Youtube beauty guruk

Örülök hogy segíthettem :smiley: kedvet is kaptam ma a blotted lipshez. (A revlon colourburst lip butter Red Velvet árnyalatát használom a leggyakrabban egyébként erre a technikára, csak felviszem ütögetve, és az ajkak kontúrján végighúzok egy fülpiszkálót, és kész)
Amúgy fun fact: ennek is van eltúlzott verziója, a soul eater lips - halloweenra tökéletes, egyébként ijedősöknek nem ajánlom :smiley:

3 Likes

Először úgy olvastam: “Idősödőknek nem ajánlom!” :smiley: De egyébként nagy igazság van benne így olvasva is! :smiley:

1 Likes

:joy::joy::joy: egyetértek @anon27689852 kartársnővel :grin:, amúgy ez rám is vonatkozik (csak más korcsoportban :sleeping:)

1 Likes

Lisa és Victoria, mindkettejüket szeretem :heart_eyes: Victoria arcát nagyon szépen összerakták, szerintem az elmúlt 25 év óta, amióta reflektor fényben van, most néz ki a legjobban. A szája viszont sajnos nem sikerült jól :frowning: A héten az övé kb. a ötödik lógósra töltött felső ajak, amit látok. De a szemkörnyéke, az arccsontja, az állvonala, a pofija mind nagyon jól sikerült. Csodálom, hogy a bugyuta Spice Girls után milyen állhatatosan ment végig az útján, amit megálmodott magának és örülök annak, ahol most jár. Minden eddigi kozmetikuma csodálatos volt.

2 Likes

A szája tényleg nem szép. Egy kacsacsőr jut eszembe róla. De egyébként nagyon jól néz ki Victoria.

1 Likes

Nem értek mindent amit beszél, de nagyon jól sminkkel és drágább termékekkel.

Hát ööö…

Elég gáz megnyilvánulás, még ha az indítékot értem is. Persze, ha ettől eltekintek azért vicces is.

Ú te jó ég…

Kíváncsi voltam rá, hogy Tati hogy nézett ki a régebbi videóin. Így találtam rá erre, ami a 3. percnél egész vicces lett.
Szerintem ma már nem vállalná ezt így be. :joy:

Én is pár napja kerestem rá, hogy hogy is nézett ki régebben, mert elég látványosan feltuningolták az arcát a kampány videóhoz.

Én bírom őt, viszont mostanában sokkal jobban néz ki :smiley:

Akkor lassan most már mindenkinek lesz bjúti cucca.
Még megérem, hogy a szomszédasszonyom is piacra dob valamit. :slight_smile: Amúgy közel van a hetvenhez és Medveczky Ilona klón. Legkomolyabban.

4 Likes

ez nem semmi :slight_smile:

engem valamiért rettenetesen irritál ennek a hapsinak a sminkelési stílusa ebben a videóban. az is ami rajta van, meg az is, amit Tatira ken… valahogy egyszerre túl sok és mű, de próbál természetesnek kinézni azzal hogy nem használ élénkebb színeket, de ettől végül mégis teljesen természetellenesnek néz ki.
lehet hogy ezt a videóklipek fényei meg a színpadi világítás szeretik, de hogy a beauty-youtuber fények nem, az tuti…

3 Likes

igen, érdekes

de azok az ecsetek…feliratkoztam nála, nehogy lemaradjak valamiről, ja lesz 5 új palettája, bronzer, pirosító, highlight stb.

JLo sminkjét készítette el neki, nem véletlen a rengeteg anyaghasználat.

Engem amúgy az érdekel, hogy miért mindig a full coverage az etalon? Mostanában nézegettem alapozótesztelős videókat, jó sokat, és a legtöbb kb. az, amikor megjegyzik, hogy hú, ez működik gyenge meg közepes fedéssel is, de a “hivatalosan” gyenge-közepest is elkezdik fullra építeni, aztán a teszt vége meg az, hogy cakey, mindenféle csúnya dolgot csinál, stb.
Ja, és akkor még megy rá a full smink, nem is tudom láttam-e olyat ahol tényleg valami enyhe, természetes összhatás lett a vége, sokuknál még a nude smink is olyan mű, hogy hajjaj. És most lehet példamutatásról, művészetről meg testképről diskurálni, de a legtöbbünk azért felnőtt, tudja a helyén kezelni, viszont olyan napi munkát végzünk, ahol ez vagy vállalhatatlan, vagy abszolút felesleges (a rákos sejtek meg a bacik is tesznek rá ki vagyok-e festve), ennél fogva használhatót nemigen találunk ezekben a videókban. Értem én, hogy művészet, de ha mindenki ugyanazt a metódust követi az már tömegtermék.

3 Likes

Nekem tetszik a végeredmény is, a felvitel meg tök érdekes volt :slight_smile:

1 Likes

Hétköznapra sok, de nem is oda készül. LA style :wink:

1 Likes

Huhb,ezt a videót már sokszor megnéztem…nem is tudom hogy írjam le…hogy ne csináljam soha!? A narancssárga manusztól égnek áll a hajam,és az sem érdekel,h mi lesz a végeredmény,valami brutális amit művel. Egy igazán közeli,filterek nélküli képet szívesen néznék a végén. Az a bajom,pedig a külsőségek hidegen hagynak,de ezen esetben…ahogy ez a férfi kinéz épp elég ahhoz,hogy az én arcomhoz nem nyúlhatna. Valahogy gusztustalan az egész,és J Lo-t ezek után még kevésbé tartom hihetőnek. Mondjuk én a sokak által istenített Lisa-t sem szeretem,nekem a lebénult arca hiteltelen vászon.

1 Likes