Youtube beauty guruk

Engem is :grin:, hogy màs mennyi sminkre költ, nem zavar sőt ; szìvesen nèzem nèmet “influenzàsok” gyűjtemènyeit , vèlemènyeket, swatchokat főleg .

2 Likes

Én csak Niki videóját láttam korábban “Bernikével”. A másik hölgyet nem ismerem és valahogy nem is érdekel.
Én vettem már túl világos alapozót online vásárlással.

Kinek mi a fontos, pl. van itthon néhány parfümöm (tavaly 3 új érkezett teljes méretben+1 tollparfüm is), itt volt egy szlovák lány, szinte kiakadt, hogy márkás parfümök és ennyi van. Nos, nem a nagyon drágák (60 Euro alatt vettem mindet, van ami csak 15 volt). Ha hetente nem akarna beülni valamelyik bárba (most nyilván nem tud), lazán vehetne magának ő is és nem érezné meg az árát. 2 este több pénzt eliszik, mint amennyibe nekem egy parfüm akciósan került. Ugyanez a nő csak 70 Euróért talál melltartót, nos, nagy a mellbősége, de nem extrém méret. Szerintem mindenki arra költ ami neki fontos. Amíg nem a családtól vonja meg a pénzt a hobbijára és a saját keresetét költi, senkinek semmi köze hozzá.

12 Likes

Nekem is van olyan gyűjteményem krémekből ,ecsetekből,parfümökből. Az egyik ismerősöm meg is kérdezte mi van ebben a fürdőszobában drogéria? Pedig a nagyját nem is ott tartom. Én is szeretem nézni ahogy mások bemutatják a kollekciójukat az újdonság pedig egyenesen lázba hoz. Igen igazad van mindenkinek más a fontos. Én mondjuk nem adnék 5 ezret egy bugyiért nekem az nem fontos.

6 Likes

Én úgy vagyok vele, hogy tudom, hogy amikre nem költök (szolárium, fodrász, körömlakk, műköröm, rúzs… stb.), azt az el nem költött pénzt átcsoportosítom a kinézett sminkcuccokba. :slight_smile:
A legrosszabb az impulzusvásárlásom, vagy az, amikor rosszkedvemben mondom, hogy kosáááárba, mint tegnap, mikor egész napos zoom-os munka után zsongott a fejem.
Michele Wang legalább ki is próbálja a bemutatott termékeket, swatchol, nem csak szimplán mutatja, mi érkezett a háztartásába, hanem megnézhetem a termékeket is.

7 Likes
3 Likes

@ mindenki: Szerintem is nyugodtan költsön mindenki arra, amire tud. A pénz az csak pénz. Csak akkor van baj, ha nincs elég. De ha meg van a megfelelő anyagi háttér, onnantól kezdve igazán kispolgári károgásnak érzem, hogy megpróbálnak bizonyos termékeket “haszontalan pénzkidobásnak” beállítani, bezzeg az a sok hasznos más, amire el lehetett volna költeni… ugyan már! Ennél már csak az jobb, mikor azzal érvelnek, hogy félre is lehetne tenni valami “hasznos” dologra… persze, holnap meg elüt az autó, aztán majd piros pontot kapunk érte a mennyországban… ha, ha, erősen kétlem…
Az viszont biztos, hogy minden alkalommal, amikor azt olvasom, hogy valakinek lelkiismeretfurdalása van a költekezése miatt, felmerül bennem a kérdés, hogy miért nem próbálja a figyelmét tudatosan átirányítani az adakozás felé. Ugyanúgy lehet abban is kielégülést találni/excelt vezetni róla/postolni, hogy kiket támogat, stb. Ettől garantáltan nem lesz bűntudat! :innocent:

1 Likes

A lelkiismeret furdalás nem attól van ,hogy az ember megvesz valamit magának. Nálam sokkal inkább azért van mert mondjuk van már húsz másik belőle és azokat sem használom igazán. Az adakozás szép dolog,de csak akkor ha biztosan tudjuk jó helyre megy. Sokszor adtam már ,de csak visszakövethető vagy konkrét helyre. Mivel az alapítványok a legtöbb befolyt pénzt önmaguk fenntartására fordítják ne adja isten vezetőik luxus életvitelére. Ehhez nem szeretnék hozzájárulni. Azzal nem értek egyet ,hogy azért adjak ,hogy azután azt posztolgassam milyen nagylelkű vagyok. Csendben adok és szeretettel.És ha ezzel reményt adok másoknak az nekem éppen elég. És igen holnap fel is dobhatjuk a bocskort miért ne adjunk meg addig is mindent magunknak persze csak ésszel. :slight_smile:

7 Likes

YouTube csatornája is van, de inkább ír és fotóz. Lehet, hogy már mutattam a német hölgyet, nem emlékszem.

4 Likes

IMádom azokat a blogokat, amik így tele vannak fotókkal.
Pl. thebeautylookbook is ilyen (ah, azok a kincsek az utolsó bejegyzésénél).

2 Likes
3 Likes

Azt leszámítva, hogy én a pirosító helyét a “jó” oldalon sem találom 100%-ig tökéletesnek (bár ez nagyrészt preferencia), ez egy nagyon jó videó. És totál igaza van. A kevesebb több, főleg természetes fényben és élőben

1 Likes

Amikor nem festem ki alul a szemem, tényleg frissebbnek tűnik este a smink. Főleg, ha fényesebb festék van a mozgó szemhéjamon.

Lehet benne valami.
A DW alapozó vékonyan felkenve tényleg sokkal, sokkal természetesebb. NÉha sírni tudnék egy-egy videón, ahol az adott személy annyi alapozót tesz fel, mint amennyit én egy hónap alatt használok el.

3 Likes

Az arcpír helye azért arcforma függő is.

2 Likes

Ez igaz, ezt számításba vettem. Mindazonáltal én nem egészen oda tettem volna a pirosítót, ennyi :smiley: (picit kijjebb, esetleg lejjebb is, de tényleg csak egy nüansznyival). Olyan szép magas arccsontja van, én méginkább kiemelném a helyében - ezt értettem preferencia alatt

3 Likes

Basszus, ezen felröhögtem, pedig mostanság mosolyogni is ritkán szoktam.

1 Likes

Lehet arról a glambot oldalról rendelték a dolgokat, ahonnan ti is szoktatok rendelni.

Nah, örülök, hogy mosolyt csaltam az arcodra! :slightly_smiling_face:

1 Likes

Nem èrtem igazàn , mi a mondanivalòja a szètmàzolt arccal… 2 teljesen màs dolog sok termèket felvinni az arcra ès egy ilyen bohóc műveletet véghez vinni. Esküszöm, csukott szemmel sem sikerülne ilyen ronda sminket kèszìtenem.!!!l Ezt eltùlozta. Van olyan aki kinyomja a szemèt az ecsettel? Ès a bronzert ùgy teszi fel mintha szakàlla lenne?:rofl:

1 Likes

Okè, rajta picit sok a bronzer vagy az alapozò a kezèhez kèpest de akkor is el van dolgozva .:grin: Van pàr àrnyalat különbsèg. Sokkal jobban àllna neki egy termèszetes smink.
Screenshot_20210211-144944_Gallery

Nekem tetszik a “túlzásba esett” oldal :woman_shrugging: Sajnos ő tipikusan az a fajta “beauty guru”, aki ilyeneket mond, hogy ne használj matt alapozót, mert csúnya, és a fényes a szép, és társai, holott ez baromira nem ennyire fekete-fehér, és van, aki a világból kifut a fényes alaptól például. Az erős, kontrasztos szemsmink sem “hiba”, hanem egyszerűen neki más tetszik.

6 Likes