Youtube beauty guruk

Úgy tudom, hivatalosan először göndöríteni kell, utána festeni.
De láttam olyan videóst, aki fordítva csinálta azzal a kommentel, hogy még a szempillák száradása előtt göndörít, különben a rászáradt festék miatt törnének a pillák.

2 Likes

Úristen, én soha nem húzom így fel, nem is értem, minek kell, anélkül is begöndöríti. :smiley:
Utána kell festeni elvileg, mert ha rászárad, és úgy csinálja az ember, az sem jó a pilláknak, ha pedig még nedves a festék, akkor tényleg hozzátapad és kitépheti a pillákat, ahogy felettem is írták.

2 Likes

@kamcs Ne is mondd, nézni sem bírtam, ahogy felhúzza a szemhéját. :see_no_evil::joy:
Én most reggel szemhéjfestés előtt göndörítettem nagyon óvatosan, mivel én tényleg konkrétan félek ettől az eszköztől így vakon. :grin:
Látom, hogy szebb lett a szempillám, mint szokott, de szerintem majd ha bátrabb leszek, ennél jobb eredményt is el tudok érni.
IMG_20210216_075027

14 Likes

@Isabelle @dunaimano @kamcs köszönöm, de nem a szempillák festésére gondoltam, hanem a szemhéjsminkre.
Wayne a videóban, amikor másodjára felhúzza, látszik, hogy a bőr még kicsit meg is nyomódik a szemhéján. Ezért merült fel bennem, hogy vajon ezt kibírja-e a szemhéj sminkje?

1 Likes

@Kokapu Én is valahogy így gondolkodtam ma, szerintem én maradok a szemhéjsmink előtt való szempilla göndörítésnél, utána biztosan csak elrontanám/elkenném. :slight_smile:

1 Likes

Jaj, annyira izgi ez! Hétvégén megvettem én is a Müllerben a Catrice göndörítőt, hátha azzal könnyebb lesz, de még ki sem mertem venni a dobozából. :grinning:

3 Likes

Ne érts félre, nem örülök, hogy te is szenvedsz vele, de jólesik, hogy nem csak nekem ilyen a kapcsolatom ezzel a kütyüvel. :see_no_evil: :joy:
Ma egy 10 percet tuti csúsztam a sminkemmel, mert annyi idő kellett, hogy ne csak nézegessem a göndörítőt, hanem próbáljam meg használni is. :smiley:

2 Likes

Nekem van itthon göndörítőm, de egy hét után beraktam a fiókba és azóta is ott van. Én semmi változást nem láttam a saját szempilláimon, de remélem nektek beválik :blush:

3 Likes

De neked olyan gyönyörű hosszú, ívelt pilláid vannak, hogy csoda. :heart: Gondolom emiatt is kisebb a változás, nem?

1 Likes

Hát tény, hogy a szempilláimmal szerencsém van, lehet valóban ezért nem olyan látványos a változás. :blush: De köszönöm szépen. :kissing_heart: :heart_eyes:

1 Likes

Nekem volt régen szempillagöndörítőm. Talán valami Rossmann saját márkás volt, mondanom sem kell egy csomószor becsípte a szemhéjamat :/. Nekem se volt látványos a hatása, lehet valami gagyit használtam.

Hát én utálom a szempillagöndörítőket, ezért nem is használok már ilyet :smiley: pedig nálam jóformán semmi göndörség nincs. kövezzetek meg, de én szeretem egyenesen a pilláimat.
Mondjuk ez a véleményem csak a hagyományos pillagöndörítőkre vonatkozik. Van egy másik fajta is, ezen gondolkodom még hogy kipróbálom: 699408c1-df4f-461f-9079-c37f42940e58.302d0527891d65d6bebd8d7337cfcd1b

1 Likes

@random Hát nem is tudom, nekem azt hiszem ez a fajta még ijesztőbb. :smiley:

1 Likes

Ès tènyleg kicsit benèztem, amit ìrtàl. :grin:

1 Likes

Dettó…

Nem tudom, ő beauty gurunak számít-e, nemrég fedeztem fel: Aly Art.
Mivel engem a sminkelés nem érdekel, ezért más témájú videóit nézegetem, de úgy látom, elég sok sminkes videója is van :slight_smile:
Ez a videója pl. számomra nagyon érdekes volt, ahogy összeszedte, hogy a szépségideálok hogyan változtak:

2 Likes

Én őt úúúúúúgy imádom, és csak most látom, hogy milyen édes férje van:

5 Likes

Ezen még mindig röhögök…

“Lipbaaaalm”

“ez ilyen műanyag műanyagban, biztosan ki fogom tudni használni”

5 Likes

Jajj, Aly-t én is nagyon csipázom! Neki köszönhetem a legtöbbet, hogy megismertett Kibbe munkásságával. Kötelező tananyaggá tenném :nerd_face: de a hejfestős videói is nagyon tetszettek, a kinek melyik szőke tónus áll jól? Meg ez a “mekkora a kontrasztod”? Nekem sokkal hasznosabb volt ez a kategorizálás, mint a négy évszakos.

2 Likes

Én is kedvelem őt! Csak nagy csalódás volt, hogy mikor elpattant a 30, ő is elkezdte botoxszal meg fillerekkel tele aszatni a fejét… azóta sokkal öregebbnek néz ki szegény a felpumpált arcával. Nagyon szomorú, hogy nagyítóval kell már keresni olyan nőt, akinek nem nyúltak az arcához, vagy annyira jól csinálták, hogy szebb is lett tőle :frowning:

2 Likes