Youtube beauty guruk

Maybelline palettàt nem próbáltam mèg, de a Revolutionból többet is. Pont a napokban tettem fel eladásra a Revolution Soph X palettámat: https://kremmania.hu/elado/anheszenamon-1000-ft-posta-makeup-revolution-soph-eyeshadow-palette

Szerintem jó alternatíva lehet a márka, ha nem akarsz túl drága palettába fektetni. Úgy vettem észre, hogy mindegyikben van 1-2 gyengébben teljesítő szín, de a többség szépen pigmentált, még a mattok is.

1 Likes

A főzős videókat annyira szeretem :blush:, szerintem azokból lehet a legjobban tanulni, a legjobban sikerült ételek amiket csináltam mindig videók alapján készültek, valahogy sokkal könnyebben és jobban sikerülnek mintha csak egy sima receptet néznék :D.

1 Likes

Le is csapok rá ha nem probléma :). Majdnem leütöttem már, de gondoltam előbb megkérdezlek :D.

Addig jó, kimaradsz a botrányokból, ármánykodásból, pletykákból. Nekem volt egy időszak, amikor fel voltam iratkozva JC, JS, Tati csatornájára is, de inkább leiratkoztam róluk, ahogy barátból inkább egymás ellenségeivé váltak, néha megnézek tőlük egy-egy videót, ha a felkapottak közé bekerül, de egyébként jobban szeretem az olyan embereket nézni, akinek csak hobbi ez az egész, szóval hétköznapi embereket, nem beauty gurukat.

1 Likes

de ha rákeresel Jocelyn Wildenstein, őtőle azért meglepő lenne beauty cucc :smiley:

Na mindegy, leütöttem már bocsánat, nem bírtam ki :sweat_smile: @Anheszenamon

Lehet inkább úgy kellene fogalmaznom a mondanivalómat, hogy lehet sok személyes dologról is feltenni videót, ha annak van valami mondanivalója. Egy szülésről szóló hosszabb videó lehet hasznos és informatív ha jól van megcsinálva. Például Pataki Zita lombikbébi programjáról a vlog szerintem hiánypótló volt. Az ő esetében, ha eljutottak volna a szülésig, az erről szóló videó se lett volna sok. Az öncélúan, vagy nyerészkedésből készült videókkal én sem értek egyet. De nem tudhatjuk kinek mi az ingerküszöbe, és miért tölt fel egy-egy ilyen videót.

Hú, de kár volt rákeresnem! :rofl: :cat::astonished:

2 Likes

Egyelőre nem kaptam róla emailt és a linkre kattintva jóváhagyni sem tudom mert hiàba kattintok a jóváhagyásra, nem csinàl semmit. Várok kicsit, aztán este írok ezügyben az illetékeseknek

1 Likes

Nekem pont most jelent meg a paletta :smiley: hogy leütöttem, eddig nem látszódott :).

Nekem is van Revolution is meg Maybelline is. A Maybelline-t itt vettem,zsibin. Szeretem azt a palettát nagyon jó nude színek vannak benne, jól pigmentáltak. De szerintem teljesen áron drága.

https://kremmania.hu/kremek/maybelline-the-nudes-palette

1 Likes

@Puszedli83 Joy napokon venném, nekem a Maybelline Burgundy tetszik nagyon :D. Csak félek, hogy nem lesz olyan jó minőségű. Persze swatcholni lehet, de azért az nem ugyanaz, mintha a szemhéjamon lenne és eltöltenék benne 1 napot hogy hogy bírja stb. Az üzletben meg tuti nem kenem a szememre :D.

1 Likes

Úgy még megéri szerintem. Én is néztem azt, nekem is tetszik.:slightly_smiling_face: Ez a nude paletta szerintem jól pigmentált és aránylag tartós.

1 Likes

A Burgundy bar jó minőségű paletta. Viszont utazásra teljesen alkalmatlan, mert az egyik pan rengeteg embernél kiesett (nálam is).
Azt hiszem @dunaimano is hasonlóan járt vele.
De ha csak otthon tartod, akkor oké.

3 Likes

Én a DM-ben is láttam olyat a polcon, amiből kiesett a pan.

3 Likes

A Burgundy Bar nekem megvolt és az egy jó paletta. Az egyetlen értékelhető Maybelline paletta. Volt egy másik is, de azon nagyon hamar túl adtam.

1 Likes

De jó, hogy jókat írtok a Burgundyról, éreztem mikor nézegettem a Maybelline palettákat, hogy nekem csak ez kell, a többi annyira nem volt szimpatikus, mindenképp beruházok rá! :). Köszönöm az ajánlásokat mindenkinek! :blush:

2 Likes

Ugyanez egyébként, bár én szoktam néha vlogokat nézni, de ott is legtöbbször csak a plusz beauty tartalom miatt. :smiley: Zoella vlogjait azért is kezdtem el unni mostanában, mert már szinte semmiből nem állnak, csak hogy a barátaival meg a családjával bohóckodik meg ide oda mászkál, ami engem nem érdekel.

@Szandika, így igaz, ha a Burgundy Barra beruházol, nagyon óvatosan vele, mert ahogy @Kokapu is írta, az egyik pan hajlamos összetörni. Gyári hiba, ami marad is, vagy legalábbis nem igyekeznek kijavítani. Én Londonban vettem a nyáron, és szerencsére a tesóim így is örültek neki. Tipp: ha ismerős jár kint a közeljövőben, érdemes lehet megnézni az akciókat a Superdrugban, én 1-et fizet 2-t vihet akcióban hoztam el a palettákat, ami jóval kedvezőbb, mint itthon egy glamour / joy kupon. Persze, ha ez nem játszik, akkor marad az utóbbi.

1 Likes

Igaz, hogy nem YouTube, hanem Insta vagy Facebook, de kíváncsi vagyok rá, hogy másnak is feltűnt-e az, hogy a magyar “guruk” - tisztelet a kivételnek - olyan kis vacakságokat sorsolnak. Kövesd őt, a másik beautyst, meg a nem tudom hány barátnője és támogatója oldalát, jelöld meg tíz ismerősöd, fusd körbe a háztömböt, és nyerhetsz pár ezer forintos drogériás csomagot a promóciós maradék legaljából. Igazából, ha ez nem reklámfogás lenne, azt mondanám, hogy milyen kedves, de valahogy nekem disszonáns, tudva, hogy mit össze nem kapnak repianyagokat.
A másik, ami feltűnt, hogy a nagy, komoly beauty cégeknél a nyereményjatékokon szinte mindig bloggerek nyernek. Konkrétan tudok is valakit, aki folyton nyer Facebookon, szerintem már kínos, hogy egészen véletlenül ő nyeri meg a luxus szetteket meg a parfümöket, ha játszik. Bár az a legújabb tendencia, hogy nem teszik közzé a nyerteseket. Így meg aztán végképp nem nehéz csalni…

7 Likes