Youtube beauty guruk

Ő egyébként iszonyúan népszerű a külföldi beauty körökben, mindenki ajnározza, mégis amikor először láttam, nekem is eléggé hozzá nem értőnek tűnt, de akkora körülötte a hype, hogy azt hittem velem van a baj, amiért így gondolom. :smiley: Teljesen off, de én ezeket a sapkákat sem értem, mindig ilyenekben van és fizikai fájdalmam van tőle, annyira ostobán néz ki a fején. :smiley:

A sapka csak az egyik. Ha híres lennék és sminkes dolgozna rajtam, akkor először a sminkest nézném meg. Liftingelt szemöldök(nem szakszerű, én nevezem így), extrém szabályos műfogsor, ééés az a valami undormány szájszerkezet(pláne hímneműn)…ez az egyén nem nyúlhatna hozzám! Hol van ő? A személyiség, az egyediség stb. Mind egyformák. Hogy látná akkor bennem magamat?! Sehogy! Csinálna belőlem egy 10ezredik klónt. Ez nem szakember…

1 Likes

Egyébként főleg youtubeos körökben lett az utóbbi években nagy divat ilyen iszonyat természetellenes porcelánfogakat csináltatni. Vannak páran, akik inkább bevállalják a felnőtt fogszabályzót, de nem ez a jellemző…

Nem ismertem őt eddig, de a tegnap munkája alapján nem is szeretném jobban megismerni. Ezt az egész jelenséget nem szeretném jobban megismerni, pont elég volt annyi, amennyit James Charlesból láttam. Huszéves meleg fiúkák*, akik nem veszik észre, hogy nem önmagukért vannak ott, ahol. Hanem mert a divatnak kellett valami új, valami nagy új dobás. És lettek ők. Pont azért, mert teljesen szembennek azokkal a konvenciókkal, ami eddig a világ volt. A húszéves lányok már lejárt lemez, évtizedekig ők uralták a szépségipart, kellett valami nagyon más. Lettek ezek a fiúk. Ez a tegnapi videó önmagáért beszél, amilyen bénán kezeli az ecsetet, hogy egy értelmes mondat nem bírta elhagyni a száját a 30 perc alatt, csak nyökögött, a saját kollekciójáról fogalma sem volt. Őt felemelte most ez a hullám.

*A hangsúly nem azon van, hogy melegek, hanem hogy a szexuális beálllítottságuk nagyban hozzásegítette őket ahhoz, hogy most ott járjanak, ahol, sokkal jobban, mint a szakmai hozzáértésük.

4 Likes

Akinek meg van az Ambient Lighting Edit Face Ghost paletta, annak, és mindenki másnak is ajánlom szíves figyelmébe a következő videót. Komplett, mesés smink a palettával 15 perc alatt :slight_smile:

@anon27689852:
https://youtu.be/UYpXwNGPOfc

Méhkirálynős halloween smink:

2 Likes

Nagyon szép!
Valaki tervez Halloweeni sminket csinálni ide KMre? Én igen :slight_smile: Ha lesz időm többet is tervezek csinálni. Olyan kellemes időtöltés :slight_smile:

1 Likes

Több sminkekkel kapcsolatos videót megnéztem, ha már itt a szünet. :). Viki Halmosi nekem szimpatikus, szivesen néztem a videóit, nyilván ő korban közelebb áll hozzám, hasonlóak a kedvenceink, valahogy a stílusa is tetszett. Az új kedvenc Tauz Nóra lett, tetszik a stílusa, szerintem hasznos tippeket ad :). Jaa és észrevettem, hogy Viszkok Fruzsit már nem bírom elviselni :sweat_smile:.

3 Likes

@Bella, felraksz majd képeket a kész sminkekről? Nagyon kiváncsi vagyok rájuk :). Én is tervezek sminkelni sokat a szünetben, meg kell tanulnom a szemhéjtus használatot, sok szemhéjfestéket js ki szeretnék próbálni :). Egyébként láttam a vadrózsás krémeket a dm-ben, viszont úgy láttam száraz bőrre jók, szerinted kombinált, sok krém miatt kipattogó bőröm bírná ezt a krémet? Inkább a pattanás után megmaradó foltokkal van sok problémám :).dőlt szöveg

2 Likes

Igen, persze felrakok! :slight_smile:

Nekem nagyon bejött, én minden bőrtípusra ajánlanám! Amikor először használtam kombinált volt a bőröm és nem okozott semmi problémát.
Én már 6 tubussal végeztem :slight_smile:
Szerintem egy próbát megér, egyáltalán nem drága
Viszont majd szeretnék vissza térni Ordinary-ra is
Szemtus választásnál figyelj oda,hogy vékony legyen az aplikátor :slight_smile:

1 Likes

Köszönöm szépen még egyszer!

1 Likes

Nagyon jó minőségű videó a Tati palettáról

(A sold out játék már megkezdődött :smiley: )

3 Likes

Ezt a csajszit én is kifejezetten szeretem, nagyon szépen sminkel, teljesen tisztába van vele, hogy mi áll jól neki !

Én a glitterezést annyira nem szeretem, illetve azt nem szeretem, hogy már eljutottunk odáig, hogy ha smink, akkor 5 szín, 4 különböző textúra a szemhéjon. Nem tudom, hogy mikor fog visszatérni a normál makeup is a Youtube-ra, egyszerűen mindenhonnan csak a csiricsáré csillogós csicsamicsa ömlik. Nem tetszik, nem szeretem. Néha felmerül bennem a kérdés, hogy ha hétköznap ez megy, akkor mit csinálnak egy olyan eseményre, ahol nagyestélyi a dress code…

3 Likes

A glittert nem szeretem, eredetileg a csillámot sem, de van több olyan csillámos szemfestékem, amik a szememen kifejezetten jól mutatnak. Ebben a műfajban is vannak finoman elegáns darabok is, meg persze azon is nagyon sok múlik, hogy ki, milyen szemsminket kreál belőle. A látványosabb, intenzívebb csillogós sminket én kifejezetten éjszakára, bulira szoktam csak használni, illetve karácsonykor. Túl extrém szemsminket én már nem csinálok, nem az a korosztály vagyok, és persze az egész életemet végigkísérte a jelmondat, hogy a kevesebb sokszor több! Ezt mai napig is szem előtt tartom,sőőőőőt. :wink:

2 Likes

A glittert nem szeretem, nem a csillámot. A csillám elkerülhetetlen szinte, a csak matt szemhéj egyrészt már elég divatjamúlt, másrészt sok szín elég élettelen, ha matt, viszont egy kis csillám elő tudja hívni belőle a szépséget. A Viseart paletták csillámos festékei például baromi szépek szerintem, nagyon apróra örölt csillámokat tartalmaznak.

2 Likes

Nem pontosan fogalmaztam, mert csillám és csillám között óriási különbség van. A kifejezetten nagyobb szemcséjű csillámok közül van pár kedvencem, amik jól állnak a szememen. Viseart palettám csak egyetlen 1 db van, azt én is szeretem, kifejezetten jó minőségű.

1 Likes

Hálás arcberendezése van :slight_smile:
A Tati palettát hol nézed, hol lehet rendelni? Köszi.

A hivatalos weboldalon.