Youtube beauty guruk

Őt régebben követtem. Szerintem nagyon szép nő volt (most se ronda, babaarc), a karrierje elején sok videót készített Benefit termékekkel is, néhány éve még az egyik legjobb youtubernek tartottam. Valami történt vele, de a korai videói jók.

Igen, láthatóan történtek beavatkozások az arcán, száján. :frowning:

Arra gondoltam, hogy már többször otthagyta a videózást, hirtelen szőkéről sötétbarnára váltott, voltak szakításai, ilyesmi. Többmilliós követőtábora lenne ha folytatta volna. Jól sminkel, van stílusa. Szerintem régen sok nagyobb cég küldött neki csomagokat, rengeteg terméket kipróbált. Én is elveszítettem valahogy a követését, most dobta fel egy új videóját a YouTube.

Saying Goodbye… - YouTube

1 Likes

Vki elmondana, miért köszönt el? :roll_eyes: Köszönöm!

Én csak végigpörgettem, nem hallgattam végig alaposan, de úgy értelmezem, hogy ez elég clickbait és igazából csak az egyik (vagy több) háttérmunkásától/barátjától köszön el, akik más utat választottak. Természetesen javítsatok ki, ha nem így van, nem hallgattam részletesen végig

1 Likes

Igen, az eddigi videósa és az asszisztense sem fog már vele dolgozni.

1 Likes

Ma délután az instagram-on!

Screenshot_20210312-171954

Biztosan ismeritek őt, iszonyú régóta készít videókat, korábban az Inglotnak meg a Diornak dolgozott. Már régebben is hallottam, hogy a The Body Shop Angliában MLM/direkt értékesítési rendszerben is működik, úgyhogy amint megláttam a videó címét és a thumbnailt tudtam, hogy itt is ez következik…Annyira szomorú vagyok, amikor emberek bedőlnek ennek. :frowning:
Nem tudom mondjuk, hogy itt mennyire számít csak az eladás, vagy embereket is kell beszervezni, mert azok az ismerőseim, akik például Avonoznak sem tukmálósak rendszerint, de őszintén nem értem, ki venne csak a kedvezmények miatt tőle terméket ahelyett, hogy bemenne egy boltba, ahol szintén szoktak akciók lenni.

2 Likes

Én is néztem. Szegényt a Dior kirúgta terhesen . Furcsállottam is hogy a TBS kint így is működik. Nem tudom hogy fogja majd szeretni.

2 Likes

Terhesen hogyan lehetett kirakni? Ilyen nem létezik. Vannak jogai az alkalmazottnak, terhesen védett, ha már nincs a próbaideje alatt. Ki nem tehetik, saját maga felmondhat. Kiléptek az EU-ból, de gondolom nem január 1 óta terhes. Ez nekem hihetetlen.

1 Likes

Van erről egy komplett videója erről, nagyon durván kiszúrtak vele, totál jogellenesen.

2 Likes

Bezárt az üzlet a covid miatt ha jól tudom. Mindenkit elküldtek.

1 Likes

Bezárás esetén átcsoportosítják a munkaerőt más üzletbe általában. Ha jogellenesen küldenek el valakit, perelhet.

1 Likes

Igen, Debenhamsben levő üzletben dolgozott, ami becsődölt, és úgy volt, hogy átveszik a munkatársakat, de végül arra hivatkozva rúgtak ki mindenkit, hogy nincs elég hely. Azt mondja, hogyha megszűnik a pozíciója, akkor terhesen is kirúghatják…
Illetve azt is mondták neki, hogy “diszkrimináció lenne”, ha őt egyedül elhelyeznék csak azért, mert terhes.

2 Likes

Szerintem keressen egy ügyvédet, a cégnek van tulajdonosa akit beperelhet.

Volt 2 terhes kollégám. Kerestek nekik olyan elfoglaltságot amit eltudtak végezni (egyik már nagypocakkal, mivel a 8. hónapig köteles dolgozni, akár fizikai munkát is) nem tudták őket kirakni. Amikor jött a járvány otthon maradt és egy másik is (kis pocakkal), ahogy a 60 feletti nyugdíj előtti is (mivel nem hívhatták már be őket), de nem is rakhatták ki őket.

Ó szegény! Mostanában nem néztem, de emlékszem mennyire boldog volt, amikor a Diornál kezdett dolgozni. :pensive:

Régen, amikor még Magyarországon nem voltak TBS üzletek és képes voltam miatta Bécsbe kimenni, a MOM parkban is volt egy TBS stand. Mindig csodálkoztam hogyan lehetséges, de akkor valószínűleg hasonlóan volt.

1 Likes

Szerintem a Bogishopos csaj is így csinálja Facebookon, hogy árulja a termékeiket.

2 Likes

Természetesen volt aki beszólt neki ,hogy jól leadta. Nem hiszem el ,hogy vannak ilyen emberek. Bizonyára szükségük van a pénzre.

Most azt mondta a “Dior elengedett”. Hát ez érdekes így. A régebbi videóit néztem talán addig, hogy elmondta elküldték a Diortól. Nem ismerjük a részleteket, de ha igaz akkor nem értem miért nem megy jogorvoslatért. Amit kedveltem benne hogy nagyon dolgos, fejlődni akar keresi a lehetőségeket. Még Amerikába is elment egy komoly azt hiszem filmes sminkes képzésre is, ami ugye nem két fillér. A szakmáját tényleg szereti és lelkes. Örülök, hogy magyarként tud boldogulni, nem siránkozik és még babát is vállaltak odakint. Azért feltünt hogy a videókban kicsit kiszínez dolgokat vagy egy plusz körítéssel adja elő ami nekem nem tetszett. de lehet hogy ez a munkája miatt is van “mesélni kell”. Elég kemény az elvárás az eladások terén ott, nem az van hogy letöltöd a munkaidőd aztán viszlát holnap. Ez meglepett, de teljesíteni kell ott is.

3 Likes