Hol mondja ezt?
Én azt nem tudom értelmezni, hogy őt (és a stílusát) ki kedveli?!?
Persze, hogy nincs, negatív véleményt írhatnak a termékeiről.
Pontosan, lassan már a KM az egyedüli hely, ahol őszintén leírhatják az emberek a véleményüket a termékekről anélkül, hogy ki lennének törölve a negatív tapasztalatok, és ezt ki is használják az emberek, ahogy látom. Régebben felröppent a pletyka amúgy, hogy innen is töröltette a negatív véleményeket, de utána kiderült, hogy a KM sose töröl véleményt csak azért, mert a márka megkérte.
Az meg, hogy nincs értelme…őszintén ő sem nagyon lenne sehol KM nélkül.
A csoportjában írt egy választ, abban jegyezte meg. De nekem tök úgy rémlett, hogy ő szerette az oldalt, azért lepődtem meg.
Ráadásul ő maga is fent van Krémmánián mstindigo néven.
Egyszer valaki leírta, hogy amikor a G&G megjelentette a H5 szérumát, Tindigo akkor írt fanyalgó posztot a hialuronsavról, meg volt egy másik érdekes egybeesés is.
Nem szeretem ezt az agresszív, romboló hozzáállást. Tegnap követtem ki az instán valakit, aki már több posztjában támadta a pár ezer forintos szérumokat előállító márkákat és a felhájpolt koreai termékeket, mondván, ezekkel nem lehet szép eredményt elérni.
Nálam annyit érnek el ezzel a hozzáállással, hogy nem vásárolok tőlük (a támadóktól) és nem veszem igénybe a szolgáltatásaikat.
Szerintem is amiatt van ez, hogy nincs mindenki elájulva a termékeitől, és még inkább a stílusától, és le is írják ezt itt. Régebben aktívan véleményezett ő is itt termékeket.
Es azokat nem tudja cenzurazni…
Igen, emlékszem, hogy miután elkezdett ő is termékeket csinálni, iszonyú lekezelő módon beszélt Juditról és a G&G-ról…Szalay Csenge, aki mostmár ugye az alkalmazottja is egyszer egy videóban beszélt arról, hogy a The Ordinary azért szar, mert a termékeket nem szabad “kutyulgatni” (más kérdés, hogy a rétegzés, illetve egy-egy termék összekeverése nagyon, de nagyon messze van a “kutyulgatástól”), és hogy pl. a Tindigo termékek azért ilyen drágák, mert ott a termékfejlesztést fizeti meg az ember, nem összetevőket vesz. Mintha a Deciemnél nem lenne termékfejlesztés, ugyan már.
Nyilván nem…De amikor még semmilyen képesítése nem volt, csak cikkeket fordítgatott a blogjára, akkor is mindenki “szaktekintélyként” meg bőrápolási “szakértőként” hivatkozott rá, holott tényleg csak külföldi cikkeket fordítgatott, sőt, maga mondta valahol, hogy egyáltalán nem ért a kémiához sem, csak valamelyik rokona segít neki.
Én először jópàr évvel ezelőtt egy házi kencés “receptekkel” foglalkozó oldalon találkoztam vele. Ő is lelkesen kutyulgatta a konyhában a shea vajat meg olajokat testápolónak. Talán ott született az ötlet, hogy saját krémeket csináljon nagyban. Akkor még marketinges volt vhol ha jól emlékszem. De elég nagyképű volt, mindig arról beszélt hogy ő milyen szuper mindenben és milyen jól keres ô is meg az akkori párja is, és hogy megengedheti magának hogy a legdrágább alapanyagokat vegye meg a hobbijához
Az a baj, hogy azok az emberek is elveszítik a hitelességüket a szememben, akik ajánlják a Tindigo cuccokat, és persze szuperlatívuszokban beszélnek róluk.
Módis Gabi, Holenyi Zita, őszinténszólva Zsófi, Szalay Csenge… stb.
Taszít a jelenség, nem szeretném őt anyagilag támogatni. Egyszer kaptam egy barátnőmtől mintát, ennyi.
Az életben is kerülöm az ilyen energiavámpírokat, mint Tindigo.
Abszolút megértem, én is így vagyok ezzel.
Engem baromira érdekel, hogy tényleg annyira fantasztikusak-e a termékei, de pénzt még véletlenül sem adnék értük.
Ehhez kell egy olyan egyéniség
És még vagy három nevet tudnék akik szintén égre földre dícsérik a portékáját. Természetesen ők is youtuberek . Küld nekik ingyen egy halom cuccot próbálják lehúzni,többet nem kapnak.
Én amikor először láttam ezt a nőt azt hittem mentálisan retardált. De van is vele valami bibi azt hiszem. Egyébként pedig kit érdekel mit mond a Krémmánia egy jó dolog.
Kik ők? Akik szintén áradoznak?
Nem. A C-vitamin szérumàt használtam. A régit is meg az újat is. Nem tudott többet a 12ezres cucc a G&G C-Glownál.
Egyébként ő hangoztatta, hogy felesleges drága hidratálókat venni, elèg egy basic illatmentes aminek egyszerű de nagyszerű az összetevőlistája. Ha hatóanyagokat is akarunk akkor arra valók a szérumok. Ehhez képest nemrég előállt egy 8000 ft-os hidratálóval. Nekem ez már bőven a drága kategória. Bár mentségére szóljon, hogy 100ml
Most hogy írod…és tényleg van benne valami… Soha nem tudtam 2-3 percnél tovább nézni, mert annyira zavaró a személyisége számomra…