti a H&M és társainál, ill. alapból nem tetszenek a steppelt táskák, valahogy nem az elegáns szó jut eszembe róluk. Sminkelni jól sminkel, rajta tényleg sokat dob.

7 Likes

Végül is, ebben az országban gyűjtöttek Isaura felszabadítására is, szóval… :grinning:

13 Likes

+Esmeralda szemének gyógyítására is.

9 Likes

Á, tényleg! Tudtam, hogy volt még valaki, csak nem ugrott be a neve. :grinning:

Egyetértek azokkal akik szerint ha van olyan ember aki pénzt küld neki akkor miért ne fogadná el. Már nem nézem Zitát nem érdekel. Zsófi mesterkélt már számomra .A Chanel táska pedig nem tetszik. Megmaradok a földön járó szerény Youtubereknél.

2 Likes