Jaj, imádom a Welsh ikreket, aranyat érnek
Engem egy másik “dráma” jobban zavar. Néhány napja kiderült, hogy Susan Yara, egy ismert youtube guru a co-foundere egy új arcápolási márkának, amit hónapok óta titokban reklámoz. Amiben szerintem ez kissé más, mint a másikra mutogatós, sértődős Jeffree-Tati-James Charles-Shane Dawson balhé, hogy ebben a történetben megjelenik a vásárlók kőkemény megvezetése, ami törvényileg is büntethető. Természetesen a vásárlók és követők érthető felháborodása után jött a magyarázkodás, hogy mégsem úgy volt a történet, ahogy tudja mindenki. Amitől szerintem még hiteltelenebbé vált a hölgy. Sajnálom, mert szerettem a csatornáját, de így sem őt sem a márkáját nem fogom támogatni.
Megj.: Elolvastam, amit leírtam, lehet kissé kusza a történet ismerete nélkül. Remélem a lényeg érhető volt, hogy utálom, ha megvezetik a vásárlókat .
Én róla kb. semmit sem tudtam egészen idáig, de megnéztem erről pár videót és tényleg elég gáz…
Mostanában kezdtem el követni forherszandrát és Lucát is, nagyon szeretem nézni a videóikat :).
Szabó Lucára gondolsz Luca alatt?
Én nem is tudtam, hogy ők ikrek! Azaz, hogy James Welsh-nek van ikertestvére, én eddig csak tőle néztem néhány videót.
Amúgy érdekes ez a téma, de én sminkelős youtuberek közül csak olyantól tudok “tanulni”, olyanokat szoktam nézni, akikkel tudok külsőre azonosulni. Tehát nem szoktam férfiakat nézni, sötétebb bőrszínnel rendelkezőket vagy pl. tüsi hajú nőket, mivel én világos bőrű vagyok és hosszabb, barna hajam van. Pedig egyébként abszolút elfogadó vagyok, és semmi problémám az említett tulajdonságokkal, adottságokkal. Szóval akiket én nézek: Módis Gabriella, Ali Andreea, KathleenLights, Denitslava, Romy Felicia (meg régebben Tati, de meguntam a drámát, néha követtem is a történéseket ) . Nem sok embert követek beauty témában, úgy nézem. Meg most a felsorolást áttekintve, azt hiszem azokhoz “vonzódom”, akik alapból szép arccal rendelkeznek. Persze kinek mi a szép, nyilván ez szubjektív.
Pletyka/dráma kategóriában érdekes lehet Angelika Oles csatornája: https://www.youtube.com/c/AngelikaOles/videos
Nagyon szép tud sminkelni is, de arról szerintem nincsenek videói.
Érdekes, amit mondasz Elgondolkodtam rajta, hogy én meg miért nézek kb csak olyan csatornákat, ahol egyáltalán nem úgy néz ki az illető, mint én?
Pl én imádom ugye Robert Welsh-t is, vagy Tammi Clarke-ot, régen Carmit is sokat néztem (amíg még csinált angol nyelvű videót). Még Tati áll hozzám a legközelebb kinézetben, de amúgy még ő is elég távol van azért.
Igen
@macooka Carmi Muára gondolsz? Régebben őt én is nagyon sokat néztem. Azóta is sokszor eszembe jut, amikor sminkelek, hogy: and blend it, blend it, and blend it!
Haha, igen, rá őt nagyon bírtam
Nekem most ő az új felfedezés, kezdőknek hasznos, minden az alapoktól.
Nekem is pandemias felfedezes ez a csaj. Karikas szemu noknek kotelezove tennem nezni😂
Én a kerek arcával tudok azonosulni, és végre zöld szem🙏
es megfelelo aranyban van nala a drogerias es highend smink. Nagyon tetszenek meg a technilai tanacsai is.
fúha, én is így tettem! hogy állsz a dekoltázs rajzolással?
nálam emiatt a youtube csupa hasonló tartalmat dob fel, és most a trend?! szerint a sminkesek a drag queenekkel forgatnak!
Nekem ezek alapján az Essence paletta és a pirosító, bronzisító, highlighter paletta (highlighter miatt.) abszolút bejön és megvenném . Egyébként bírom ezt a lányt :D.
Még sosem láttam palettákon kívül más Profusion termékeket, jó volt erre ez a videó: Nem tudom miért tört rám az hogy advent kalendárium videókat nézzek nyáron .
Őt én is csípem, szeretem a videóit