Youtube beauty guruk

A hatásodra megnéztem Pádár Detti oldalát, Kisótól eléggé megrémültem, ezer éve nem láttam.

Biztosan egyedül leszek a naivitásommal, de nem tudtam, hogy Lilu botoxoltatott. :roll_eyes:
Pádár Detti nekem is nagyon szimpatikus.
Kisonak kar volt a száját töltetnie. :pensive:

2 Likes

Őszintén szólva nekem a Lilu nagyon a bögyömben van, úgyhogy ennek megfelelően most csupa negatívumot fogok összehordani róla :smile:
A haja elég furi, felülről ha veszik, látszik, hogy a hidrogén szőkébe több helyen sárgább részek vegyülnek, el van kontárkodva rendesen a szín…
Az egy vicc, hogy a beszélgetős műsoraiban többször is tett megjegyzéseket, hogy a legdrágább termékeket vásárolja össze, lefogadom, hogy még véletlenül sincs a fürdőszobájában semmi a Rossmannból!
Az meg szerintem igen káros, hogy egy ilyen plasztik szörnnyel próbálják itt formálni a közízlést… akkor is, ha ez csak egy Rossmann termékkatalógus.
Úgy emberileg valahol még sajnálnám is a nőt. Nagyon szomorú, hogy amióta elindult a karrierje, sosem tudta feldolgozni, hogy nála sokkal “jobb nőkkel” van körülvéve és iszonyú kisebbségrendű komplexusa van. Pedig igazán dekoratív, sugárzó személyiség. Kár érte.
Mára szerintem hála a sok szakmai sikernek, rendesen megnövesztette a bőrt az arcán, nekem fáj nézni, ahogy a riportjaiban porig alázza a nőtársait (pl. Zimány Linda interjú, Voksán Virág, de még a Tomán Szabinánál és az Epres Panninál sem bírta lehagyni, hogy “nektek milyen táskás a szemetek”… ja, mert más fogást ugye már tényleg nagyítóval se tudott volna találni rajtuk.), hírből sem ismeri az emberi tiszteletet. Iszonyatosan irigy, torzult az egész személyisége, és pontosan ez a torzó néz vissza a tükörből.
Mindennek ellenére szeretem az interjú műsorait, mert kíváncsi vagyok a vendégekre, és elég kevés ilyen jellegű műsor van manapság. Sőt, még demokratikus is, mert ahányszor valami felháborító otrombaságot mond a vendégnek, mindig kommentelem, hogy milyen szépen kitett megint magáért, és még nem tiltottak le :smile:

8 Likes

Én még annál a vámpíros szépítésnél maradtam le, de ez annál többnek látszik már…

Lehet ,hogy a társadalmi elvárások nagyok a híres,közszereplők felé. Mert ugye mindenki öregszik,de van aki ezt képtelen elfogadni. Mindig jönnek friss ,fiatal szép lányok akiket hiába is szeretnének nem lehet überelni. Vagyis lehet életbölcsességel,de a hiúság mindig felülkerekedik. Az átbulizott éjszakák az alkohol a cigaretta nyomot hagy a bőrön hogy mást már ne is említsek.
Méltósággal öregedni az ma nem divat. Hajszolni az elérhetetlen az annál inkább. Botox,O2 kamra ,hyaluronos feltöltés stb. és akkor nem is beszélve a sebész szike alá fekvésről. Ez a XXI. század. Legyél szép ,lehetőleg nagyon vékony,egyél annyit mint egy madár, sportolj napi 1-2 órát . Legyen mindig szőrtelen a lábad ,rendben a körmöd ,legyen szabályos hófehér fogsorod , szuper a frizurád a sminked
legyenek feszes cickóid ,és legyél mindig csinos és ápolt. Minden ezt sugallja ,a reklámok a média. Ezt várják el a korunk nőitől.
Ezért legjobb felé törekszik mindenki és ennek ára van ,néha ellenkezőleg sülnek el a dolgok.

7 Likes

Nem tudom hova írhatnám ezt ki magamból, de ellepték az instát az EL Double Wear reklámok :face_with_raised_eyebrow: Mármint a magyar influencereknél is hirtelen “mindenki” ezt használja.

1 Likes

Vámpíros szépítés? :roll_eyes:

Ez annyira átlátszó a cégektől! Ugyanazal a 6-8 emberrel dolgoznak, ugyanazt a szöveget adják a szájukba és szinte mindenki ugyanakkor posztol. Ettől már teljesen hiteltelenek a cégek és az influenszerek is. Kíváncsi vagyok, mikor fog kipukkanni ez a lufi :sleepy:

2 Likes

Nekem sem a kedvencem bár sokat lágyult amióta anyuka lett.
A porig alázással nem értek egyet, mert rendszeresen nézem a sminkes interjúit az ismert nőkkel.
Vannak jobban sikerült adások és kevésbé. nyílván ő sincs mindenkivel egy hullámhosszon de próbálkozik. De gondolom azt hív meg akikre kíváncsi is. A kérdései nem mindig jók, de hát ez a kereskedelmi tévében eltöltött idő…Ami szimpatikus, hogy sokszor nagyon természetes tud lenni és őszintén ledöbben dolgokon vagy valakit tényleg megdícsér. A felesleges körbeajnározásokat (szokott lenni) nem kedvelem.
Az arcával biztos csináltak valamit ami nem műtét csak feltöltés lehet. De hát ő nem lesz egy szép öregasszony:D Az anyukája viszont az lesz.

2 Likes

Én még a mai napig nem tudtam felocsúdni abból, hogy múltkor a Béres Alexandrás sminkelős videóban benne hagyták, ahogy azt mondja Alexandra, hogy “fekáknak való smink”. Holott Lilu a saját profilján meg mindenhol máshol is papol az elfogadásról, toleranciáról, emberi jogokról, közben meg a saját csatornáján ez belefer…Másoknak is feltűnt, látszott a kommentekből, és lehet, hogy sokak szerint ez túlreagálás, de egy megvágott műsorba legyen már alap, hogy ilyen “elszólás” nem kerül bele.

4 Likes

A Liluland csatornán a duci szőke lány a Lilu tesója? Aki Tauz Nórival csinálta a sorozatot.
Mert az a csajszi viszont olyan kis helyes, természetes, kedves. Nagyon szimpatikus.

3 Likes

Igen a testvére .

Dehogy túlreagálás. Felszisszentem anno én is.
Főleg, hogy ez egy vágott műsor, kihagyható lett volna valóban.

1 Likes

Köszi… “nem bénítja annyira az arcot” - szívet melengető :roll_eyes::smile:

2 Likes

:joy: Jesszusom erről még nem is hallottam!

1 Likes

A Hevesi Krisztás riport nekem nagyon pozitív csalódás volt, sokkal szimpatikusabb a nő, mint amire a képek és egyéb rövid nyilatkozatok alapján számítottam. Azt mondjuk nem értem, miért kell így kinéznie - nekem nagyon olcsó és túlzó a külseje - de ez van :slight_smile: olyannak látom őt, aki nagyon egészséges önbizalommal és a maga kis világában, neki így szép :slight_smile:

De az ilyen drakula-terápia, aranyszál és egyéb f******okkal kapcsolatban mindig az az első gondolatom, hogy inkább nézegetnétek képeket éhező gyerekekről, mint a saját arcotokról, hátha akkor már az is annyira zavara, hogy nem maradna más hátra, mint adakozni egy jót…

4 Likes

A “nem műtéti” plasztikai beavatkozások margójára:20201027_094026
Rachel Welch (80!) vs. Polgár Tünde (48) a kép alapján akár egy korban is lehetnének…
Én úgy látom, ezek a beavatkozások 50-60 év alatt egyszerűen öregítenek. Erra számtalan példát tudnék hozni, Zimány Lindától kezdve, Liptai Klaudián át Liluig, meg persze Polgár Tündéig, az ő arca is sokakat vonzhat be a klinikákra… ja, nem…
Viszont ott a másik oldal, az igazi “öregek”, akiknek nagyon is “jól tud állni” a beavatkozás. Csak gondolom, ez nem érné meg az iparágnak, hogy nem 25-től, hanem úgy 30 évvel később kezdenék népszerűsíteni szolgáltatásaikat…

9 Likes

Nagyon bírom:

1 Likes

Olcsó. Mennyire jó szó, igazad van, miközben egy halálosan szórakoztató személyiségről van szó… Valóban egészséges önbizalma van, jól látod.
Én már nagyon unom a sötétbarna bőr-fehér haj kombinációt, nem is értem, miért nem próbálgatnak mást.

2 Likes

Hevesi Kriszta kicsit túl tolja sztem is, közönséges a kinézete számomra. De hát kinek mi, nem vagyunk egyformák, szerencsére. :slightly_smiling_face:

1 Likes