Időben el kell kezdeni nézegetni, hogy télig tudd, hogy melyiket is kell megvenni Én is múlt héten néztem pár ilyet, olyan jó várni, hogy milyen kis cuki termékeket szednek elő!
@b69a7n, még sohasem vettem kalendáriumot :D. De nagy vágyam, venni egyszer, talán most majd télen. .
@Szandika Ezeket találtam még neked, ami hasznos lehet a rejtett szemhéjas sminkelésben.
Nekem ez sokat segített a színes sminkekben
Ez pedig kezdőbarát smink készítés rejtett szemhéjra
Neki pedig mindenféle rejtett szemhéjas tutorialja van
Bocsi, ha elárasztottalak
Ha, ha! A dekoltázs rajzolás még mindig házi feladat! :DDD de esküszöm, lefotózom, ha sikerült alkotnom valamit! Sok emberre fel vagyok iratkozva Instán a RuPaul’s drag race-ről, na, ők aztán adnak inspirációt bőven Derrick Barry dekoltázsa mindig lenyűgöz
Egy olcsóbb ND verzió és számos más is a csatornán.
Hú, imádom…
Akiket én nézek magyarok közül:
Tauz Nóra (imádom), The BeautyJunkie, Kruchio Évi, Thegreensophia, bár ő valamiért kicsit fura, még nem jöttem rá az okára, Holényi Zita, Módis Gabi (kettejüknek hasonló “színeik” vannak, mint nekem, szőke haj, világos szem, a sminkes videók érdekelnek), illetve még Szabó Luca érdekel.
Bőrápolásban Skinsmart csatornája az etalon
Ja, és Liluland-et is nézek, főleg mióta Tauz Nórának is van sminkes sorozata a csatornán.
@Mse, nagyon szupi videó :). Hihetetlen szimpatikus nekem Tauz Nóra, látszik hogy nagyon ért a sminkeléshez, de mégis kedvesebb, “alázatosabb” mint sok youtuber ,szóval profin sminkel és kiváló stílusa van ennek a nőnek .
Ezt a dupe-ot én is néztem, vajon honnan lehetne ezt az Alter Ego Cosmetics Artemis palettát megrendelni?
Dettó ugyanazokat nézzük
ez engem is érdekelne!
Én szeretek olyan videókat nézni, ahol hasonló színekkel megáldott nők sminkelik magukat, neki például sorozata van a fehér bőrre való sminkekről:
TAuz Nórának szívesen megnézném egy sorozatát a különböző típusú nők sminkeléséről (barna haj, kreol bőr - fehér bőr, világos színek)
USA. Mivel nem szállítanak külföldre, amerikai postafiókra tudsz rendelni. Shipito, stb.Persze annak is a szállítási költsége kb. 15-20 euró, de még mindig sokkal olcsóbb mint az nd.
Ahhh. Akkor ez nekem felejtős. Köszi szépen az infot!
Ha esetleg rendelnék, akkor jelzem. Pont ma gondoltam rá, hogy eladom a metropolist mert sok a narancsos szín és még hozzá sem nyúltam
Rám számíthatsz a Metropolis kapcsán.