A videóban látható hölgy, ugyanolyan tökéletes modell, mint az összes többi. Az érett hölgyek mindegyike kifejezetten ápolt, szép, egészséges bőrrel rendelkeznek a videóiban. Én nagyon szeretem Hindash munkáit, és ízlését is, mert nem változtatja meg a modell eredeti karakterét. Soha nem fog tökéletlen, vagy tényleg problémás arcot használni, mert abból nem lehet igazán egészséges, vibráló külsőt kihozni, csak rejtett, fedett, manipuláltat. Ő pedig ilyet nem csinál.
Új sminkest kaptunk Ki szerette őt a 2018-as X-faktorban? Én általában nem bírom ezt a műsort nézni, de abban az évben nagyon jó volt a verseny, tetszettek az előadók.
cím: megvettem a Hermes legrosszabb termékét
Ha jól láttam van magyar felirat, de a lényeg h 72 dollárjával ( ) kicsit túlárazott rúzs…
Nem “guru”, de nagyon ügyes!
Úgy tudom sminkes és sokkal fiatalabbnak néz ki a koránál.
Nem tudok róla semmit, majd rákeresek. Van érzéke a sminkeléshez, az látszik.
Denitslava 24 éves múlt(!), Bulgáriában született, smink nélkül tényleg nagyon fiatalnak látszik, és a beszéde ezt csak még inkább erősíti.
Tényleg kislány még, de képzett sminkes. Nagyon ügyes, bár engem kicsit zavar ahogy a hangjával elkezd cukiskodni kicsit affektálni, mert láttam olyan videóját ahol a barátaival van más környezetben smink nélkül és normálisabban beszél. Szerintem ez a kislányos image amire még rá is erősít elég kitartó, határozott személyiséget takar.
Így igaz, és úgy tűnik, be is jött neki, 2,44 M feliratkozót tudott már összecukiskodni
Hajrá! Még mindig inkább ő mint a Pohorelli Bettina aki már szinte szobrot állít magáról a videóban (lásd feljebb).
Belenéztem a videóba, és az első percben eldőlt, hogy én ebből a rajzfilmfigura hangból képtelen lennék többet hallgatni. Kizárt dolognak tartom, hogy egyébként így beszél, habár PewDiePie feleségének is ilyesmi hangja van, csak ezerszer idegesítőbb.
Eleinte nekem is nagyon szimpatikus volt, egyből feliratkoztam. Személyisége, stílusa is tetszett meg az, hogy nem extrémek a sminkek, sok hordható hétköznapokra. Viszont ez a túlzott cukiskodás, affektálás sok lett és már nem nézem a videóit, de szerintem nagyon tehetséges (és szép).
Párszor megemlítettem itt egy amerikai háziasszonyt Jen Phelps-et, akinek elsősorban az eredeti vs. dupe,(akár drágább/olcsóbb) összehasonlításai tetszettek meg és sok olyan márkát, terméket mutatott be amik nekem is újak voltak. Általában őszinte véleményt hallunk tőle egy-egy termék kapcsán és a bemutatott swatchok, sminkek hitelesek. Heti 2-3 videót biztos készít, sok az újdonság (Amerikában nem gond rendelni bármit is) amit vásárol, de sok a pr csomag is.
A neve tényleg úgy cseng. Egyébként fitness-ben utazott most Dubaiban ingatlanos. Szörnyű,mű nő. Az akcentusa nevetséges. Egyszer kisminkelte magát a csupasz arcától kezdve. Komolyan mondom úgy szebb.
Anno, még 2010-2011 környékén beauty blogja is volt ám, az egyik első blogger volt itthon.
Egyébként bírom ezt a lányt, nagyon jól elmagyarázta hogy sminkeljem a rejtett szemhéjam. Viszont ez a sok highlighter .
Én imádom amit Csenge csinál. A sok highlightert is szeretem.
@BlackXentric , én is imádom ezt a lányt , a legtöbb videóját megnéztem már, csak kicsit fura hogy a testét is highlighterezi , én még ilyet nem láttam :D. Nagyon tetszett a nagy Haul videójában lévő Tarte paletta :D, meg ott volt egy kicsi ABH paletta, hát én azokba beleszerettem :D. Ő sminkes, sminkelni is tanít embereket, nem? Gyönyörűen csinálja meg a saját sminkjét, főleg a szemsminkjei tetszenek nagyon .
Igen, sminkes és tart workshopokat. A test highligtolás tőlem is idegen, de én már másnál is láttam.
a “body highlight” alkalmakkor nagyon jól tud mutatni mondjuk vállon vagy kulcscsonton (de dekoltázson sem elvetemült ötlet), ha olyan ruhát visel az ember ami az adott területet szabadon hagyja. persze, a nagyszemű csillámok tényleg retrók, de egy szimpla fény szép és ízléses lehet