Youtube beauty guruk

Teljesen egyetértek. Csengének pedig jól is áll.

1 Likes

Őt nem olyan régen fedeztem fel. Német nyelven beszél. Szerintem aki fogyózik vagy szereti a haját, annak hasznos lehet a csatornája. 34 éves, tehát már nem annyira fiatal, de jól tartja magát.

2 Likes

Én is nagyon bírom és olyan szép :heart_eyes:

2 Likes

Főleg nyáron

hát igen, nyáron több az alkalom… de ott vannak az alien highlighterek halloweenra, farsangra és szilveszterre is :smiley: (no meg az eljövendő fesztiválokra is, meg a mardi gras-ra)

Köszi a tippet! Ideje most úgyis visszafejlesztenem a német nyelvtudásom, feliratkozom rá!

Igen, szerintem is nagyon szépen tud mutatni vállon-kulcscsonton egy kis fény vagy csillám!
A karanténban végignéztem a RuPaul’s Drag Race összes elérhető epizódját - shame on me… tudom :smiley: - és elhatároztam, hogy legalább egyszer az életben, de még feltétlenül idén nyáron meg fogok próbálkozni ezzel a dekoltázs rajzolással. Annyira élethű domborulatokat tudnak elérni kontúrozással, hogy határozottan látok benne potenciált, ha még némi kiindulóalap is van :smile:

2 Likes

Muszáj megjegyeznem, bár nem youtube de a dm zárt csoportjában dm-terméktesztelők közösségében egy egész jó kis élő oktatóvideó látható (nyilván kezdőknek.). Még én is kaptam egy-két szuper tippet, kedvet kaptam egy-két termékhez (én pl nem használok még sminkfixálót.). A sminkest Esztinek hívják, és megcsinált egy hétköznapi sminket, bázis, alapozó, korrektor, púder, bronzosítót, pirosítót mutatta meg, hogy hogyan kell helyesen felvinni, szerintem tök jól elmagyarázta. Sajnos nem tudom ide beszúrni :/.

2 Likes

Sziasztok!

Sok videósnál láttam declutter (szelektálós) videót. Vannak akiknél irdatlan mennyiségű termék halmozódott fel és a legtöbb teljesen új nem is volt használva. Egy drogériában nincsen ennyi kincs. Viszont szerintem ezeket a kiszelektált darabokat nem hiszem hogy kidobják csak úgy. Még azt sem derül ki hogy odaadják-e valakinek? Szerintem ez az egész selejtezés sokszor csak kitalált hogy egy újabb videót lehessen forgatni mert ez népszerű dolog és be lehet mutatni milyen klassz darabjaik vannak. Bár biztos sok helyet foglalnak el ezek a dolgok. Ti hogy látjátok ezt? Megrendezett vagy tényleg megszabadulnak a felesleges dolgoktól?

2 Likes

Tati szokta bemutatni azt az enormis mennyiségű pr terméket, amit kapnak a Beauty guruk. De viszonylag kisebb készítőknek is befut havonta 2-3 kollekció. Ha ehhez hozzá vesszük, hogy ők is vásárolnak, szerintem reális, amit kidobnak. Persze biztos van olyan, hogy kamuznak, de az esetek nagy részében tényleg megszabadulnak ezektől a termékektől. Általában el szokták mondani mi hova megy: az adományozás a fő irány, de családtagok is kapnak belőle.

1 Likes

Én is szoktam nézni ilyen videókat és általában tényleg elmondják, hogy mi lesz a termékek sorsa. Többségében az új dolgokat kisorsolják nyereményjátékokban vagy illetve az alig használtakkal együtt a rászorulóknak adományozzák. A régebbi/jobban használt/nem olyan könnyen fertőtleníthető darabokat családtagoknak, barátoknak adják, mert mondjuk egy folyékony rúzst nem olyan problémás a nővéredtől megörökölni. Én elhiszem amúgy ezt a folyamatot, nagyon nyomasztó lehet annyi terméket halmozni és helyet találni neki. Most pont Soph-nál láttam (sophdoeslife), hogy a pr rúzsokat eleve ecsettel próbálta ki, hogy ami nem jön be neki, azt gond nélkül egyből tovább adhassa és ne kelljen halmozni feleslegesen.

4 Likes

Ha belegondolok, nekem otthon, mezei sminkmániásként is sok termékem van. A harmadát így sem használom. Nekik pedig eleve az újat kell próbálni (ezekkel a videókkal lehet a legtöbbet keresni), így nem csoda, hogy szabadulnak attól, ami nem hoz pénzt a konyhára. Engem egyébként inkább zavar, hogy ezt a körforgást a márkák tartják fenn. És talán ez az ami zavar ezekben a videóban. Azért dobják ki a termékeket a videósok, mert jön az új, a másik. Az egy éves dolgok pedig mennek adományba/ismerősnek/kukába minimális használat után.

4 Likes

Tényleg elképesztő ami egyeseknél összegyűlt. Egy magyar lánynál érdekes volt látni, hogy ő a használt sminkcuccaiból a Caritasnak ad párat. Hát nem tudom azért ez furcsa kicsit.

1 Likes

Azt hiszem ez a különbség a magyar és amerikai kultúrkör között. Ott teljesen elfogadott dolog bizonyos államokban (természetesen ésszerű keretek között, használt korrektort nehéz fertőtleníteni). Európában szerintem nem annyira, főleg hogy nem hiszem, hogy a Caritas dolgozóinak van ideje/energiája fertőtlenítgetni a dolgokat. Másrészt nálunk szerintem más a megítélése a sminkeknek és más a “célközönség” is. Itt egyértelműen jobban örülnek ha valaki alapvető higiéniai termékeket visz be.

Még én is gondban vagyok, hogy az alig használt termékeimmel, amik mondjuk nem váltak be, mit kezdjek, mert itthon mindenhova csak bontatlan termékeket várnak - ha várnak egyáltalán -, a családtagjaim, barátaim közül pedig szinte senki sem sminkel. Amerikában, Angliában szinte minden városban van egy-egy szálló, menhely, ahova ilyesmit le lehet adni, sőt, erre specializálódott cégek is vannak.

2 Likes

Itthon is van lehetőség eladományozni őket, igaz, most a korona alatt/után ki tudja, mi változott.
https://www.bmszki.hu/hu/noiprogram

3 Likes

Olvastam már hasonlóról itthon. Fodrászok, sminkesek csinosítottak ki több hajléktalan nőt és még segítséget is kaptak hogy tudnak álláshoz jutni. Biztos nagyot dob az önbecsülésükön.

5 Likes

Cyrille Laurent az új kedvencem, sok video fényvédőkről és bőrápolásról.

1 Likes

Még pár hónapja volt szó a trnd-s Braun kampányról. Na, itt a legújabb, de most csak epilátorokkal, viszont ismételten kérik az Instagram profil linkjét, és már a jelentkezésnél kikötés, hogy posztolni kell majd róla. :smiley: Kíváncsi vagyok, kiket fognak beválogatni, de gyanítom, hogy megint csak az influencereket…

3 Likes

Én már ki sem töltöttem direkt. Azokba nem kerülök már be, ahol 500 embert válogatnak, nem oda, ahol 80at… Már nincs kedvem az esélyt sem megadni, mert csak az időm megy. Persze az összes babás projektre jön jelentkezési kuponom, pedig nincs gyerekem…

4 Likes