Youtube beauty guruk

Pár videóját néztem meg eddig, meglepően informatívak. A Kibbe-s videókból, meg a hajas témájúakból is megnéztem egyet-kettőt, érdekesek :slight_smile:
Kibberől már egy éve is olvasgattam, nekem egyenlőre még összemosódnak egy kicsit a kategóriák.
Van egy videó, ahol fodrászokat megszégyenítő ügyességgel vág magának volumenizáló tincseket a fejtetőn :laughing:

1 Likes

Botoxooooool? Komolyan?

A titokzatos Adél ajándékai. 50 ezerig számoltam utána már nem.

3 Likes

Adél nem evilági rajongója lehet Zsófinak. :slightly_smiling_face:

1 Likes

A vloggerkedés lényegé nem a tartalomgyártás? Ebben mi a tartalom?
Csak kérdezem.

5 Likes

@Mse, nalad van a pont!:wink:

A kereslet határozza meg a kínálatot. Ezt sokan szeretik a haul videók erről szólnak. Mit vettem magamnak. Értéket nem nagyon kell ebben keresni.

1 Likes

Ja és Adél már sok-sok mindent küldött neki kipróbálásra. Egyre több dolog sántít Zsófival kapcsolatban .Nekem ez hihetetlen valahol.
Csak a két T.F 170 dollár . Vagy van ilyen hülye ?

Itt van ebből egy még durvább változat, ő is egyik nézőjétől kapta elvileg az összes terméket. :grin:

Sztem nincs ebben semmi különös. Vannak ilyen bálványozó rajongók. Én Csaladsegítőbe küldök ruhakat, Adel Tom Fordot Zsófinak. Nem vagyunk egyformák.

8 Likes

Nem tudom . Az biztos ,hogy egyik Youtubernél sem láttam ilyet. Ruhát küldeni rászorulóknak az szép dolog . De ezek luxus cikkek.

Nekem ez hihetetlen, de akkor mi lehet az igazság? Vagy miért kell azt mondani, hogy néző küldte? Nem lenne pofám ennyi cuccot elfogadni.

Lehet, hogy megjelennek az irigykedő emberek és nekiállnak a tárcában kutakodni, hogy miért engedhet meg magának drága dolgokat. Könnyebb azt mondani, hogy ajándékba kapta.

2 Likes

@Montelino Pont ez jutott eszembe. :slight_smile: Pedig egyébként senkinek semmi köze nem lenne ahhoz, hogy mire van és mire nincs pénze bárkinek is.

1 Likes

Lehet, hogy a hölgynek ez aprópénz, aztán kinézett magának egy tartalomgyártót, akivel azonosulni tud, ezért támogatja. Az is lehet, hogy már azóta tök jó barátnők is lettek, azért vált rendszeressé ez az ajándékozás. Lehet, hogy nem valami hú de gyakori dolog, de simán előfordulhat… A streamereket (sokszor nem kevés) pénzzel támogatják a nézőik, akkor egy sminkes csatornát miért ne támogathatna valaki, akár nagy értékű sminkkel? Azért Zsófi közönsége szerintem egy kicsit érettebb és tehetősebb rétegből kerül ki túlnyomórészt (nyilván van fiatalabb, kevésbé tehetős nézője is, én is az vagyok pl :smiley: ). De nyilván ez részemről is csak spekuláció, ahogyan részetekről is, lehet, hogy amúgy meg teljesen más van a dolog mögött. Mindenesetre, ha ez tényleg ajándék, akkor az ő dolga, hogy elfogadja-e vagy sem, azért nem hiszem, hogy olyan sokan visszadobnának egy ilyen lehetőséget :smiley:

4 Likes

Egyébként is vagyonokat költ egy hónapban kozmetikumokra, semmi logikát nem látok abban, hogy a felére azt mondja, hogy ajándékba kapta, ha nem úgy van.

3 Likes

Bevallom lányok nekem is ez fordult meg a fejemben. Lehet hogy voltak negatív kommentjei ,hogy sokat költ. Ezért aztán ezt az utat választotta. Mert azt tudjuk hogy kapott termékeket a KAP-től meg Tindigótól is . Ja és a Yesstilye is küldött neki kipróbálásra dolgokat .

Lányok, ha vegigneztétek a videot, hallhattátok, hogy rossz az egyik alapozó színe, konkrétan sötét. Miért venne magának sötétebb színűt, ha magának vasarolta?
Én tényleg nem látok ebben különösebb dolgot, kapott egy csomó cuccot, én is örülnék a helyebe. :slightly_smiling_face:
Sztem tényleg Adél küldi neki csomagot, de ha nem, az én lelkemben akkor is végtelen béke van. :slightly_smiling_face:
Mindenesetre az átlaghoz képest én is rengeteget költök beautytermékekre. Kaptam és kapok jelenleg is emiatt negatív kritikát. Zsófi sztem magasról tenne az ilyen beszólasra, mert valljuk be, aki ezt szóváteszi, az irígy. :slightly_smiling_face:

3 Likes

Én szeretem Zsófit és nem zavar ,hogy mennyit költ. Nekem inkább magamtól van lelkiismeret furdalásom a költést illetően. Szerintem egyébként mindenkit aki valamilyen formában közreadja a mondandóját zavarják a negatív kritikák.
Hiszen emberek vagyunk az a normális ha fáj ha bántanak. El lehet játszani ,hogy nem, de mélyen biztos marad tüske az emberben.

3 Likes

Engem is a saját költekezésem zavar. Másét letojom. A PC rendelesen is kiakadtam magamon, ma pedig Cultbeautyról rendeltünk Barátnőmmel.
Viszont lehet egyszerűbb lenne elfogadni magam, mint állandóan emiatt full szarul érezni magam. :roll_eyes:

7 Likes