küldjek képet a kislábujjamról, akarsz egész nap röhögni?
Sose szégyelld, amid van, az Te vagy és úgy vagy jól, ahogy vagy Mindenki más. Neked ilyen a lábujjad, másnak göcsörtös. Van, akinek lába sincs
Jajj, nagyon aranyos vagy, jól esik hogy ezt mondod Mindig voltak olyan testrészeim, amikkel kapcsolatban nagyon “magabizonytalan” voltam, a lábujjam az egyik ilyen
Én se szeretem a lábfejem, mert szerintem kicsit tuskó :D, de nagyjából elfogadtam már
Egyébként érdekes de aki még szimpi nekem Takács Nórin kívül, meg a Viszkok Fruzsin kívül az Karin vagy ki? De lehet megnézek még pár videót aztán kitudja mit mondok utánna . Aki nem szimpatikus az az Inez, meg volt valami szőke lány is, azt nem tudom hogy hívják…
Karin Dragos? Őt szoktam nèzni èn is, szèp sminkeket csinál.
Vajon ki lehet az a szőke lány?
Michelle Phan visszatér
Follow Anna a szőke lány esetleg?
@BlackXentric Neem, Molnár Annára gondoltam :D. Jéé ezt a csajt el is felejtettem szerintem 5 éve nem is láttam tőle semmit, akit említettél, bele néztem egy videójába hát borzalom :D.
Ó igen, szerintem is gyönyörű sminkeket csinál :).
Én még nem is hallottam róla Follow Anna engem nagyon idegesített mindig is.
Az egyik kedvenc sminkem. Ezt a ruzst szeretnem egyszer megvenni es a H. pudert is (masikat probaltam ettol a markatol, az csillogott, ez talan nem). Tobb eve lattam a videot, elozo heten megtalaltam. Valahogy igy nez ki nekem egy alkalmi smink.
Bemutatja a legújabb Too Faced újdonságokat és Hourglass palettákat is.
Szerintem Anheszenamon hasonlít rá, minden árnyalat jól nézne ki rajta, ami a hölgynek is jól áll.
Andrea Ali ismét nagyot dobott ezzel a videóval. Kár, hogy harmincon felülieknek címezte, szerintem minden egyes nőre érvényesek a tanácsai korosztálytól függetlenül.
Annyira imádom azt is, ahogy beszél. Olyan szépen fogalmaz, meggyőzően, nyugodt hangszínnel. Minden tipikus youtuber-affektálástól mentesen.
És minden tanácsával egyetértek
Én is nagyon szeretem a beszédstílusát is, illetve a megjelenését, sminkjeit is. Én mondjuk a mindenkinek kell egy vörös rúzs témával annyira nem értek egyet, teljesen félreértelmezik általában a nők és elég inappropriate módokon viselik a vörös rúzst, mert a csapból is ezt folyik, hogy KELL a vörös rúzs. Igen, minimum egy koktélruhás alkalom is kellene hozzá. De kedd reggel 9 órakor nincs az a munkahely, ahová illő lenne, pedig gyakorlatilag csak ilyennel találkozom. Illetve a múltkor egy menyasszonyon volt vérvörös rúzs, aki egyébként még színtelen Labellot sem használ.
Alapvetően nekem nincs bajom a vörös rúzzsal hétköznapra sem, HA az illető tudja viselni, illik a ruházatához, személyiségéhez, nincs lekopva, kifutva, stb. Ja és hibátlan alapozás kell hozzá (az mondjuk mindig). A munkahelyemen az előző titkárnő sminkes-youtuber volt, minden nap erős rúzst használt, baromira illett hozzá és nagyon szép volt rajta mindig. Illetve volt egy kis fiatal kolléganőm is, 22 körüli, ő is hordott néha vörös vagy bordó rúzst, neki is jól állt “csak úgy” is.
De tény, hogy sokan hordják rosszul, rossz árnyalatot, és -ami a halálom- hibás bőrképhez. Bár ez utóbbihoz az erős szemfestés is ronda szerintem. Alap, hogy “tiszta vászonra alkotunk”, azaz ha valaki erős szem-vagy/és szájfestést alkalmaz, igyekezni kell a lehető legszebb bőrképet elérni, mert az erős színek felerősítik a bőrhibákat, nem egységes bőrszínt, stb. Nagyon zavaró. De az is, amikor 15 éves kiscsajok edző cipőhöz meg sportos parka kabáthoz vagy flanelinghez kenik fel a vörös rúzst, plusz szégyenpont, ha Joker-módra. Na attól falnak megyek
Teljesen egyetértek, nagyon-nagyon szép alapot kell készíteni ahhoz, hogy igazán érvényesülni tudjon a vörös, gyakorlatilag hibátlant. És ami nagyon fontos még hozzá, hogy az alapozás mellé penge éles kontúrt is kell készíteni a vörösnek.
A hibás bőrképhez teljesen mindegy, hogy mit csinálunk, mert csak rosszabb lesz a végeredmény.
(Még mielőtt… Tudom, a jelenlévők mindegyikének nagyon jól áll a vörös. Nem, nem azt mondom, hogy akinek nem hibátlan a bőre, az ne is viseljen semmit sem, a bőrképről van szó. Semmi személyes nem volt a mondanivalómban, mivel egyikőtökkel sem találkoztam élőben. A saját, szubjektítv véleményem volt olvasható és nyilvánvalóan mindenki azt visel, amit szeretne és amiben jól érzi magát.)
Ugyanezek a gondolatok futottak at a voros ruzsos felsorolasanal, pedig jo megallapitasai vannak a holgynek altalaban. Nem mindenki egyenisegehez illik es ahogy @anon46483502 is mondja, csak kifogastalan borkep es hangsulyos arc sminkkel mutat jol egy dominans ruzs.
A voros ruzshoz belulrol fakado magabiztossag szukseges, nem a ruzs fogja ezt megadni.
Onkritikaval a voros ruzsrol: a sokszinu arcommal kozepes alapozo mellett irto nevetseges lenne a vegeredmeny. Teljes fedesuvel meg tul maszkossa valnek, es onmagam elott valnek nevetseg targyava.
Tényleg, az éles kontúrt kihagytam, nagyon igaz
Pontosan, az egyéniséghez is kell, hogy passzoljon, hogy ne a rúzs viselje a nőt, hanem fordítva.