Tauz Nóra egy szerény nő érti amit csinál.
Zsófi (Őszintén szólva)először kicsit nekem is furcsa volt,de már megszerettem. Két lábbal a földön jár.
Holényi Zita (sznob) és Módis Gabi látszik hogy barátnők. Modoros a stílusuk Gabi azért letett valamit az asztalra . A sminkes videóikat megnézem,de egyéb nem érdekel tőlük.
Rosszul vagyok attól,hogy most vettem hány száz euróért és felpróbálom és mindent ócsárolok.
Ez az én véleményem . Szeretem az értékadó tartalmakat az üres szenvedésre nincs időm.
Veres Fannit szeretem mindig mosolyog bár gyanítom ,hogy sok a fizetett értékelése. Egyébként ezt nem kell feltüntetniük? Temes Anikó elment egy olyan irányba ami nekem már nem érdekes.
Én is kedvelem a Nórát, mert látszik, hogy ő még akkor tanult, amikor nem akart mindenki sminkes lenni és nem volt ennyi gyorstalpaló meg ekkora business.
Zsófinak most láttam egy újabb palettaválogatós videóját, hááát mindenről ua-t mondja, nekem nem olyan izgik az ő videói.
és utána mindent visszaküldök, hadd pörögjön a fast fashion, meg keletkezzen a hulladék.
Igen.
Én Zsófinak nem is a smink elemzős videóit kedvelem mert ő is csak egy amatőr sminkkedvelő.
Nóra profi és szereti amit csinál.
Ami a szemetet illeti igen sajnos sokat csinálunk. Én is haragszom magamra miatta.
Jááj , van akinél soha nem is ment ki a divatból.
Amúgy ez a sötét kontúr is tud jól kinézni, csak ritka Pédául a mostani Jeffre Star bemutató videóban is a Chrismas Cookie lip linert viseli a Funeral Parlour árnyalattal, ez nekem abszolút bejön. Az ilyen világos árnyalatoknak abszolút jót is tesz. Talán az volt vele a baj, hogy legalább 3-4 árnyalattal sötétebbre mentek, mint a rúzs, és így nagyon messziről ordított, hogy ki van kontúrozva.
Holényi Zita egyetlen videóját próbáltam megnézni: Parfümök címmel, de 5 perc és az “ő dö parfam” szakkifejezés után be is csuktam. Atomkatasztrófa elszállt, modoros egy pita… úgy beszél, mint egy fogyatékos, szedált óvó néni. Soha többet!
“Parfam” sírok!
Én is sírok
Egyszer láttam egy szintén jutubos’ csajszi aki suttogva beszélt és el voltak tőle ájulva hogy milyen jó.
H.Zita videói arról szólnak,hogy mit vásárolt vagy mit fog. Mesterkélt az egész nő. Lehet ,hogy 120 kilóról fogyott le, de egyébként ki ő?
Ennél még a hellohellosziasztok
,toásos"Zoli bá videói is jobbak,legalább önmagát adja.
Zoli bá és a rántott párizsi a legnagyobb király!
En attol kapok agyrohamot, hogy minden masodik szava vagy hang, amit kiad, az a “höhö” - “igazabol” - “tenyleg”. Pedig komolyan mondom, akkor is elhinnem a mondatokat, ha nem tenne hozza mindegyikhez, hogy tenyleg. Bar mostansag ugy vettem eszre, leszokott az igazabol tenylegekrol. De sebaj, helyette megjelentek a “gyerekek”
Egyszer én is megpróbáltam megnézni egy videóját, azt hiszem éppen azt, amelyikben a fogyásáról beszél, de képtelen voltam…
Az a baj, hogy alig van magyar lány, akinek nézem a videóit, pedig olyan jo lenne klassz magyar sminkvideókat nézegetni, de nincs túl sok.
Tauz Nóránál lehorgonyoztam, ennyi.
Haha😂Nora csúcs! Nekem akit nem birok elviselni, valamilyen Csenge…mua(hhhh)…
Az ő stílusát én sem bírom, bár sokan szeretik és gyorsan felfutott. Kinek mi… Vagyis inkább ki!
Na, ugye;-) 21 evesen megmondja a tutit😶
Igen igen, ez borított ki engem is. A nagyon erős véleményű személyeket általában nem bírom, mert nem tudják elviselni, hogy lehet valaki más véleményen. Bár én is nagyon karakán tudok lenni, de azért remélem már sokat finomodtam az évek alatt. Vaagy lehet hogy semmit, és pont ezért nem bírom a hasonló típusú személyeket? Mindenesetre egy youtuber esetében kifejezetten bajos lehet, ha mondjuk egy adott márka/szponzoráció kapcsán jön ki a dolog. És hát a szponzorált tartalom nem ritka…
Szalai Csengéről van szó? Én nagyon szeretem a stílusát. Kicsit más személyiség vagyok, de engem valahogy nem zavar.
Köszi a tippeket! Ma is megismertem 2 új embert egyik hölgyről sem hallottam még.
Tauz Nóra szimpatikus volt, a sminkecsetek tisztításával sok fájó közhelyről lerántotta a leplet
A Csenge lány nekem sem szimpi. Már a fejéről látszik, hogy nagyon határozott-agresszív személyiség, - azzal együtt, hogy a kitartás és a céltudatosság szép erények, meg mindig van mögötte kompenzálás - nem bírom az ilyen embereket. Pedig látszik, hogy érti a dolgát már ilyen fiatalon is, kifejezetten intelligensen beszél a sminkelésről. És nagyon tetszett a szolid, klasszikus zene a háttérben. profi a csaj! Na, így meg is győztem magam és feliratkoztam
Engem az nagyon elszomorít, hogy az összes youtube-os ugyanolyan klisék mentén beszél, gesztikulál. Szinte mindegy, hogy német, francia, angol vagy magyar videót nézek, borítékolható, hogy mi fog történni. Ennek az egésznek az egyediségről kéne szólnia, ehhez képest tökéletesen uniformizált.
Tauz Nóra nálam is örök kedvenc. Viszont Zsófi valamiért egyre jobban idegesít. Annyira isteníti a KAP cuccokat, meg Tindigot is. Egyértelmű, hogy azért mert kap tőlük cuccokat. Pedig a KAP korántsem tökéletes minősèg, Tindigóról nem is beszélve.
Valahogy a KAP és Tindigo istenítők egy csoport, és elképesztően elfogultak. Lehet bármilyen jófej és profi tartalomgyártó az, aki állandóan ezekről a márkákról beszél, de én mégsem tudok emiatt ugyanúgy nézni rájuk…
Szalay Csenge, Holényi Zita, Módis Gabi, TheGreensophia …
KAP és /vagy Tindigo által megvásárolt arcok.