Youtube beauty guruk

:smile: küldjek képet a kislábujjamról, akarsz egész nap röhögni? :rofl:
Sose szégyelld, amid van, az Te vagy és úgy vagy jól, ahogy vagy :smiling_face_with_three_hearts: Mindenki más. Neked ilyen a lábujjad, másnak göcsörtös. Van, akinek lába sincs :upside_down_face:

7 Likes

Jajj, nagyon aranyos vagy, jól esik hogy ezt mondod :heart_eyes: Mindig voltak olyan testrészeim, amikkel kapcsolatban nagyon “magabizonytalan” voltam, a lábujjam az egyik ilyen :smiley:

1 Likes

Én se szeretem a lábfejem, mert szerintem kicsit tuskó :D, de nagyjából elfogadtam már

1 Likes

Egyébként érdekes de aki még szimpi nekem Takács Nórin kívül, meg a Viszkok Fruzsin kívül az Karin vagy ki? De lehet megnézek még pár videót aztán kitudja mit mondok utánna :sweat_smile:. Aki nem szimpatikus az az Inez, meg volt valami szőke lány is, azt nem tudom hogy hívják…

Karin Dragos? Őt szoktam nèzni èn is, szèp sminkeket csinál. :+1:t3:
Vajon ki lehet az a szőke lány? :thinking:

1 Likes

Michelle Phan visszatér

1 Likes

Follow Anna a szőke lány esetleg?

@BlackXentric Neem, Molnár Annára gondoltam :D. Jéé ezt a csajt el is felejtettem szerintem 5 éve nem is láttam tőle semmit, akit említettél, bele néztem egy videójába hát borzalom :D.

1 Likes

Ó igen, szerintem is gyönyörű sminkeket csinál :).

1 Likes

Én még nem is hallottam róla :smiley: Follow Anna engem nagyon idegesített mindig is.

1 Likes

Az egyik kedvenc sminkem. Ezt a ruzst szeretnem egyszer megvenni es a H. pudert is (masikat probaltam ettol a markatol, az csillogott, ez talan nem). Tobb eve lattam a videot, elozo heten megtalaltam. Valahogy igy nez ki nekem egy alkalmi smink.

2 Likes

Bemutatja a legújabb Too Faced újdonságokat és Hourglass palettákat is.
Szerintem Anheszenamon hasonlít rá, minden árnyalat jól nézne ki rajta, ami a hölgynek is jól áll.

5 Likes

Andrea Ali ismét nagyot dobott ezzel a videóval. Kár, hogy harmincon felülieknek címezte, szerintem minden egyes nőre érvényesek a tanácsai korosztálytól függetlenül.

7 Likes

Annyira imádom azt is, ahogy beszél. Olyan szépen fogalmaz, meggyőzően, nyugodt hangszínnel. Minden tipikus youtuber-affektálástól mentesen.
És minden tanácsával egyetértek :+1:

Én is nagyon szeretem a beszédstílusát is, illetve a megjelenését, sminkjeit is. Én mondjuk a mindenkinek kell egy vörös rúzs témával annyira nem értek egyet, teljesen félreértelmezik általában a nők és elég inappropriate módokon viselik a vörös rúzst, mert a csapból is ezt folyik, hogy KELL a vörös rúzs. Igen, minimum egy koktélruhás alkalom is kellene hozzá. De kedd reggel 9 órakor nincs az a munkahely, ahová illő lenne, pedig gyakorlatilag csak ilyennel találkozom. Illetve a múltkor egy menyasszonyon volt vérvörös rúzs, aki egyébként még színtelen Labellot sem használ.

4 Likes

Alapvetően nekem nincs bajom a vörös rúzzsal hétköznapra sem, HA az illető tudja viselni, illik a ruházatához, személyiségéhez, nincs lekopva, kifutva, stb. Ja és hibátlan alapozás kell hozzá (az mondjuk mindig). A munkahelyemen az előző titkárnő sminkes-youtuber volt, minden nap erős rúzst használt, baromira illett hozzá és nagyon szép volt rajta mindig. Illetve volt egy kis fiatal kolléganőm is, 22 körüli, ő is hordott néha vörös vagy bordó rúzst, neki is jól állt “csak úgy” is.
De tény, hogy sokan hordják rosszul, rossz árnyalatot, és -ami a halálom- hibás bőrképhez. Bár ez utóbbihoz az erős szemfestés is ronda szerintem. Alap, hogy “tiszta vászonra alkotunk”, azaz ha valaki erős szem-vagy/és szájfestést alkalmaz, igyekezni kell a lehető legszebb bőrképet elérni, mert az erős színek felerősítik a bőrhibákat, nem egységes bőrszínt, stb. Nagyon zavaró. De az is, amikor 15 éves kiscsajok edző cipőhöz meg sportos parka kabáthoz vagy flanelinghez kenik fel a vörös rúzst, plusz szégyenpont, ha Joker-módra. Na attól falnak megyek :joy:

4 Likes

Teljesen egyetértek, nagyon-nagyon szép alapot kell készíteni ahhoz, hogy igazán érvényesülni tudjon a vörös, gyakorlatilag hibátlant. És ami nagyon fontos még hozzá, hogy az alapozás mellé penge éles kontúrt is kell készíteni a vörösnek.
A hibás bőrképhez teljesen mindegy, hogy mit csinálunk, mert csak rosszabb lesz a végeredmény.
(Még mielőtt… Tudom, a jelenlévők mindegyikének nagyon jól áll a vörös. Nem, nem azt mondom, hogy akinek nem hibátlan a bőre, az ne is viseljen semmit sem, a bőrképről van szó. Semmi személyes nem volt a mondanivalómban, mivel egyikőtökkel sem találkoztam élőben. A saját, szubjektítv véleményem volt olvasható és nyilvánvalóan mindenki azt visel, amit szeretne és amiben jól érzi magát.)

3 Likes

Ugyanezek a gondolatok futottak at a voros ruzsos felsorolasanal, pedig jo megallapitasai vannak a holgynek altalaban. Nem mindenki egyenisegehez illik es ahogy @anon46483502 is mondja, csak kifogastalan borkep es hangsulyos arc sminkkel mutat jol egy dominans ruzs.
A voros ruzshoz belulrol fakado magabiztossag szukseges, nem a ruzs fogja ezt megadni.
Onkritikaval a voros ruzsrol: a sokszinu arcommal kozepes alapozo mellett irto nevetseges lenne a vegeredmeny. Teljes fedesuvel meg tul maszkossa valnek, es onmagam elott valnek nevetseg targyava.

2 Likes

Tényleg, az éles kontúrt kihagytam, nagyon igaz :+1:

1 Likes

Pontosan, az egyéniséghez is kell, hogy passzoljon, hogy ne a rúzs viselje a nőt, hanem fordítva.

1 Likes