Jesszus! Mikről maradtam le?!
Jaj ezt láttam… Mondjuk már a tavalyit is végigkövettem… Én alapból követem Tatit, szóval az elsők között nézhettem meg a videót
Nekem nem volt türelmem a 40 perces videóhoz, kisebb gondom is nagyobb most annál, ez pedig egy jó összefoglaló.
Mondjuk nem követem Tatit, igaz külföldi youtuberek közül csak Samer Khouzamit követem, illetve Wayne Gosst szoktam időnként megnézni.
Jobb is, nagyrészt egy olyan szöveget olvasott fel gépről, amit állítólag ő írt, de a jogi csapat jóváhagyott. Kicsit uncsi volt és túl drámai.
Szerintem az igazságot soha nem tudjuk meg, de őszintén szólva kinézem Jeffree-ből és Shane-ből, hogy igazak a vádak, vagy legalábbis egy része.
Jeffree tavaly ilyenkor kirakott egy videót, hogy “soha többé nem vesz részt ilyenben”, ennek ellenére ezután jött a doku sorozat Shane-nel, ahol sok mindenkit lejárattak, na meg azóta is azzal turnézik podcastoknál meg mindenhol, hogy így James Charles úgy James Charles.
Nagyon nem bírom amúgy James Charles-t, de nem tudom megérdemelte-e, hogy így lejárassák anno.
Akárkinek is legyen igaza, Tatinak ez 7,7 milliós megtekintést hozott két és fél nap alatt…
és mínusz 100 ezer leiratkozó embert a csatornáról
nem csoda, elegük lehet már a “drámából”
Valószínűleg. 2 hónapja eltűnt, nem tett fel új videót, erre most ezzel nyit. Nem hiszem hogy ezt várták tőle
Teljesen hiteltelenekké válnak, de nekik már mindegy is.
Üzlet. Mindenki félti a helyét a piacon.
Hát… eleinte nagyon szimpatikus volt Tati, kulturált nőnek tűnt, de valahogy ezekből a sztorikból nekem az jött le, hogy nem csak a nagy szívjóság vezérli, hanem, hogy sokkal inkább félti a seggét, nehogy valami kellemetlenbe keveredjen, aztán inkább előre felé menekül és azért tesz közzé ilyeneket… nem is értem én sem, 2 hónap után minek ezzel beindítani. Nem lennék meglepve, ha ennek lenne még folytatása, aztán hopp, ő már előre bevédte magát…
Jeffree… hát ő az, aki sosem akar senkinek rosszat, mégis minden balhéban benne van ettől függetlenül kedvelem őt, sőt, őt a legjobban
Szar lehet azért nekik, hogy megállás nélkül óvakodniuk kell még a saját “barátaiktól” is, előbb-utóbb mindegyik hátba szúrja a másikat.
Nevetséges, hogy egy majd’ 40 éves nő, aki nem mellesleg üzletasszony is, azzal takarózik, hogy mások hitettek el vele dolgokat, amikről saját állítása szerint minden bizonyíték nélkül, hit alapon “kitálalt” közel 10 millió embernek. Plusz az első videóban azt mondta, hogy James előtte is úgy viselkedett, amitől égett a pofája, most meg azt mondja, hogy ezeket a dolgokat mind más adta a szájába. Meg hogy jaj, nem is a vitaminokról szólt a dolog, de azért a videó közepe felé kibújt a szög a zsákból, hogy leginkább az zavarja, hogy a Morphe is étrendkiegészítőt fog gyártani.
És mindezt úgy mondom, hogy régebben én is odavoltam érte…
Én nagyon kedveltem Tatit sokáig, nagyon jó videói voltak, sok trükköt tanultam el tőle. Mostanában viszont már nem bírtam megnézni a videóit, elkezdtem unni a személyiségét és ez a dráma is sok lett már. Jeffreet és Shane-t is szerettem valamennyire, bár tőlük negyedannyi videót sem láttam, mint Tatitól. Nyilvánvalóan ő is védi a seggét, mint mindenki más a sztoriban. Nekem is sok az ellentmondás és tényleg, ez az ő döntése volt, hogy készít egy ilyen videót, de több bizonyíték is van arra, hogy Jeffree nagyon akarta, hogy ez összejöjjön, szóval ő is abszolút sáros a sztoriban. Most meg azzal turnézza végig a podcastokat, hogy őneki aztán semmi köze a dologhoz! Utána kezdtek el kiderülni a dolgok, hogy nagyon is volt.
A lényeg, hogy sajnálom, hogy most megint ez van a középpontban, mikor mindenki visszatérhetne a kis csatornájához sminkes videókat gyártani a török szappanopera helyett.
Egy negyves eves felnott ember ne okoljon a hibai miatt masokat. Lehet velemenye, de az a 40 perc drama…meg, ha igaz is belole barmi, nekem elfogadhatatlan. Mondjuk, ha 7.7 millios megtekintesre 10 cent/megtekintes a jatt, mar jol jart vele…Eddig kedveltem, de nekem ez sokk volt , ertelmetlen, tuljatszott es kb. gimis szinvonal. "Azert voltam gonosz vele, mert a tobbiek azt mondtak nekem, hogy a celpont egy romlott ember…tehat, azert mert orszagvilag elott en kikialtottam ot rossz embernek, nem en vagyok a hibas, hanem az a masik ket ferfi…"40 evesen ilyen ervek…
bevallom, számomra az amerikai beauty vloggerek botrányainak követése olyan bűnös élvezet, mint egy rosszabb szappanopera vagy kibeszélőshow. tudom, hogy minden értéket nélkülöz, de uhh… nem tudok (nem akarok) nem odanézni
amúgy tatiról teljesen el tudom képzelni, hogy életkorától függetlenül naiv és könnyen befolyásolható. ezt azóta gondolom így, hogy egy márciusi végi videójában olyan nonszensz spirituális asszociációkon nevetgélt, hogy koronavírus = korona = nemesség = lila szín = lila kristályok, amiket ajándékba kapott… nem viccelek, ilyeneken lamentált. tökre nem százas.
(a többiek se)
Én akkor hagytam abba a nézését, amikor elkezdte a spirituális cuccait nyomatni, meg az lett a mániája, hogy minden arcápolási terméke szilikon meg parabén meg mindenféle mentes legyen, holott ha tényleg akkora “szakértő” lenne, akkor pontosan tudná, hogy a “clean beauty” mekkora kamu. A vége felé már iszonyatosan szektásnak tűnt nekem, kb. féltem, hogy mikor jön majd az oltásellenesség.
Habár ha jobban belegondolok, már a vitaminjainál elkezdődött, “immunity boosting” meg mittudomén, plusz minden alkalommal, amikor meghallottam tőle az évek során bármiről, hogy “méregtelenítő hatású”, akkor kicsit sírni szerettem volna.
bevallom, számomra az amerikai beauty vloggerek botrányainak követése olyan bűnös élvezet, mint egy rosszabb szappanopera vagy kibeszélőshow. tudom, hogy minden értéket nélkülöz, de uhh… nem tudok (nem akarok) nem odanézni
ugyanez mondjuk alapvetően nem követek/nézek egy youtubert/gurut/influencert meg semmi ilyesmit, de néha jobb érzés más drámáját követni, mint a saját tyúkszaros életem, sue me
Nekem is ugyanez ugrott be! Annál a résznél hangosan felröhögtem, hogy “alig voltam Jeffree házában, akkor is nagyon rövid ideig, mert én nem szoktam marihuánát szívni”. Mi a szar ez a jó kislányos, gimis szintű mentegetőzés? Utoljára Britney Spears bizonygatta ilyen hangosan, hogy még szűz… :DDD mindjárt negyven éves, kit izgatna, ha valaha is szívott volna? Számos államban legális és hatalmas biznisz a termesztés is…
De pont ez itt a lényeg, a hatalmas biznisz. Több millió dollárt hoz minden új kollekció meg a minden egyéb, ami ehhez kapcsolódik, persze, hogy az összes foggal körömmel ragaszkodik ahhoz, amit már megszereztek…
Es mig ezek az amerikai vloggerek izekre szedik egymast a jo penzert, en ismet megallapitottam, hogy Wayne Goss es Andreea Ali valoban ugy es azt csinalja a youtubeon, amit tudnak😇 Ja, es a Welsh ikrek raadasul meg borzasztoan szorakoztatoak is🥰 Az ocean masik oldalarol erdeklodessel kovetem Jamie Paige-et, Mel Thompsont. A makeup.just.for.fun es Alexandra Anele lettek az uj kedvemcem a pandemia alatt. Szivesen hallanek toletek ujonnan felfedezettekrol toletek!!! Akar magyart is;-)