Youtube beauty guruk

Továbbra is azt gondolom a mosoly hianya es a tekintete teszi szigorúvá.

1 Likes

Aztamindenit :flushed:
Min. 50-nek tippeltem volna. Homlokránc ide vagy oda, de szerintem ez a szemsmink is öregíti.

2 Likes

Igen, nagyon fáradt a szeme ettől a sminktől. Persze lehet amúgy is, még pici a legkisebb gyermeke, ha jól tudom.

3 Likes

Nagyon kedvelem amúgy Zsófit.
Ezeken a fotókon valóban jóval idősebbnek tűnik a valós koránál. Egyrészt biztosan a genetika is okozza, másrészt a szigorú tekintet, illetve a szerintem “előnytelen” smink. :see_no_evil:
A homlokráncok miatt nagyon együttérzek vele, 32 éves leszek nemsokára, de nekem is egyre jobban látszanak és nem a genetika szerintem (anyukámnak pl most 64 évesen sincs). Nálam biztos vagyok benne, hogy a nagyon gyenge látás okozza, rengeteget ráncolom a homlokom ahogy fókuszálok valamire, mert nem látok jól, emiatt nagyon fejfájós is vagyok. 3 éves korom óta ez a helyzet, szóval a 29 évnyi fókuszálás és homlokráncolás megtette a hatását. :smiley: Ez nálam is biztosan csak rosszabb lesz idővel.
Illetve amit észrevettem magamon, pl régebben tök sima volt az arcom, lefogytam 40 kilót, eltűnt a zsír az arcomból és egyből lettek ráncok rajta. :smiley: És ez jelenleg is igaz, amint hízok 4-5 kilót és kicsit kerekedik az arcom, feltöltődnek a ráncok, még a homlokráncaim is. :face_with_raised_eyebrow:

6 Likes

Hát én is 85-ös vagyok, szoktam nézni Zsófi videóit, azt hittem 7-8 évvel idősebb nálam.

Nekem csak egy 4 évesem van de egyedül nevelem. Dolgozok, most tanulok is 2 éve, plusz csinálom a jogsit… :roll_eyes: Segítségem sincs semmi. Hát nekem nincs annyi időm sorozatot nézni meg olvasni, mint neki, pedig nálam is terítéken van mindig egy egy könyv csak sokáig tart mire a végére érek. :smile:

26 voltam, amikor elkezdtem a kémiai halasztást, azzal egyidőben a napi szintű fényvédőzést.

Már nem is tudom miért írtam le ezeket, hú meglepett, hogy egyidős velem!

9 Likes

Én egy évvel még idősebb is vagyok nála. :smiley:
Azt végképp nem tudom felfogni 4 gyerek mellett, hogy tud ennyit olvasni es sorozatozni. Nekem nincsen kisbabam es még ígyse tudok ennyit elolvasni, megnezni, mint ő. Vélhetőleg, sőt biztos is, rosszul osztom be az időmet.

4 Likes

Van egy kolléganőm, akinek hasonló a tekintete, mint Zsófinak, és őt is egy jó tizessel többnek szokták nézni…Két gyereke van, állandóan rohan és mindenen stresszel (perfekcionista mindenben), de minden sorozatról képben van. Egyszer rákérdeztem, hogy mikor néz sorozatokat; a válasza az volt, hogy éjszaka, mert évek óta nem alszik 3-4 óránál többet, ezért ilyenkor tévézik…

3 Likes

Nekem tipikus resting bitch face-em van, az emberek általában félni szoktak tőlem a fejem alapján, mégis múltkor mentem munkába, és a beléptetőkapunál az egyik őr megszólított, hogy ez lehet, hogy furán fog hangozni, de elképesztően fiatalos arcom van. :smiley: :smiley: :smiley: Hát, hangosan röhögtem, mert erre végképp nem számítottam. :smiley:

7 Likes

Óh :flushed: én bevallom, nem ismerem ezeket a youtubereket, de a fenti fotó alapján olyan 50-nek tippeltem volna. Szerintem nem áll jól neki ez a szemsmink, és valóban nagyon szigorú az egész arckifejezése, ettől is nézhet ki többnek.
A genetika sokat számít, de azért ápolással, odafigyeléssel lehet sokat tenni azért hogy kihozzuk a lehető legtöbbet abból, amink van szerintem.
Nekem 2 gyerekem van, 5 és 7 évesek, kb 6 évig szinte egyáltalán nem néztem semmit a tv-ben gyerekmesén kívül, mostanában előfordul hogy megnézek egy részt vmi sorozatból netflixen, de általában inkább megyek aludni amikor ők már ágyban vannak, a munka meg a család eléggé leszívja az energiám. Ha éjszaka hódolnék bármilyen hobbimnak, már 200 évesnek néznék ki :laughing: Viszont sajnos olvasni se nagyon van lehetőségem háborítatlanul, ezt sajnálom azért :pensive:

8 Likes

Én sem szoktam nézni őket, a tevékenységeiket nem ismerem…ha többször említik itt a lányok őket, akkor szoktam rákeresni, hogy tudjak arcot kapcsolni a névhez. Le vagyok maradva, na :shushing_face: :laughing:

2 Likes

Én magyarokat nem nézek. Többször volt próbálkozásom velük, de egyszerűen irritált mindenkinek a személyisége és az affektáló fontoskodása. Szabó Luca mondjuk aranyos és nem irritál, csak engem pont az ő videói nem találnak meg annyira. Úgyhogy csak angol és amerikai videósokat nézek.

3 Likes

Szerintem egyre szörnyűbb a magyar felhozatal, szinte egyedül Luca az, aki egyedi és minőségi beauty tartalmat gyárt. Meg még Colour Maniac Móni.
A többiek mind “lifestyle” videósok lettek, akik úgy csodálkoznak rá 2021-ben egy színes szempillaspirálra vagy duochrome szemhéjpúderre, mintha életükben nem sminkeltek volna, pedig a legtöbbjük anno “beauty guruként” indult, és a mai napig tonnaszámra kapják a PR csomagokat cégektől…Mindenkinél ugyanazok a márkák, ugyanazok a termékek, már szinte kívülről fújom, mit fognak éppen bemutatni.

4 Likes

Jaj Colour Maniac Móni néha elborzaszt ahogy kifesti a szemét. Én egyébként sem szeretem a kirívó színpadias sminket.

1 Likes

Nekem két fiam van, bár már nagyobbak (12 és 9), de emlékszem, volt olyan időszak, amikor konkrétan zombinak éreztem magam.
Mondjuk tavaly nem ritkán 3-4 órai alvással éltem. Most idén próbálok többet aludni, de így is örülök, ha sikerül 6 órát.

Én elég keveset nézem őket, amikor olyan kedvem van, akkor az esti arcápolás mellett a telefonon nézek valakit. Leginkább én is Lucát, néha Zsófit vagy Évit (Chrucio). Régebben többet néztem, de amikor elkezdik belekeverni az életüket, akkor ott elvesztem az érdeklődésem. Ezért mostanában már Zsófit és Évit sem igen.
Amúgy én sem tudom, Zsófi honnan veszi az időt mindenre. Azért a videókat is fel kell venni, gondolom vágni is. Lehet neki 48 órából áll egy nap…

2 Likes

A zombi érzés előfordul nálam is még most is. Azért ahogy nőnek a gyerekek, bizonyos szempontokból kicsit könnyebb, én élvezem hogy önállóbbak már mint csecsemőkorukban és meg is lehet velük beszélni dolgokat, pl anya most kér 20 percet tornára :grin:
De a napok továbbra is sűrűek, én sokszor arra ébredek az éjszaka közepén, hogy elaludtam a gyerekszobában
Én is telefonon nézek időnként meg egy-egy videót, de inkább csak sminkelési technikákról, palettákról, ilyesmi. Ezt is külföldi videósoktól. De kifejezetten nem követek senkit.

Szerintem a férjét fogja be. :slight_smile:

1 Likes

Juj! Még sosem hallottam erről a hölgyről, de igen szarul néz ki szegény korához képest :frowning: minimum 45, de abból is dohányzó. Nem csak a bőre, de a haja is olyan ritkásnak tűnik. Szegény sírna ha olvasná, amiket itt összehordunk róla :joy:

Nem dohányzik.

1 Likes

Inkább le is szedtem a képeket, mert rosszul érzem magam, hogy kibeszéljük itt. :frowning: Szerintem a haj az genetika, nem dohányzik, illetve amennyire a videóit követem egészséges életmódot él, és nagyon odafigyel a bőrápolásra. Szóval nagyrészt szerintem a genetikának köszönhető az állapot, illetve a szigorú tekintet és sötét smink sem segít. :neutral_face:

3 Likes

Igen a smink szerintem sokszor öregít is ha nem jól választunk színt,mint ebben az esetben is. Jó ötlet a kép eltávolítása.

3 Likes