Youtube beauty guruk

Nekem a vloggerekkel az a bajom, hogy pokoli a stlusuk. Annál, ahogy beszélnek, csak a helyesírásuk rosszabb.
Legutóbb néztem egy lányt, akinek a szeme pirosra volt festve, vörös rúzsa volt, és két barna folt volt az arcán. Ilyeneket mondott, hogy “textúrát szeretnék adni az eyeshadownak” “Egy fluffy ecsettel épphogy belenyúlok” Kedvenc single eyeshadom." Tovább nem is hallgattam, ezt 1 perc alatt nyomta, mi lehetett a videó többi részében?
Borzasztóak. Főleg akkor, ha semmi alázat nincs bennük, csak nagyképűség. A lazaságot bírom, azzal nincs baj.
Holényi Zitából már árad a magyarázkodás, szegényt biztosan sokat bántják, de folyamatosan mentegetőzik. Őszinténszólva Zsófi stílusa nagyon távol áll tőlem, több kifinomultság, visszafogottság jó lenne.
Tauz Nórát bírtam, amíg csinált videókat, nagyon szakmai volt, mindig mutatott drogériás változatot minden termékre, amit használt, és Kruchio Évit is jó hallgatni, és természetesen Lucát. :slight_smile:

7 Likes

Azt hiszem tudom ki ez a pirosra festett szemű lány, pont a napokban dobott fel a Youtube egy ilyen videót, és a lány stílusától kirázott a hideg. :expressionless: A beszédstílus mellett engem leginkább az az önteltség zavart ami áradt belőle…
Kruchio Évit nagyon kedvelem, Lucát is, nagyon igényes videókat készít. Én Holényi Zita videóit sem igazán tudom megnézni, valamiért sokszor irritál, de nem tudnám megfogalmazni miért.

2 Likes

A pirosra festett szemű nem az a Colour Maniac Móni?

Én ennek a csajnak az instáját szoktam nézni ,szeretem mert kellemes látvány és nem színházi sminket csinál hanem vállalható sminket. Ez a YT csatornája.

1 Likes

Nem, nem. Ő más stílus.

Igen, és instagramra is klassz dolgokat tesz fel

Nagy Dominikára gondoltál, ugye? Aztán lehet rosszul gondolom, csak pont a napokban láttam és totál megfelelt a leírásodnak. :smiley:

1 Likes

Igen, ő az. 2020 kedvences videó volt
20 éve sminkeltem kb.így

1 Likes

Jaj most nézem a legújabb videóját… “…azokkal a hibákkal, amik nagyon sokat tudnak javítani a szemhéjfestéknek a végeredményén” micsoda szép magyar mondat. :smiley:
A 2020 kedvences videóban az a csodás pirosító/bronzosító kombó az arca kellős közepén az már csak hab a tortán.
Na ezért nem nézek magyarokat, 2 perc után ráz a hideg. :frowning:

1 Likes

Nem láttam szerencsére ezt a videót és nem is fogom megnézni. :smiley: Nagyon irritál, néha feldobja a Youtube, belenézek, de kb 1 perc után muszáj kilépnem, mert fizikai fájdalmat érzek. :rofl:

Én ott hagytam abba a magyar youtuberek követését pár éve, mikor meguntam, hogy mindenki ugyanazokat a termékeket mutogatja. Minden szezon az aktuális Cosnova (Essence, Catrice) és L’Oreal csoport termékek bemutatásával kezdődött, hogy aztán ezekből 1-1 termék egy hét múlva máris az “aktuális kedvencek” között szerepeljen. Újabb 2 héten belül nyereményjáték, a promóciós csomag maradékaival. Azóta persze lehet ez változhatott. De én most már jobban szeretem az angol nyelvű videósokat. :smiley:

4 Likes

Megtaláltam a piros szemű lányt, hát… :flushed:
Nem ismerem egyáltalán a magyar videósokat, nagyon ritkán nézek youtubereket, de akkor is egy-két külföldit, ha kimondottan érdekel vmi. Tati pár videóját néztem meg, Wayne Gosst, ő mondjuk cuki is :grin:, illetve szemsmink ötletekért Angela Bright videóit szoktam néha.

1 Likes

Nyugi, ne legyen benned rossz érzés! Ők ebből élnek, mindent azért tesznek ki, hogy aktivitást generáljon, függetlenül attól, hogy az pozitív-e vagy negatív…
Sajnos minden a genetika. Ismerek olyat, akinek full elhasznált az arca már 35 évesen, pedig tényleg egészségesen él, másik 50-es éveiben járó aktív alkoholista meg gyönyörű bőrrel büszkélkedhet… nincs igazság :rofl:

3 Likes

Eddig fel se tunt, de most hogy latom leirva a sok magyar sminkvideost tudatosult bennem, hogy kb. egyet se ismerek. Nem is tudom, hogy szegyelljem-e vagy inkabb ne. :thinking:
Nyilvan kerultek mar a szemem ele magyar videosok, de valahogy sose ereztem, hogy hianyozna X vagy Y tartalma.
Akiket szivesen nezek/hallhatok az:
PICTURRESQUE I Regina - Tetszik, hogy mekkora atalakulasokra kepes. Tetszik a lany is. Es az is, hogy nem beszel a videoiban. Egyszeruen csak elvan a sajat arcaval. :slight_smile:
Wayne Goss - O meg annyira kedvesnek tunik, hogy jol esik nezni vagy siman csak hallgatni is. Persze az se egy utolso dolog, hogy hasznos, praktikus dolgokat mond el egyszeruen es logikusan.
Brianna Fox - Ot nem is tudom miert nezem… Talan tudat alatt valamifele hasonlosagot latok az arcberendezesunkben es igy azt hiszem tanulhatok tole valamit.
Ali Andreea - Azt vegkepp nem ertem, hogy ot miert nezem. :sweat_smile:

4 Likes

Igen, tudom, hogy ők ennek a “veszélynek” alávetik magukat azzal, hogy posztolnak, videóznak, csak nem szeretek senkit sem a külseje miatt megítélni, mert azt gondolom, hogy mindannyian gyönyörűek vagyunk, mindenkinek egyéni a szépsége. :heart:
Illetve a genetika ellen nem igazán lehet bármit tenni. :slight_smile:

2 Likes
3 Likes

Az én tuti alapozóm.

Készülök lelkileg a holnap reggeli szempillagöndörítésre, ma beszereztem végre a sokatok által ajánlott Catrice terméket. :slight_smile:
Imádom ezt a pasit. :slight_smile: De konkrétan nézni is rossz azt, ami holnap vár, azt hiszem fog kelleni egy kis idő amíg én ezzel meg tudok barátkozni (vagy nem :see_no_evil: )

2 Likes

Kérdéseim, amik felmerültek.
Először ezt a göndörítést csináljátok, vagy a szemhéjfestést?
Ha előbb a szemhéjfestést, akkor nem dörzsölődik el attól, ahogy hozzányomódik?

Nem tépődnek ki szempillák?

Làttam egy videòt balul elsült sminkelèsről. Òvatosan a festett pillàkkal. Kitèpte az egèszet , nem tudom hozzà tapadt volna a kütyü gumis rèszèhez? A làtvàny is elèg volt ,hogy ne nyùljak röbbè az enyèmhez. :roll_eyes: több videòban először göndörìtik ès utàna festik, de profi nem vagyok a tèmàban csak a làtottakat ìrtam le.