Engem is . Lehet ,hogy az életben más ,de képernyőn irritatív személyiséget tükröz.
A fogszabályozója mintha ezer éve fent lenne . Vagy csak nekem tűnik így?
@Isabelle: én sem terhelem az agyam ezekkel a senkiházi, megélhetési nullákkal. Arra ott a VV Az amerikaiak se sokkal jobbak, de legalább van egy “piactisztító” hatása a véleményeikben annak, hogy nem pár tízezer forintos megélhetési celebek, hanem jóval nagyobb tételben nyomják és szó szerint megengedhetik maguknak az őszinteséget a termékekkel kapcsolatban. Én rosszul vagyok az összes ilyen bezzeg nőtől a magyar médiában, akik még egy rohadt virsli mellé is odaállnának 5 Ft-ért
A legjobb amikor neten olvasom, hogy a sztàr …ìgy meg ùgy… Nàlam egy minimum vilàghìr a sztàr.Travolta, Stallone stb. nem ilyen VV - s viccfiguràk… Ès olyankor sòginőnek kell felvilàgosìtania arròl , hogy ki az , akiről a magyarokon kívül senki semmit nem tud, de mindenhonnan ő folyik.
Ez nekem is a kedvencem, hogy “xy műsor sztárja”, és írnak róla, hogy a sztár itt meg ott ezt meg azt csinálta, hát csak mert van vmi gagyi dolog a tv-ben ahol hajlandó szerepelni, és akkor már sztár, de valójában egy 0 amit letett az asztalra
Igen a sztár nekem is a világsztároknál kezdődik. Nem pedig az írni olvasni is alig tudó celebecskéknél tisztelet a kivételnek.
Na csajok ,ma egy kicsit meglepődtem. Őszintén szólva Zsófi feltett magáról két fotót az instára. És egy jó negyvenes nézett velem szembe. Aki tudja nézze meg! Komolyan elgondolkodtam ,hogy amióta nézem és látom,hogy mennyi kenceficét kipróbált havi szinten több tízezres összegben azt kell mondjam nemigen használtak. Ezután komolyan elgondolkoztam ,hogy egyik kedves hatvanas ismerősöm akit megirigyelek és rácsodálkozni mindig mert olyan szép a bőre ,ő azt mondja világéletében csak Níveát használt. Régen a klasszikus bádog dobozost amióta kapható az arc krémjeiket nyúzza.Nincsenek homlokráncai ,szemalatti táskái. A nagy kérdés az,hogy valóban olyan hatásosak -e a rétegző arcápolások vagy inkább számít az,hogy mellette mennyire egészségesen élünk vagy ne adja Isten inkább az határozza meg a bőrünk állapotát az évek múlásával ,hogy mit dobott a gép genetikailag?
Az utolsó mondatod lesz az!
Nekem az a meggyőződésem, hogy amit a genetika dob, azzal kell tudnunk élni akár a szépség, akár az egészség terén (vagy persze lehet,“megerőszakolni” magad testileg és lelkileg is, abból aztán semmi jó nem származik… de ez más téma) csak fenntartani tudjuk, vagy rosszabb esetben rontani rajta, de javítani…nem hiszem…
Ő hány éves egyébként?
Én mindig azt hittem, hogy 40 körül van…
Amúgy igen, a genetika számít legtöbbet. De azért a krémek is. Én 5 éve, 40 évesen kezdtem el tudatosan ápolni a bőröm, és ma elmondhatom, hogy sokkal szebb, jobb állapotban van, mint valaha. De! Ehhez azért az is kellett, hogy 40 évesen sem voltak még ráncaim.
Mondjuk az is benne lehet, hogy gyerekkorom óta nem voltam lebarnulva sem.
Szerintem nagyrészt genetika. Anyukám 50 múlt, soha semmit nem kent magára, és egyetlen ránca sincs, amíg még festette a haját, rendszeresen azt hitték, hogy 30 alatti. Remélem én is örököltem.
A krémek csak akkor segítenek szerintem, ha valaki a húszas évei elején kezdi el ápolni a bőrét aktív hatóanyagokkal.
Én 30 voltam és igazat adok a bőrünk meghálálja a gondoskodást. Most az 5x -ben is büszkén vállalom. 36 éves egyébként Zsófi.
Végülis Tindigo szerint is rendben van már a botox…
Igen?
Kedvelem Zsófit és nem akartam kibeszélnicsak tényleg annyi mindent megvesz ,kipróbál ,Tindigo és egyebek. Bizonyára aludni sem sokat tud hiszen 4 gyermekes anyuka ami nagyon dícséretes.
Közben azon gondolkodtam ,hogy egy rosszul megválasztott alapozó vagy púder is tud ilyet csinálni. Lehet,hogy most is ez történt.
Igen szerintem is genetika. Az én anyukámnak 66 évesen nincs ilyen homlokránca mint Zsófinak. Anyu a magasvérnyomása miatt mindig is kerülte a napot és soha nem használt más mint az említett Nivea bádogdobozos krémet.
Én majdnem egykorú vagyok Zsófival, egy évvel vagyok idősebb. Homlokráncaim nincsenek de a szemem alatti részen sajnos már látszik a kor.
1985-ös. Mondjuk szült 4 gyereket.
Én is szeretem Zsofit, de amúgy szigoru a tekintete, az öregíti nagyon.
Megmutattam férjemnek az ominózus fotót, szerinte hány éves Zsófi. 52-t mondott
Vki megmutatnà?
Ezekről a fotókról van szó.
Köszönöm @Blanky . Hààt idősebbnek nèz ki az valò igaz.Olyan 45- ösnek làtszik. Szerintem is-is. Tehàt rèszben genetika, DE sokat javìthatunk vagy ronthatunk rajta àpolàssal. Persze akàrmilyen perfekt vki bőre ha àllamdòan szolizik meg a napon sütkèrezik fènyvèdő nèlkül akkor mindenkèpp ràncos lesz. A fiam 20 èves ès homlok ràncai vannak mert ràncolja a homlokàt.
Anyum is csak vmi drogèriàs krèmmel kente mègsem volt az arca ràncos 50 utàn sem.Pedig kertèszkedett, zöldsèg , gyümölcs, baromfi. Igaz 11 ès 3 között szigorùan bementek k is a kertből.Az enyèm sem az, most kezdenek a szemem alatt a vèkony vonalkàk kèpződni , pedig 46 vagyok.Ugyanùgy mint Kokapu èn sem ràncolom a homlokom, vagyis hiàba hùzogatom fel, nincs rajta semmi. Viszont a bőröm èrzèkenysèg szempontjàbòl katasztròfa. Neurodermitis, a fejbőrömön is, kerülök minden illatosìtott krèmet, tusfürdőt, testàpolòt. Mostanàban a parfümtől is elkezdtem viszketni ìgy vagy kèzfejre vagy ruhàra fùjom csak.Fiatal koromban sinerült 1-2× leègnem, azòta kerülöm a napot, mint a vàmpìrok, mèg a fejem is megfàjful ès 30-50 faktor mindig van rajtam
Szòval èrdekes ez a genetika.