Youtube beauty guruk

Kb. az összes létező palettát kipróbálta. A csatornáján lehet tanulni sminkelni.

7 Likes

@Montelino , megragadom a lényeget, de a kezén lévő rózsás tetkó és az ujjain lévő betűk baromi szépek és menők :smiling_face_with_three_hearts:. Mindig csodálattal nézem akik ilyen bátran tetováltatnak. Van akinek nagyon jól áll, magamon nem tudnám még elképzelni :D.

1 Likes

A sminkje megy a tetoválásaihoz. :smiley:
Neki jól áll. Van aki az éppen divatosnak számító vacakot varratja magára, van aki egyéniség. Nekem nincs tetkóm és ritkán látok egyedit. Manapság különlegesebb már akinek nincs, annyi embernek van.
Amikor a te korodban voltam a csajok a bikinivonaluk fölé hátul egy agancsra hasonlító nagy tetkót varrattak. Annyira egyedi volt mind, hogy egy 8 fős egyetemi kolis zuhanyzóban 7 lánynak olyan volt. :smiley:

3 Likes

Mi s*gg-agancsnak hívtuk, de volt durvább neve is.
Ma már nem csináltatnak, a strandon nem látni újakat.

2 Likes

A németeknél “Arschgeweih” lett a neve, ami kb. seggagancsot jelent.
Szerintem aki megtehette az azóta lézerrel eltávolítatta, újakat tényleg nem látni szerencsére.

2 Likes

Juj, nálunk ribancrendszám volt a népi neve.:rofl:

11 Likes

Igen, arra gondoltam :sweat_smile:

Soha nem volt tetoválásom, és jó eséllyel ez már így is marad. :thinking:
De nem árt arra is gondolni, hogy némi szerencsével egyszer megöregszünk. Ami jól mutathat egy fiatal, feszes bőrön, hogy fog mutatni nagymama és nagypapa korban?

1 Likes

szerintem aki nem divatból varrat, az erre is gondol. amúgy vannak teletetovált nagypapák, és nagyon menők :smiley:

6 Likes

Egyetértek. Egy kis ördög a mons pubison fiatal korban szexi ,de 70 évesen hát mondjuk kellemetlen.

1 Likes

Eh, akkor màr az az ember legkisebb gondja , hogy ràncos lett a tetkò. :sweat_smile:Egyèbkènt én is elkèpzeltem milyen poèn lehet a tele tetovàlt nagyi.:rofl:Nekem nincs, tartok az allergiàs reakciòtòl.

1 Likes

Hali! Én úgy vagyok ezzel a tetkó dologgal, hogy egy igényesen megcsinált tetkó annyira szép tud lenni. Ha valaki tényleg szeretné, kár lenne csak azért lemondania róla, mert nyugdíjas korában majd nem fog szépen mutatni a megereszkedett bőrön (bár szerintem tök vagány lehet egy tetovált nagyi :smiley: ) Azok a tetoválások majd király emlékekhez fognak kötődni, amiket el lehet mesélni az unokáknak. Nyilván ezer más érv lehet a tetoválások ellen még (pl.: karrier), de szerintem csak az öregedés miatt lemondani róla, nem éri meg. Nekem egyébként van egy picike az alkaromon, szeretnék még többet is, de pont a karrier miatt egyelőre ez még nem aktuális :sweat_smile:

5 Likes

Ő is összeszedte a kedvenceit:

3 Likes

Nézem, csípem ezt a faszit. Olyan aranyos.:blush:

1 Likes

nagyon édes.
… és ő az a pasi, aki úgy beszél sminkekről, hogy nincs nyakig kikenve :grinning:

3 Likes

Lányok, Tajti Ildi nem kedvelte régen a Kremmaniat? Most azt mondja, hogy kb semmi értelme.

Lehet kidobta a moderátor. :smiley:

4 Likes

Mert az ő affektálásának aztán van. :speak_no_evil:

5 Likes

A folyamatos termék feltöltés és a rengeteg hozzászólás nem ezt mutatja. Nem beszélve a fórumról, magazinról, blogról.

Szerintem beauty biblia lett a Krémmánia.

12 Likes