@macooka, miket tesztelhettél még? Egyébként nagyon gratulálok .
Köszi:)
Volt Mizo Milkshake, Arla krémsajt, Zewa papírtörlő. A kremsajtok fincsik voltak.
. Szegény :/. Azt hittem mindegyik valami kozmetikum volt :).
Dehogy, hát az szuper lett volna
Tudom, nem pont témába vágó a kérdésem, de milyen IPL géped van? És elégedett vagy vele?
Én is örülnék, ha mesélnél kicsit az IPL gépedről.
@Anheszenamon @dunaimano Konkrétan ez az IPL gépem https://kremmania.hu/kremek/philips-lumea-advanced-ipl-szortelenito-keszulek-sc1995-00
Mivel nem úszom a pénzben ezért gondoltam ezt az egyszerű változatot veszem meg, csak jó lesz valamire
Hónaljon és bikinivonalon szoktam használni és öt alkalom után már elég sok szőr nem nőtt vissza. Irritációt nem okozott. Használata nem fáj. Ha sokáig nem használom nyilván elkezdenek visszanőni, de ez nem a gép hibája. Én csak ajánlani tudom nektek.
Köszi, ez nagyon jól hangzik.
Az is, csak nem szabad elfelejteni időnként használni
Köszönöm, nagyon hasznos volt amiket írtál. Én is szeretnék egy IPL gépet és ezeket a Lumeákat nézegettem. Tavaszi kuponnapokon tervezem lecsapni valamelyikre, addig gyűjtök rá pénzt.
Én is akciósan vettem meg, mindenképp ajánlom, hogy valami kupont vagy akciót használjatok ki hozzá, mert így már tízezreket jelent a dolog.
Ez most kivételesen tetszett!
találtam egy “beautuber”-t, aki az arcápolásra fókuszál. pasi - és igen, meleg, de attól még amit mond, az igenis validnak tűnik nekem. anglofón összetevőfókuszú arcápoló-elemzés rajongók ide! Hyram néven lehet megtalálni, nem mondom hogy 100%ig egyetértek mindennel amit mond, de azért amit mond, az nem hülyeség.
találtam mégegyet is, de azt még annyira nem ismerem, hogy kiálljak mellette, de ígéretes. James Welsh
Megnéztem tőlük pár videót, érdekesek bár az angolom nem a legjobb így sok mindent nem értek. Az viszont jó dolog ha hozzáértő szakember, sminkes vagy bőrápolással foglalkozó szakember rávilágít problémákra. nagyon sok mindent kenek magukra az emberek válogatás nélkül ami a bőrnek még árthat is. Nem biztos hogy mindenki azt használja ami neki kéne igaziból csak mert látta a youtube-on. pl.
Hyramot és James Welshet én is szeretem, jókat mondanak, ráadásul szórakoztatóak is (főleg Hyram).
Jaj, James Welsh nagyon aranyos. Es van neki egy ikertestvere, szinten fent van youtubeon, o pedig sminkkel foglalkozik. Robert Welsh a neve. Nagyon birom, teljesseggel ellene van az insta sminknek, a bakingnek, arra torekszik hogy a smink a valo eletben is jol mutasson. A reakcio videoi a legjobbak, hiressegek rutinjara reagal, sokat lehet tanulni belole
Láttam néhány Hyram videót, alapvetően jó dolgokat mond. Viszont észrevettem, hogy sok mindent összetevő alapon elemez ki (főleg a mit vegyél xy márkától típusú videókban) de nem próbálja ki az aktuális terméket. Ez számomra kicsit olyan mint amikor valaki úgy húz le kremmánián kremmánián egy terméket, hogy nem próbálta ki, csak valami nem tetszett az összetevő listában. Természetesen nem elvárható, hogy ilyen fiatalon ennyire rövid idő alatt mindent leteszteljen. De számomra hitelesebb lenne, ha próba után véleményezne. Ennek ellenére jó irányt mutat, hogy hogyan lenne érdemes arcápolási termékeket keresni.
Sok mindenkit néztem már eddig nincs kedvenc vagy akinek mindent elhinnék. Viszont van egy Jen nevü amerikai háziasszony aki nagyon jó összehasonlító videókat csinál és sokszor meglepőek az eredmények. Például márkás, 40-60 dolláros paletták alig 10-15 dollárossal összevetve mint “dupe” de a swatchokat elnézve sokszor azok. És meglepett hogy ezek alapján sokszor az olcsóbb drogériás ugyanolyan jó vagy még jobb is.Szerintem ő azoknak a nőknek segít ezekkel a videókkal akik nem engedhetnek meg maguknak egy Anastasiát vagy mást.
Köszi hogy feltetted. Nagyon ügyes a srác (amellett hogy jóképü is). Örülök hogy nemcsak a fiatal, ránctalan tökéletes bőrű lányok vannak bemutatva. Őket nem is nagyon kell sminkelni, illetve elrontani sem lehet szerintem, hiszen aki eleve jó adottságokkal rendelkezik azon a smink csak emel. Viszont csupa drága terméket használ, ami neki biztos kell hiszen szakmája, de egy mezei néző nem engedheti meg alapból ezeket sajnos és a cél gondolom az hogy a látottakat hasznosítsa aki megnézi a videót.