Youtube beauty guruk

Az elso ut, mint az ipari aram! Benne van minden :laughing:

https://www.youtube.com/watch?v=e5fbnK9Gpxk

Bronzerek világos bőrre.

3 Likes

Jaj megint bronzert kell vásárolni. Már így is függő vagyok irányukban. :slight_smile:

2 Likes

Az essence is kijött új, trend kiadású bronzerekkel, a Müllerben már kapható. :crazy_face:

4 Likes

Nem találom, ez a cocoa matt verzió vagy valami más?

Hú, nem jegyeztem meg a nevét, 3 árnyalat volt belőle, ha jól emlékszem és a limitáltak között volt, szemmagasságban kihelyezve. Most ellenáltam, nem vettem meg, mert aznap bepottyant egy Dior bronzer.

2 Likes

Melyik Dior bronzer??? Csak kíváncsiságból kérdezem.

Jujjj, köszi.

Dettó.
Esküszöm, jobban mutat rajtam, mint a pirosító. :slight_smile:

1 Likes

Diorskin Mineral Nude Bronze (kremmania.hu)

1 Likes
3 Likes

Annyira untat ez a vonal. Mindig ugyanaz.
A lány 10 evvel tűnik idősebbnek. Előtte jobban tetszett.
https://www.instagram.com/reel/COI4enCAu__/?igshid=krurn941v1xq

1 Likes

Valóban.Nekem ez színpadra vagy egy éjszakai lokálba való smink. A zsenge lányból egy 30-as nő lett.

1 Likes

Tudom, hogy már unjátok, de EZ tartalom???

Szerintem felnőtt, baráti társaságra lenne szüksége. El tudom képzelni, hogy ezek már kikoptak mellőle. Ha az ilyeneket máshol nyafogná ki magából, akkor a közönségének értelmesebb tartalom jutna.

1 Likes

Hát ez…Nem is értem, én miért nem teszem ki minden egyes nap Instára, ha lementem a boltba.

Nem ot bantva, de minden jutyuber ki van akadva, hogy a kovetoik szemelyeskednek veluk…hat, ha veluk van megosztva a “lekellmennemaboltba” gondolat is, joggal erezhetik azt, hogy nekik ez megengedett…

4 Likes

Lőjetek le, de nekem ez a nő nem szimpatikus :smiley: Egy affekta. Pár videóját láttam de elég is volt.

3 Likes

Vajon mitől van sz@rul? Meghalt a testvére pár napja,lehet hogy ettől. Csak nem találja a helyét.

2 Likes

Tudom, nem vagyok az itteni közösség része (ezek után vszeg nem is leszek), de lenne egy kérdésem. Ha ennyire idegesít titeket, akkor mégis miért nézitek? A kék sminkes live-nál is kiakadtatok azon, hogy a kisfia ott nyűglődött, ami egyébként a másfél órás live végén volt. Nem tudom, ki hogy van vele, de ha engem valami idegesít, tuti nem nézem másfél órán keresztül, annál azért értékesebbnek tartom az időt. Én pl Évi Kruchio videóit nem nézem, mert annak ellenére, hogy egy végtelenül cuki csajnak tartom, számomra nagyon unalmasak a videói (és amúgy nem tudom, hogy Évi dm haul videója mitől lesz tartalom, de Zsófi havi kiértékelője vagy haul videói meg nem. De hogy ne csak Zsófit hozzam ide, azt sem vágom, hogy Karin videói miért nem minősülnek tartalomnak, ugyanezen gondolatvonalon maradva.) És mielőtt még bárki félreértene, nem védek senkit, egyszerűen tényleg szeretném megérteni, hogy ez mire jó. Nem érzitek kicsit furának, hogy megnézitek egy olyan ember videóit, akit nem is kedveltek, rááldozva ezzel az időt, aztán meg azon csodálkoztok, neki hogyan van ideje a gyerekek mellett videózni? Lehet, hogy mondjuk ő abban a szabad két órában nem az általa nem kedvelt emberek életével foglalkozik, hanem a hobbijával? Nem azzal van a gondom, hogy elhangzanak negatív kritikák, hanem azzal, hogy ezek csak személyeskedések. Pedig rohadt értékes gondolatokat lehetne megosztani a tartalomgyártók munkásságával kapcsolatban, de ami itt megy, az nettó fröcsögés.

7 Likes