Még egy videó az Hourglass palettákról. Ez most komoly? Az összes létező színt össze-vissza felkente és még húszszor össze is mosta a nagyfejű ecsettel? Ebből most aztán sok inspirácót kaptam, mihez is kezdjek, ha megérkezik a rendelésem
Haha ez érdekes lett így nem olyan, mintha egy profi csinálná, hanem egy lelkes amatőr kapott egy ecsetet és mindenbe azonnal beletunkol és utána annyira rányomja az arcára, hogy hallod a szálakat súrlódni.
Ettől függetlenül én tanultam tőle nagyon jó dolgokat is.
Ha szabad, mit rendeltél tőlük?
Hosszas gondolkodás után dim light, diffused heat és nude bronze lettek a befutók teljes méretben. Még a mood exposure érdekelne nagyon, de nem mertem anélkül rendelni, hogy látnám élőben, képtelen voltam eldönteni, valójában mennyire lehet ez mályvás. Ebből a színből pont nincs a zsibin!
Pont ma tettem fel swatchokat a másik topikba. A harmadik a Mood Exposure.
Fentről lefelé:
Hourglass Euphoric Fusion
Hourglass Luminous Bronze Light
Hourglass Mood Exposure
Hourglass Diffusion Bronze Light
Hourglass Dim Light
Natasha Denona Highlighting Blush
Trend it up bronzosítója
Bobbi Brown Shimmer Brick Bronze
Ó! De szépek, köszi! Hát, lehet, hogy jól döntöttem, ez a Mood Exposure a Te swatchodon se tűnik igazán lilásnak nekem. Remélem, előbb-utóbb eljutok egy olyan drogériába, ahol ki is van téve és meg is engedik, hogy belenyúljak
Nekem bőrön abszolút nem mályvás, szerintem tipikus az a mindenkinek jó hideg árnyalat. De pont ezért szeretem.
Kíváncsi vagyok a véleményedre.
Na, ez itt a baj én lilás irányt keresnék, és a swatchok alapján tényleg nem az most már nagyon kíváncsi leszek én is, mit tudnak ezek a világ púderei!
Nekem megvolt az Urban Decay Bittersweet nevű pirosítója, ami totál lila volt. Nagyon szép és különleges szín, akár szemhéjpúderként is simán alkalmazható. Kicsit féltem, hogy arcon olyan lesz, mintha valaki ököllel benyomott volna egyet, de nem. Nagyon szép hatást lehetett elérni vele.
Gabinak széles az arcsontja ,fura ahogy feltette a kontúrt.
Az Avonos olaj a sárga az egy csoda nagyon szeretem és az illata…
Ez az alapozó már régóta érdekel lehet ki kellene próbálni.
Nekem van a sima Even Better, idén, karantén alatt vásároltam.
Amikor nincsenek nagy hibák a bőrömön, nagyon szeretem használni.
Tetszik
Nekem ő nagggggyon tetszik: