Youtube beauty guruk

Én nagyon élveztem ezt a videót, nagyon csíptem Scott Barnest is.

2 Likes

Lisa Eldridge nekem a munkája miatt szimpatikus, amit és ahogyan csinál. Az a finomság, elegancia, pont Scott Barnes ellentéte.
De az arca 10 év múlva valószínűleg darabjaira fog esni, már most is teljesen el van torzulva az egyre rosszabbul sikerülő töltéseknek, húzgálásoknak köszönhetően.

Azt értem, de most főleg a review-kra gondoltam, akiknek el akarják adni a cuccokat azok is mind az LA style-t tolják?

1 Likes

pont tegnap néztem, már most fura az arca, gondolom az arányok torzultak, ha erre ráöregszik, durva lesz

1 Likes

Angelica Nyqvist (remélem jól írtam le a nevét) beszélt erről sz egyik videójában. Egész pontosan arról, hogy a videókat gyártók nagy része túlzásba viszi a highlightert. Viszont hihető, amit mond, hogy ezek a sminkek néznek ki a legjobban youtubeon, vagy instagramon.

1 Likes

kb. ez is ugyanaz :slight_smile: everyday makeup 100 lépésben
1 Likes

Én egyébként úgy érzem érdemes a helyén kezelni ezeket a videókat. Nekem Tati bármelyik videója sok, olyan szempontból, hogy ennyi sminket sosem használnék. Viszont lássuk be, a minden nap ugyanolyan natúr smink bemutatásával nem lehet csatornát csinálni… Így marad az, hogy ki kell válogatni, mit vesz át az ember.

6 Likes

Haha, és elvileg ezt egy kicsi baba mellett. Én örülök ha a délutáni séta előtt felteszek egy kis pirosítót, hogy ne úgy nézzek ki, mint egy vízihulla :sweat_smile:.

2 Likes

Egyetértek veled, én kikapcsolódás céljából nézem a videókat, ha valami nem tetszik lépek tovább, különösebben nem izgat. Én még youtuber ajánlásra semmit nem vettem, többet adok az itteni csajok véleményére.
Pl. a Kylie lány beszédje is idegesítő számomra, minden félmondat végét megnyomja és felviszi a hangját, úgyhogy őt némítva nézem. :slight_smile:

2 Likes

Pontosan, erről szól ez az egész. Hogy az is találjon magának érdekességet, aki egy szempillaspirál-szájfény kombóval rohangál és az is, aki full glamben nyomja kedd reggel is. Aki nem szimpatikus, nem kell nézni, tökjól személyre lehet szabni a Youtube-ot, senki nem fog az ember arcába ömleni, akit nem akarunk. Én például május végén beállítottam úgy, hogy James Charles még csak véletlenül se tűnjön fel a feedemen, nekem ő azóta olyan, mintha nem is létezne.

1 Likes

De Kylienak valószínűleg van egy legalább 10 főből álló személyzete, akik lehetővé teszik számára, hogy mindig legyen arra ideje, amire akar.

1 Likes

Ha már Kylie… Távol álljon tőlem, hogy magát a személyt, az életét, a stílusát, a megjelenését promotáljam, tényleg. De szerintem nagyon szép palettákat csinál, a számomra legszebb színöisszeállítású palettákat nála láttam és minőségükre sem szokott panasz lenni.

1 Likes

Én imádom a Kylie termékeket! :heart_eyes:

1 Likes

Lehet félreérthető voltam Lisával kapcsolatban,nem az zavar amit csinál,hanem ahogy. Nekem túl művi az arca és a viselkedése is. A munkáját amúgy elismerem.Fentebb írta vki, h túlzásba kell esni,különben senki nem nézné a videókat. Ezzel egyetértek amúgy és logikus is. Ha 1 hónapbam megnézek 3 ilyen videót,akkor sokat mondtam, én rossz néző vagyokamúgy is,nem dőlök be már olyan könnyen😂

1 Likes

Kevés időm van youtube videókra, általában késő este, vagy hétvégente nézek, de ez is változó. Éppen ezért rendkívüli módon megszűröm, hogy mire pazarolom az időmet.
Már csak és kizárólag hasznos tartalommal bíró videókat nézek, amik segítséget nyújtanak, kellően informálnak, valós tapasztalatokon alapulnak …stb.
A teljesség igénye nélkül pár Youtuber, akiket szeretek:

Ali Andreea-t senkinek nem kell bemutatnom, mindenki szereti a stílusát és sokat lehet tőle tanulni is, meg pénzt költeni az ajánlásai miatt :slight_smile:

Shelbey Wilson:
Kifejezetten szeretem a sokoldalúságát, kreativitását, ízlését. Számos kifejezetten oktató videója van, de én még a gasztro témájú videóit is szeretem.

girlgetglamorous - Molly:
Rendkívül hasznos, tartalmas videókat tölt fel, a stílusa is kedvelhető.

Lisa J:
Nagyon szép arcvonással és bőrrel rendelkező videós, szépérzékkel, és jó tanácsokkal. Nála viszont már nem mindegyik videóját nézem meg, de az ecseteit elfogadnám :stuck_out_tongue_closed_eyes:

Michele Wang:
Az ő videói közül nézek legkevesebbet, de amiért mégis bekerült a listába az az, hogy az Infobox tartalma a videóinál példa értékű, így kellene mindenkinek!

Karima McKimmie:
Nekem nagyon tetszik a közvetlen és néha szeleburdi stílusa, amit rendkívül jól egyensúlyban tud tartani, ezáltal élvezhető. Neki is kifejezetten hasznos és informatív videói vannak, nála is szinte mindegyiket szeretem, abszolút szimpatikus amit, és ahogy csinál.

5 Likes

Mit szóltok ehhez (az egészhez?) Nekem ez a srác úgy tűnik, mint aki nemrég vett kezébe ecsetet életében először, annyira sután dolgozik sokszor. Az pedig, hogy nem tuda, hogy a saját kollekciójában hány darab pirosító van, illetve utána a pirosító nevét sem tudta (később nézte meg), hogy milyen furán vizslatta, hogy mennyi pirosítót vett fel a saját pirosítójából a saját ecsete, hát izé… Nem hiszem, hogy neki ehhez az egész kollekcióhoz túl sok köze lenne, teljesen felkészületlen volt belőle. Az olajtól tocsogó arc pedig szerintem minden, csak szép. Ez nem glow, ez olaj.
(Ennek ellenére a termékek tetszenek, különösen a pirosító, nekem is pont ez a szín a kedvencem.)

2 Likes

Ja és a pirosítók nevében is benne van, hogy velvet, ennek ellenére azt mondta, hogy szatén finishű…

Nem tudjátok hová lett Pin Up Jet?
image

A pirosító nekem is kifejezetten tetszik. Chloe-n meg aztán minden jól mutat, még egy szakadt zsákot magára öltve is kitűnik a tömegből, szóval neki még az olajban tocsogás is jól áll. Azt hiszem ezután lehet spórolni az olajat felitató papírokkal. Nem lesz ciki senkinél a fényesen tocsogó arc. Tessék szépen azt mondani, hogy ez nem zsír, hanem az új trendi glow Patrick Ta módra! :rofl:

1 Likes

Nem akarunk ilyen pirosítót és ecsetet?