Youtube beauty guruk

Igen az 100-as ,hogy Zsófit a KAP és Tindigó is nyomja. Ez nem szimpatikus . Nekem is vannak KAP termékeim amik nagyon jól pl. az új pigmentjeik közül egy ami csodaszép bronzer nekem. Vagy korrektor ami totál jó,de drága vagy highlither ami szintén drága nagyon. Azonban nem vagyok mindenüktől elájulva az is biztos ez a különbség Zsófi és köztem. Ám a Tindigó az olyan szinten idegesítő számomra,hogy nem is akarom kipróbálni sem. A fogszabályzós hiperaktív óvódás ez jut róla eszembe. Ja és ahogy nyomul…

7 Likes

Én kipróbáltam a 12ezres (vagy 15) C vitamin azérumát (az újat is meg a régit is) fikarcnyi változás nem volt az arcomon. Zsófi szerint nagyon látványosan halványítja a pattanások nyomait, hàt nekem aztán nem.

1 Likes

Annyiban változott a smink rendszerezésem, hogy ezekben kezdtem el tárolni a sminkjeimet (neszesszer helyett.), azokat majd utazáshoz fogom használni :).

IMG_20201019_114848

IMG_20201019_114905

2 Likes
1 Likes

Újra elindult a Rossmann sorozata.
(milyen gyönyörű a Pádár Detti, a sminkje, a haja, a stílusa nekem nagyon bejön):

3 Likes

Jujj, ezt a Joker arcú plasztik rémet! Katasztrófa… egész ijesztő nézni, ahogy nem mozog az arca… és már ő is kezdi elérni, hogy öregebbnek néz ki a koránál, “hála” a sok “fiatalító” beavatkozásnak.

1 Likes

Nem véletlen, hogy nem írtam semmit Lillura :face_with_hand_over_mouth:, csak Dettire, aki egyszerűen gyönyörű.

3 Likes

Nekem ő az egyik külföldi kedvencem, nem tudom hányan ismeritek :slightly_smiling_face:

8 Likes

Nekem ő az új kedvencem. Ha fele ennyire tudnék sminkelni már boldog lennék.

6 Likes

Pádár Detti megvan fiatalodva. Mennyire jobban áll neki ez a hajszín.

1 Likes

Megértelek én sem minősíteném Lilut,az rendben van hogy az ő szakmájában szeretné jól kinézni annak ellenére is hogy öregszik.Ám akármit is műveltetett az arcával nem igazán váltotta be a hozzáfűzött reményeket.

Én is kedvelem Dettit, instán rengeteg hasznos infót mond sminkelésről, amit mások csak sminksuliban súlyos pénzekért. Csak már minden 3. fotón Kisót nyomja, akinek szintén kezd mozdulatlan lenni az arca. :confused:

Amit mutatnak Bourjois szemspirált nagyon komoly! Még sose láttam ilyet, aminek el lehet csavarni a keféjét! :open_mouth:

1 Likes

Az a szempillaspirál nagyon jó, nekem egyik kedvencem :slight_smile:

5 Likes

Tényleg? Én először szkeptikus vagyok az ilyen találmányokkal. :slight_smile: A festék is jó benne?

1 Likes

Szerintem nagyon :slight_smile: Nem száraz, de nem is túl folyós, pont jó. :slight_smile:

2 Likes

Nem is értem, minek csinálja ezt az arcával, kezd eltúnni a szeme. Szörny lesz belőle.
Ma meg is vettem azt a korrektort, ami a videóban van, régen a Lumi fantázianevűt használtam, ehhez hasonló.
Rossmann ide, vagy oda, a dm-ben féláron vettem.

1 Likes

Lilun amikor nem fekete spirál van fiatalabbnak néz ki. A haját is inkább sötétebb szőkére kéne festetnie, mert ez a hidrogénezett szőke nagyon öregít egy kor után. Illetve ha az arcon sötétebb nem hat természetesnek.

Sok videót láttam vele, klasszak. Viszont nála is annyi a lámpa meg minden más hogy azt hisszük ezek a sminkek az utcán is ilyenek. Sajnos nem.

1 Likes

Szuper, fel is iratkoztam rá.

Én se értem ezt a hajszínt, és az önbarnítózást sem.

1 Likes