A hatásodra megnéztem Pádár Detti oldalát, Kisótól eléggé megrémültem, ezer éve nem láttam.
Biztosan egyedül leszek a naivitásommal, de nem tudtam, hogy Lilu botoxoltatott.
Pádár Detti nekem is nagyon szimpatikus.
Kisonak kar volt a száját töltetnie.
Őszintén szólva nekem a Lilu nagyon a bögyömben van, úgyhogy ennek megfelelően most csupa negatívumot fogok összehordani róla
A haja elég furi, felülről ha veszik, látszik, hogy a hidrogén szőkébe több helyen sárgább részek vegyülnek, el van kontárkodva rendesen a szín…
Az egy vicc, hogy a beszélgetős műsoraiban többször is tett megjegyzéseket, hogy a legdrágább termékeket vásárolja össze, lefogadom, hogy még véletlenül sincs a fürdőszobájában semmi a Rossmannból!
Az meg szerintem igen káros, hogy egy ilyen plasztik szörnnyel próbálják itt formálni a közízlést… akkor is, ha ez csak egy Rossmann termékkatalógus.
Úgy emberileg valahol még sajnálnám is a nőt. Nagyon szomorú, hogy amióta elindult a karrierje, sosem tudta feldolgozni, hogy nála sokkal “jobb nőkkel” van körülvéve és iszonyú kisebbségrendű komplexusa van. Pedig igazán dekoratív, sugárzó személyiség. Kár érte.
Mára szerintem hála a sok szakmai sikernek, rendesen megnövesztette a bőrt az arcán, nekem fáj nézni, ahogy a riportjaiban porig alázza a nőtársait (pl. Zimány Linda interjú, Voksán Virág, de még a Tomán Szabinánál és az Epres Panninál sem bírta lehagyni, hogy “nektek milyen táskás a szemetek”… ja, mert más fogást ugye már tényleg nagyítóval se tudott volna találni rajtuk.), hírből sem ismeri az emberi tiszteletet. Iszonyatosan irigy, torzult az egész személyisége, és pontosan ez a torzó néz vissza a tükörből.
Mindennek ellenére szeretem az interjú műsorait, mert kíváncsi vagyok a vendégekre, és elég kevés ilyen jellegű műsor van manapság. Sőt, még demokratikus is, mert ahányszor valami felháborító otrombaságot mond a vendégnek, mindig kommentelem, hogy milyen szépen kitett megint magáért, és még nem tiltottak le
Én még annál a vámpíros szépítésnél maradtam le, de ez annál többnek látszik már…
Lehet ,hogy a társadalmi elvárások nagyok a híres,közszereplők felé. Mert ugye mindenki öregszik,de van aki ezt képtelen elfogadni. Mindig jönnek friss ,fiatal szép lányok akiket hiába is szeretnének nem lehet überelni. Vagyis lehet életbölcsességel,de a hiúság mindig felülkerekedik. Az átbulizott éjszakák az alkohol a cigaretta nyomot hagy a bőrön hogy mást már ne is említsek.
Méltósággal öregedni az ma nem divat. Hajszolni az elérhetetlen az annál inkább. Botox,O2 kamra ,hyaluronos feltöltés stb. és akkor nem is beszélve a sebész szike alá fekvésről. Ez a XXI. század. Legyél szép ,lehetőleg nagyon vékony,egyél annyit mint egy madár, sportolj napi 1-2 órát . Legyen mindig szőrtelen a lábad ,rendben a körmöd ,legyen szabályos hófehér fogsorod , szuper a frizurád a sminked
legyenek feszes cickóid ,és legyél mindig csinos és ápolt. Minden ezt sugallja ,a reklámok a média. Ezt várják el a korunk nőitől.
Ezért legjobb felé törekszik mindenki és ennek ára van ,néha ellenkezőleg sülnek el a dolgok.
Nem tudom hova írhatnám ezt ki magamból, de ellepték az instát az EL Double Wear reklámok Mármint a magyar influencereknél is hirtelen “mindenki” ezt használja.
Vámpíros szépítés?
Ez annyira átlátszó a cégektől! Ugyanazal a 6-8 emberrel dolgoznak, ugyanazt a szöveget adják a szájukba és szinte mindenki ugyanakkor posztol. Ettől már teljesen hiteltelenek a cégek és az influenszerek is. Kíváncsi vagyok, mikor fog kipukkanni ez a lufi
Nekem sem a kedvencem bár sokat lágyult amióta anyuka lett.
A porig alázással nem értek egyet, mert rendszeresen nézem a sminkes interjúit az ismert nőkkel.
Vannak jobban sikerült adások és kevésbé. nyílván ő sincs mindenkivel egy hullámhosszon de próbálkozik. De gondolom azt hív meg akikre kíváncsi is. A kérdései nem mindig jók, de hát ez a kereskedelmi tévében eltöltött idő…Ami szimpatikus, hogy sokszor nagyon természetes tud lenni és őszintén ledöbben dolgokon vagy valakit tényleg megdícsér. A felesleges körbeajnározásokat (szokott lenni) nem kedvelem.
Az arcával biztos csináltak valamit ami nem műtét csak feltöltés lehet. De hát ő nem lesz egy szép öregasszony:D Az anyukája viszont az lesz.
Én még a mai napig nem tudtam felocsúdni abból, hogy múltkor a Béres Alexandrás sminkelős videóban benne hagyták, ahogy azt mondja Alexandra, hogy “fekáknak való smink”. Holott Lilu a saját profilján meg mindenhol máshol is papol az elfogadásról, toleranciáról, emberi jogokról, közben meg a saját csatornáján ez belefer…Másoknak is feltűnt, látszott a kommentekből, és lehet, hogy sokak szerint ez túlreagálás, de egy megvágott műsorba legyen már alap, hogy ilyen “elszólás” nem kerül bele.
A Liluland csatornán a duci szőke lány a Lilu tesója? Aki Tauz Nórival csinálta a sorozatot.
Mert az a csajszi viszont olyan kis helyes, természetes, kedves. Nagyon szimpatikus.
Igen a testvére .
Dehogy túlreagálás. Felszisszentem anno én is.
Főleg, hogy ez egy vágott műsor, kihagyható lett volna valóban.
Köszi… “nem bénítja annyira az arcot” - szívet melengető
Jesszusom erről még nem is hallottam!
A Hevesi Krisztás riport nekem nagyon pozitív csalódás volt, sokkal szimpatikusabb a nő, mint amire a képek és egyéb rövid nyilatkozatok alapján számítottam. Azt mondjuk nem értem, miért kell így kinéznie - nekem nagyon olcsó és túlzó a külseje - de ez van olyannak látom őt, aki nagyon egészséges önbizalommal és a maga kis világában, neki így szép
De az ilyen drakula-terápia, aranyszál és egyéb f******okkal kapcsolatban mindig az az első gondolatom, hogy inkább nézegetnétek képeket éhező gyerekekről, mint a saját arcotokról, hátha akkor már az is annyira zavara, hogy nem maradna más hátra, mint adakozni egy jót…
A “nem műtéti” plasztikai beavatkozások margójára:
Rachel Welch (80!) vs. Polgár Tünde (48) a kép alapján akár egy korban is lehetnének…
Én úgy látom, ezek a beavatkozások 50-60 év alatt egyszerűen öregítenek. Erra számtalan példát tudnék hozni, Zimány Lindától kezdve, Liptai Klaudián át Liluig, meg persze Polgár Tündéig, az ő arca is sokakat vonzhat be a klinikákra… ja, nem…
Viszont ott a másik oldal, az igazi “öregek”, akiknek nagyon is “jól tud állni” a beavatkozás. Csak gondolom, ez nem érné meg az iparágnak, hogy nem 25-től, hanem úgy 30 évvel később kezdenék népszerűsíteni szolgáltatásaikat…
Olcsó. Mennyire jó szó, igazad van, miközben egy halálosan szórakoztató személyiségről van szó… Valóban egészséges önbizalma van, jól látod.
Én már nagyon unom a sötétbarna bőr-fehér haj kombinációt, nem is értem, miért nem próbálgatnak mást.
Hevesi Kriszta kicsit túl tolja sztem is, közönséges a kinézete számomra. De hát kinek mi, nem vagyunk egyformák, szerencsére.