Youtube beauty guruk

Időben el kell kezdeni nézegetni, hogy télig tudd, hogy melyiket is kell megvenni :joy: Én is múlt héten néztem pár ilyet, olyan jó várni, hogy milyen kis cuki termékeket szednek elő!

1 Likes

@b69a7n, még sohasem vettem kalendáriumot :D. De nagy vágyam, venni egyszer, talán most majd télen. :smiling_face_with_three_hearts:.

1 Likes

@Szandika Ezeket találtam még neked, ami hasznos lehet a rejtett szemhéjas sminkelésben.

Nekem ez sokat segített a színes sminkekben :slight_smile:

Ez pedig kezdőbarát smink készítés rejtett szemhéjra :slight_smile:

Neki pedig mindenféle rejtett szemhéjas tutorialja van :slight_smile:

3 Likes

:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl: oké :D, köszi @Alsace :kissing_heart:

1 Likes

Bocsi, ha elárasztottalak :sweat_smile:

Ha, ha! A dekoltázs rajzolás még mindig házi feladat! :DDD de esküszöm, lefotózom, ha sikerült alkotnom valamit! Sok emberre fel vagyok iratkozva Instán a RuPaul’s drag race-ről, na, ők aztán adnak inspirációt bőven :crazy_face: Derrick Barry dekoltázsa mindig lenyűgöz :crazy_face:

2 Likes

Egy olcsóbb ND verzió és számos más is a csatornán.

5 Likes

Hú, imádom…

1 Likes

Akiket én nézek magyarok közül:
Tauz Nóra (imádom), The BeautyJunkie, Kruchio Évi, Thegreensophia, bár ő valamiért kicsit fura, még nem jöttem rá az okára, Holényi Zita, Módis Gabi (kettejüknek hasonló “színeik” vannak, mint nekem, szőke haj, világos szem, a sminkes videók érdekelnek), illetve még Szabó Luca érdekel.
Bőrápolásban Skinsmart csatornája az etalon

2 Likes

Ja, és Liluland-et is nézek, főleg mióta Tauz Nórának is van sminkes sorozata a csatornán.

4 Likes

@Mse, nagyon szupi videó :). Hihetetlen szimpatikus nekem Tauz Nóra, látszik hogy nagyon ért a sminkeléshez, de mégis kedvesebb, “alázatosabb” mint sok youtuber ,szóval profin sminkel és kiváló stílusa van ennek a nőnek :smiling_face_with_three_hearts:.

1 Likes

Ezt a dupe-ot én is néztem, vajon honnan lehetne ezt az Alter Ego Cosmetics Artemis palettát megrendelni?

Dettó ugyanazokat nézzük :grin::grin::grin:

1 Likes

ez engem is érdekelne!

1 Likes

Én szeretek olyan videókat nézni, ahol hasonló színekkel megáldott nők sminkelik magukat, neki például sorozata van a fehér bőrre való sminkekről:

TAuz Nórának szívesen megnézném egy sorozatát a különböző típusú nők sminkeléséről (barna haj, kreol bőr - fehér bőr, világos színek)

1 Likes

USA. Mivel nem szállítanak külföldre, amerikai postafiókra tudsz rendelni. Shipito, stb.Persze annak is a szállítási költsége kb. 15-20 euró, de még mindig sokkal olcsóbb mint az nd.Screenshot_20200825-165443_Chrome

2 Likes

Ahhh. Akkor ez nekem felejtős. Köszi szépen az infot! :purple_heart:

Ha esetleg rendelnék, akkor jelzem. Pont ma gondoltam rá, hogy eladom a metropolist mert sok a narancsos szín és még hozzá sem nyúltam :see_no_evil:

1 Likes

Rám számíthatsz a Metropolis kapcsán.:smiley:

1 Likes

Na kinek van ekkora gyűjteménye? Vagy nagyobb :D?