Youtube beauty guruk

Megmondom őszintén, hogy itt sokan vagyunk 35 felett, viszont a kèrdőìved 35 èv beìràsa felett kidob ès megköszöni a rèszvètelt.35-ès alatt viszont tovàbb enged .Ez hibàs vagy csak 35 èvig vagy kìvàncsi a vèlemènyekre?

Én is így jártam. :slight_smile:

Èn kìvàncsi voltam , hàny èves kortòl nem enged tovàbb. 36=< Abban az időben csak feldobtam egy nappali sfp- s krèmet ès elèg volt :grin:. Este pedig sminklemosò. Semmi szèrum, olaj, aha, bha, c:vitamin, hyaluronsav, a szemrànckrèmet csak a drogèriàs polcokròl ismertem.

Amikor nem dobta ki a ha jól emlékszem kb. 9 éves alapozót, na ott sokkolódtam le igazán.

2 Likes

Hát annál a résznél én sem találtam szavakat :smiley: Bátor az biztos, én tuti nem merném magamra kenni.

1 Likes

Na így a pakolás közepén pont jó lesz ebéd közben megnézni :laughing:

Pont így vagyok én is, simán kiborulok attól, ha egy videóban látom, hogy nem bánnak szépen a dolgaikkal. Én is olyan becsben tartom a sminkcuccaimat… Felidegesítenek.
A másik, amivel ki tudnak borítani - más videókban - ha egy vödörnyi alapozót felkennek magukra.
A lejárt cuccokat meg inkább nem kommentelném.

1 Likes

Én is csodálkoztam ,hogy a negyvenesek ne adja isten ötvenesek véleménye nem érdekli. Bizonyára azt gondolja utána már nem foglalkozik magával az ember. Pedig ha tudná hajaj. Van már ezekben a korosztályokban bőven tapasztalat.

1 Likes

Brutális, nem csoda, hogy jópár terméke eltört, ha így tárolja őket. Az meg a csúcs, hogy rendet rak az asztalán, majd egy nagy neszeszerbe mindent csak bebaszkod megint össze-vissza. :smiley:

2 Likes

Kitöltöttem :slight_smile: További sok sikert és jó munkét kívánok neked! :slight_smile:

1 Likes

A kutatómunkát megkönnyíti ha a fókuszcsoport szűkebb, biztosan a konzulense/témavezetője tanácsára csinálja így.

1 Likes

Én is bírom ezt a lányt, főleg a sminkes stb videóit, de érdekes volt a házáról is nézni videókat😅.

Köszönöm a válaszokat és a kitöltéseket :smiling_face_with_three_hearts:! Igen, Buklika jól látja, ez egy szűrőkérdőív, és valamiért erre a célcsoportra kell fókuszálnunk. Nem én találtam sajnos ki, ez nem is az én témám, ezért is ilyen a kérdések kohéziója, ezt online oktatásban sajnos most még nehezebb kivitelezni. Bevallom nem terveztem magyarázkodni ennek kapcsán, hisz az életben rengeteg olyan szituáció van, amikor csak bizonyos véleményre kiváncsiak mások. Ha nem ugrana tovább a kérdőív, akkor azok akik nem tartoznak a célcsoportba, úgymond “feleslegesen töltik az idejüket”, hiszen a válaszaik törlésre kerülnének az elemzés során. Köszönöm azért még egyszer:)

1 Likes

Én is mindjárt kitöltöm :)).

Hat, lanyok, en ezt a kislanyt eddig meg egyszer sem neztem meg. Es ezek utan sem fogom. Ebben semmi tartalom nem volt. Az lathato, hogy egyik dobozbol a masikba pakol sminkeket. Nemelyiket megmutatja es jelzi, hogy ettol sem tud megvalni…A lany szep, a video gagyi, ertektelen, idorablo es annyira hihetetlen, hogy valaki ezzel keresi a penzet…es ezt az igenytelen semmit nezik emberek, koztuk en is :joy:

4 Likes

Tartalomtalan tartalomgyártók helyett én is keresem a tartalommal teli tartalomgyártót, lehetőleg magyar nyelven :slight_smile:
Még mindig nem találtam.
Maradok a cuki Kruchio Évinél, és Michele Wang-nál, aki huszonhatezredszer is rácsodálkozik az Hourglass repicsomagjára. Imádás.
Esküszöm, egyszer én is elkérem az operatőr párom egyik kameráját, és gyártok tartalomtalan tartalmat én is, hogy beálljak a sorba. Ja, nem. :slight_smile:

3 Likes

Klasszikusok:

“ilyen műanyag műanyagban. ezt ki fogom tudni használni”:
https://www.instagram.com/p/CIqi_L5FsVt/

Másik:
https://www.instagram.com/p/CNzP5aPhYn3/

2 Likes

Karin mondjuk szerintem még így is a top tartalomgyártók között van magyar viszonylatban, szinte csak rosszabbakat tudok nála mondani. :smiley:

Akkor sorry, én speciel egyáltalán nem ismerem a munkásságát, csak a sok-sok évvel ezelőttieket láttam, és ezt. Nem tudom felmérni, hogy hol helyezkedik el.

Csatlakozom, én sem láttam még sosem ezt a lányt, és azt sem mondanám, első ránézésre, hogy szimpatikus… :upside_down_face: Mondjuk én nem vagyok mérvadó, mert kizárólag akkor nézek meg egy videót, ha egy konkrét terméket szeretnék használat közben látni, és akkor is csak az az 2-3 percet, a többit átpörgetem. :grin: