Ő egyébként iszonyúan népszerű a külföldi beauty körökben, mindenki ajnározza, mégis amikor először láttam, nekem is eléggé hozzá nem értőnek tűnt, de akkora körülötte a hype, hogy azt hittem velem van a baj, amiért így gondolom. Teljesen off, de én ezeket a sapkákat sem értem, mindig ilyenekben van és fizikai fájdalmam van tőle, annyira ostobán néz ki a fején.
A sapka csak az egyik. Ha híres lennék és sminkes dolgozna rajtam, akkor először a sminkest nézném meg. Liftingelt szemöldök(nem szakszerű, én nevezem így), extrém szabályos műfogsor, ééés az a valami undormány szájszerkezet(pláne hímneműn)…ez az egyén nem nyúlhatna hozzám! Hol van ő? A személyiség, az egyediség stb. Mind egyformák. Hogy látná akkor bennem magamat?! Sehogy! Csinálna belőlem egy 10ezredik klónt. Ez nem szakember…
Egyébként főleg youtubeos körökben lett az utóbbi években nagy divat ilyen iszonyat természetellenes porcelánfogakat csináltatni. Vannak páran, akik inkább bevállalják a felnőtt fogszabályzót, de nem ez a jellemző…
Nem ismertem őt eddig, de a tegnap munkája alapján nem is szeretném jobban megismerni. Ezt az egész jelenséget nem szeretném jobban megismerni, pont elég volt annyi, amennyit James Charlesból láttam. Huszéves meleg fiúkák*, akik nem veszik észre, hogy nem önmagukért vannak ott, ahol. Hanem mert a divatnak kellett valami új, valami nagy új dobás. És lettek ők. Pont azért, mert teljesen szembennek azokkal a konvenciókkal, ami eddig a világ volt. A húszéves lányok már lejárt lemez, évtizedekig ők uralták a szépségipart, kellett valami nagyon más. Lettek ezek a fiúk. Ez a tegnapi videó önmagáért beszél, amilyen bénán kezeli az ecsetet, hogy egy értelmes mondat nem bírta elhagyni a száját a 30 perc alatt, csak nyökögött, a saját kollekciójáról fogalma sem volt. Őt felemelte most ez a hullám.
*A hangsúly nem azon van, hogy melegek, hanem hogy a szexuális beálllítottságuk nagyban hozzásegítette őket ahhoz, hogy most ott járjanak, ahol, sokkal jobban, mint a szakmai hozzáértésük.
Akinek meg van az Ambient Lighting Edit Face Ghost paletta, annak, és mindenki másnak is ajánlom szíves figyelmébe a következő videót. Komplett, mesés smink a palettával 15 perc alatt
Méhkirálynős halloween smink:
Nagyon szép!
Valaki tervez Halloweeni sminket csinálni ide KMre? Én igen Ha lesz időm többet is tervezek csinálni. Olyan kellemes időtöltés
Több sminkekkel kapcsolatos videót megnéztem, ha már itt a szünet. :). Viki Halmosi nekem szimpatikus, szivesen néztem a videóit, nyilván ő korban közelebb áll hozzám, hasonlóak a kedvenceink, valahogy a stílusa is tetszett. Az új kedvenc Tauz Nóra lett, tetszik a stílusa, szerintem hasznos tippeket ad :). Jaa és észrevettem, hogy Viszkok Fruzsit már nem bírom elviselni .
@Bella, felraksz majd képeket a kész sminkekről? Nagyon kiváncsi vagyok rájuk :). Én is tervezek sminkelni sokat a szünetben, meg kell tanulnom a szemhéjtus használatot, sok szemhéjfestéket js ki szeretnék próbálni :). Egyébként láttam a vadrózsás krémeket a dm-ben, viszont úgy láttam száraz bőrre jók, szerinted kombinált, sok krém miatt kipattogó bőröm bírná ezt a krémet? Inkább a pattanás után megmaradó foltokkal van sok problémám :).dőlt szöveg
Igen, persze felrakok!
Nekem nagyon bejött, én minden bőrtípusra ajánlanám! Amikor először használtam kombinált volt a bőröm és nem okozott semmi problémát.
Én már 6 tubussal végeztem
Szerintem egy próbát megér, egyáltalán nem drága
Viszont majd szeretnék vissza térni Ordinary-ra is
Szemtus választásnál figyelj oda,hogy vékony legyen az aplikátor
Köszönöm szépen még egyszer!
Nagyon jó minőségű videó a Tati palettáról
(A sold out játék már megkezdődött )
Ezt a csajszit én is kifejezetten szeretem, nagyon szépen sminkel, teljesen tisztába van vele, hogy mi áll jól neki !
Én a glitterezést annyira nem szeretem, illetve azt nem szeretem, hogy már eljutottunk odáig, hogy ha smink, akkor 5 szín, 4 különböző textúra a szemhéjon. Nem tudom, hogy mikor fog visszatérni a normál makeup is a Youtube-ra, egyszerűen mindenhonnan csak a csiricsáré csillogós csicsamicsa ömlik. Nem tetszik, nem szeretem. Néha felmerül bennem a kérdés, hogy ha hétköznap ez megy, akkor mit csinálnak egy olyan eseményre, ahol nagyestélyi a dress code…
A glittert nem szeretem, eredetileg a csillámot sem, de van több olyan csillámos szemfestékem, amik a szememen kifejezetten jól mutatnak. Ebben a műfajban is vannak finoman elegáns darabok is, meg persze azon is nagyon sok múlik, hogy ki, milyen szemsminket kreál belőle. A látványosabb, intenzívebb csillogós sminket én kifejezetten éjszakára, bulira szoktam csak használni, illetve karácsonykor. Túl extrém szemsminket én már nem csinálok, nem az a korosztály vagyok, és persze az egész életemet végigkísérte a jelmondat, hogy a kevesebb sokszor több! Ezt mai napig is szem előtt tartom,sőőőőőt.
A glittert nem szeretem, nem a csillámot. A csillám elkerülhetetlen szinte, a csak matt szemhéj egyrészt már elég divatjamúlt, másrészt sok szín elég élettelen, ha matt, viszont egy kis csillám elő tudja hívni belőle a szépséget. A Viseart paletták csillámos festékei például baromi szépek szerintem, nagyon apróra örölt csillámokat tartalmaznak.
Nem pontosan fogalmaztam, mert csillám és csillám között óriási különbség van. A kifejezetten nagyobb szemcséjű csillámok közül van pár kedvencem, amik jól állnak a szememen. Viseart palettám csak egyetlen 1 db van, azt én is szeretem, kifejezetten jó minőségű.
Hálás arcberendezése van
A Tati palettát hol nézed, hol lehet rendelni? Köszi.
A hivatalos weboldalon.