Youtube beauty guruk

Én is azért nem nézek már szinte egyáltalán magyar beauty videósokat, mert szinte mindenki platformjáról - akik korábban beauty tartalomgyártóként kezdték - elszivárogtak a részletes terméktesztek, és felváltotta a “lifestyle”, miszerint az életüket mutogatják, mit ettem ma, mit evett a gyerekem, room tour és társai. Ha valamilyen kozmetikumot véletlenül mégis megmutatnak, kimerül annyiban, hogy “nagyon szeretem, nagyon bevált,”. Hát ebből nem tudom meg, hogy miért lenne érdemes megvenni. Úgy gondolom, hogy a PR csomagokat is azért küldik a cégek, hogy az adott illető véleményt nyilvánítson róla, én az számomra nem elég vélemény, hogy “nagyon jó termék”. Manapság ez kimerül annyiban, hogy letudják a kötelezőt, kiteszik instasztoriba, hogy ezt kaptam, neadjisten készítenek egy 40 perces haul videót, aztán soha többet nem hallunk egyik termékről sem részletesebben. De nem is csak a kozmetikumok, hanem az egész felületes lett, a legtöbben már nem a minőségre mennek, hanem a mennyiségre.

Van egy-két ember, akinek érdekel az élete is, hogy mit főz, mi történt vele a munkában, milyen háziállatai vannak, de egy kezemen meg tudom számolni, hány ilyen van.

2 Likes

Lilu sminkelős sorozata is szóba került a legújabb nekem tetszett, bár Kasza Tibi barátnőjét nem ismerem és valamiért Berki Mazsija jutott eszembe aki hasonlít is rá és már megvolt bennem az előítélet, hogy megint egy celeb. Semmit nem tudok a lányról és kellemesen csalódtam. Nagyon visszafogott sőt kicsit félénk, de ehhez képest egy komoly céget vezet ami kozmetikumokat gyárt és nagyon népszerű. Azt hiszem Lilu a sminkelés közben sok mindent úgy tud megkérdezni, hogy nem érzi tolakodónak az alany. Mintha egy fodrászatban ülne valaki. Ellazul, sminkelés közben ő is oldottabb lesz. Ez a cél is szerintem.Mondjuk jó lenne ha sminkelés közben márkák is meg lennének említve, vagy megmutatná én ezt használom ez bevált, a kedvenceit elhozná ezek is azért emelnék a műsor tartalmát. Ezeket mostanában kicsit hiányolom. https://www.youtube.com/watch?v=FYsvoQiHC4c

3 Likes

Nem említhetnek szerintem márkákat a Rossmann együttműködés miatt. Bármikor szóba jön a kommentekben, hogy legalább az infóboxba le lehetne írni a terméklistát, kínosan magyarázkodnak, hogy miért nem megoldható, “jaj, majd máskor figyelünk rá”, aztán semmi sem történik, vagy egyszerűen nem is reagálnak rá, pedig rengetegen kérik.

1 Likes

Volt már említve márka sőt Lilu mondta, hogy nyugodtan lehet mondani. De az infoboxos dolog sem hülyeség. Kíváncsi lennék azt a Revolution palettát cserélik azért vagy mindig ugyanabba nyúl mindenki az asztalon?:))

Én is hallottam már, hogy lehet mondani, de valahogy utána mégsem írja meg soha senki, kivétel, ha a kommentelők kisegítik egymást.
Simán lehet, hogy mindig kitesznek újat, tuti nem akkora költség kicserélni.

2 Likes

https://www.youtube.com/watch?v=mFEc0aiLFbg

Esküvői smink drogériás termékekkel.

1 Likes

Rá iratkoztam fel kb. egy hete, egy barátnőm mutatta teljesen véletlenül. Valahogy annyira megnyugtató a hangja is. :smiley:

https://www.youtube.com/watch?v=tGp8zCD0tm4

2 Likes

Ő szerintem annyira aranyos :)). Tetszik, ahogy sminkel, a hangja nagyon kellemes (híradós azt hiszem.). Meg ő lett ebben az évben a Neutrogena nagykövete :).

5 Likes

Köszi a linket, tényleg jó vidiket csinál. A Rózsikás videó után egyértelmű volt, hogy bekövetem :cat:

2 Likes

Jesszus, tényleg olyan hangon beszél, mintha az esti híradót mondaná fel :smile: :smile: :smile:

1 Likes

Nekem tetszik ez a stílus. Jobban, mint a cukiskodás. :smirk_cat: Figyelni fogom a videóit, mert hasonlóak a színeink, szemformánk. :slight_smile:

1 Likes

@blessed , egyébként én is ezért iratkoztam fel a csatornájára :upside_down_face:.

1 Likes

Én úgy tudom, hogy Miskolcon músorvezető :blush:
Vagy csak volt, nem tudom.

Még mindig az, a Miskolc TV-nél dolgozik. :slight_smile:

1 Likes

Meghogy nincs szep bore! :open_mouth: Bar nekem lenne ilyen “nem szep” a borom!
Amugy tenyleg egy nagyon szimpatikus, kellemes stilusu leanyzo.

1 Likes

@blessed: Nálam valahol a kettő között - már stílusban - lenne az igazság. Falnak megyek tőle, hogy a beauty videókban mindenki ugyanolyan hangnemben, ugyanolyan mosolyokkal, pózokkal, csücsörítésekkel meg oldalra fordított arcokkal képes csak videót gyártani, mint az amerikai/angol “ősök”. Ha lenémítom, teljesen mindegy, hogy angol/német/francia/spanyol vagy brazil videót látok, mintha mindenki egy lenne… A magyaroknál még hab a tortán, hogy hallgathatom hozzá ezt a sok direktbe fordított baromságot is, mint például “megéri a pénzed?” Ilyenkor jó hangosan rájuk szoktam szólni, hogy “MAGYARUL ÚGY MONDJÁK: MEGÉRI AZ ÁRÁT!!!” nem is nézek inkább senkit :upside_down_face:

7 Likes

Én attól mászok falra a magyaroknál, hogy “a legjobb rúzs VALAHA”. :roll_eyes:

12 Likes

Haha ez főleg Zsófi szokta mondani ,neki minden valaha.

1 Likes

Ma reggeli első beauty guru post az Instán: Jeffree lövöldözik… Említette, hogy új irányt kíván adni az életének (az autóbaleset fényében), de nem gondoltam volna, hogy ez ebben merül ki. “No trespassing. Violators will be shot… Survisiors will be shot again.” Hát, ö…

1 Likes